Toen verscheen Brad Pitt in de klassieke sitcom 'Friends

Toen verscheen Brad Pitt in de klassieke sitcom 'Friends
Toen verscheen Brad Pitt in de klassieke sitcom 'Friends
Anonim

Als je een Friends-fan vraagt naar enkele van de meest memorabele afleveringen van de populaire show uit de jaren 90, hebben ze waarschijnlijk "The One With Brad Pitt" op hun lijst staan. Zelfs als je geen fan bent van de show, kun je er zeker van zijn dat mensen zich overal dat moment herinneren dat Pitt op de set stapte en samen met zijn toenmalige vrouw Jennifer Aniston slechts één aflevering speelde. Maar er is iets aan de aflevering, dat zo'n klassiek moment op televisie is, dat misschien niet iedereen weet.

Volgens Pitt verliep de aflevering niet zo moeiteloos als op het scherm leek. Misschien was er gewoon te veel druk om de hitshow van zijn vrouw niet te verknoeien. Pitt en Aniston waren toen culturele iconen en het meest gewilde en A-lijst paar in Hollywood. Pitt zelf kwam net uit de jaren '90 en was al een bekende acteur uit films als Fight Club, Interview With A Vampire en Meet Joe Black.

Misschien was Pitt gestrest over de aflevering omdat zijn personage Rachel haatte. De aflevering, "The One With The Rumor", ging in première in 2001 en was de Thanksgiving-aflevering van het seizoen.

Pitt speelde Will Colbert, een oude schoolvriend van Monica, gespeeld door Courtney Cox, en Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston. Will komt naar Thanksgiving in het appartement van het meisje en vertelt hilarisch dat hij 150 pond was afgevallen en in Subway-broodjesreclames zou zitten. Er waren ook grappen van Chandler dat hij dacht dat het het beste voor zijn ego was als ze niet naast elkaar stonden, en Phoebe verbaast dat hij hot was.

Maar als Monica vertelt dat Will Rachel ook komt eten, raakt hij duidelijk geïrriteerd en zegt: "God, ik haatte haar", en legt uit dat ze op de middelbare school vreselijk tegen hem was. Will komt echter langs en zegt dat het misschien goed zou zijn om haar te zien. Later als Rachel komt, knarst hij met zijn tanden en zegt hij binnensmonds "Rachel Green" en vertelt Ross dat hij haar absoluut haat. Wanneer hij naar Rachel begint te staren en "I HATE YOU" zegt, denkt Rachel op hilarische wijze dat hij sexy en smeulend is, maar herinnert ze zich hem niet meer.

Als de bende begint te eten, begint Will te razen over waarom hij Rachel haat, die nog steeds in het ongewisse is en zich niet kan herinneren dat ze zijn leven op de middelbare school tot een hel heeft gemaakt. Will vertelt haar dat hij een club heeft opgericht met de naam "Ik haat Rachel Green-club" en dat hij en Ross erin zaten. Dan blijkt dat ze een gerucht hebben verzonnen dat ze een hermafrodiet was. Uiteindelijk leren Rachel en Ross weer van elkaar te houden.

De echte reden waarom Pitt zei dat niet alles soepel verliep, was omdat hij tijdens hun eerste doorloop zijn opstelling verknoeide.

"Geweldige cast, man", vertelde hij aan Access Hollywood. "Ik bedoel, ze lachen en hebben echt een geweldige tijd met elkaar. Ik heb mijn eerste zin geflipt. We moesten stoppen en opnieuw beginnen."

Het is interessant om te zien hoe een geweldige filmster als Brad Pitt zijn lijnen kon verknoeien, maar misschien was het gewoon een kwestie van zenuwen. Maar de aflevering bleek een enorm succes en leverde Pitt zelfs een Emmy-nominatie op.

De maker van de show, David Crane, vertelde HollywoodLife: "Ik denk dat [er] een beetje [van aarzeling] was]. Alleen omdat hij nog nooit tv voor een publiek had gedaan, en het is een heel specifieke vaardigheden. Ik denk dat het waarschijnlijk een beetje intimiderend is als je het nog niet eerder hebt gedaan."

"Natuurlijk was het aan hem, en het was aan [Jennifer], en het was gewoon een geweldig stuk casting. Toen hij ja zei, waren we heel blij."

We zijn blij dat we Aniston en Pitt samen op het scherm hebben gezien, want vier jaar later gingen ze scheiden. Maar Brad begon geen club "Ik haat Jennifer Aniston", maar in plaats daarvan zijn ze goede vrienden geworden. Yams iemand?

Aanbevolen: