Waarom 'Jeopardy!'-fans boos zijn over Dr. Oz die de show host

Inhoudsopgave:

Waarom 'Jeopardy!'-fans boos zijn over Dr. Oz die de show host
Waarom 'Jeopardy!'-fans boos zijn over Dr. Oz die de show host
Anonim

Gevaar! is gemakkelijk een van de langstlopende reality-spelshows in de televisiegeschiedenis! Na de première in 1984, evolueerde de show naar een iconisch trivia-item waar het elke avond in de huizen van miljoenen zou worden bekeken.

Terwijl de legendarische gastheer, Alex Trebek, de populariteit van het programma deed toenemen, stierf de ster in november 2020 na een langdurige strijd tegen kanker. Na het overlijden van Trebek werd onthuld dat Jeopardy! kampioen, Ken Jennings zou als gastgastheer optreden.

Fans van de show waren tevreden met deze beslissing, maar toen werd onthuld dat Dr. Oz de komende twee weken als gastpresentator zou optreden, bestempelden kijkers hem onmiddellijk als een van de beroemdheden die maak het ergste gevaar! gastheer. Dus, waarom zijn fans verontwaardigd over het uiterlijk van Dr. Oz? Laten we erin springen!

Waarom fans Dr. Oz eruit willen

Via Beslisser
Via Beslisser

Gevaar! is een van de langstlopende shows van CBS, en terecht! Hoewel de op trivia gebaseerde spelshow altijd een hit is geweest, was het niemand minder dan de gastheer, Alex Trebek, die de serie tot leven bracht.

Na meer dan 35 jaar de show te hebben gehost, werd de laatste aflevering van Alex uitgezonden op 25 december 2020, nadat de ster de maand ervoor bezweek aan zijn ziekte. Het spreekt vanzelf dat Trebek's nalatenschap door de show zal blijven voortleven, maar fans vragen zich nu af wie als gastheer zal ingrijpen.

Nou, het netwerk kondigde snel aan dat ze niet snel een permanente vervanging zouden aankondigen, maar ze zouden de komende maanden een aantal gastgastheren hebben, waarbij voormalig deelnemer, Ken Jennings, een van hen.

Naast de voormalige kampioen, diende Meredith Vieira ook als gastpresentator, en nu haar tijd voorbij is, heeft CBS aangekondigd dat Dr. Oz zal ingrijpen. De tv-presentator klinkt op papier als een geweldige keuze, echter, Gevaar! fans hebben er niets aan!

Via TV Insider
Via TV Insider

De presentator van de Dr. Oz Show is net begonnen aan zijn 2-weekse run als interim-presentator, maar fans maken duidelijk dat ze de beslissing van het netwerk niet steunen.

Veel oude kijkers beweren dat Dr. Oz een smet is op de reputatie van de show en geen geschikte kandidaat is om de erfenis van Alex Trebek voort te zetten. Hoewel dit een nogal intense uitwisseling lijkt, lijkt het alsof de medische meningen van Dr. Oz in het verleden en de vele controverses die zijn meningen hebben veroorzaakt, niet goed passen bij Jeopardy! fans.

Een groep kijkers roept nu op tot een boycot, aangezien het verwelkomen van Dr. Oz als gastgastheer een "vreselijke vergissing" was. Volgens het tijdschrift People beweerde de groep dat de casting van Oz 'in tegenstelling stond tot alles wat Jeopardy! staat voor" en zou "talking head [s] vieren ten koste van academische nauwkeurigheid en consensus."

Hoewel het lijkt alsof Dr. Oz de komende 2 weken aan boord zal blijven als gastgastheer, is het duidelijk geworden dat Jeopardy! fans spelen niet rond.

Aanbevolen: