Jimmy Fallon nodigt TikTok-ster Addison Rae uit voor zijn show en Twitter is boos

Jimmy Fallon nodigt TikTok-ster Addison Rae uit voor zijn show en Twitter is boos
Jimmy Fallon nodigt TikTok-ster Addison Rae uit voor zijn show en Twitter is boos
Anonim

De aflevering van vrijdagavond van The Tonight Show met Jimmy Fallon is druk in de weer op sociale media vanwege het verschijnen van een specifieke gast.

Social media-ster, danseres en zangeres, Addison Rae, verscheen als gast in de late night talkshow-aflevering die werd uitgezonden op 26 maart 2021. Ze staat vooral bekend om haar TikTok-account, dat ze in 2019 begon en heeft nu meer dan 78 miljoen volgers.

Ze voerde haar debuutsingle "Obsessed" uit, die ze onlangs in maart had uitgebracht, ook in de show.

Rae was te zien tijdens het uitvoeren van 8 bekende TikTok-dansen tijdens de show.'Do it Again', 'Savage Love', 'Corvette Corvette', 'Laffy Taffy' en 'Savage' zijn enkele van de TikTok-danstrends die door de social media-ster in de talkshow worden uitgevoerd.

Rae leek een beetje nerveus tijdens de show, maar ze liet zich daar niet door naar beneden halen en had eigenlijk een aardig gesprek met Jimmy Fallon.

Toen haar werd gevraagd hoe ze het vond dat ze meer dan 78 miljoen volgers op haar TikTok had, noemde ze het 'ongelooflijk'.

Rae herinnerde zich de twee video's die in feite haar eerste stappen naar populariteit waren - een waarin ze een liedje van Megan Thee Stallion met haar moeder zong, en een andere waarin ze optrad met 'Obsessed' van Mariah Carey.

Het beste van dat voor haar, zei ze, was dat ze niet wist dat Carey de video leuk vond - ze kwam erachter via de reacties.

Jimmy Fallon's uitbreiding van de uitnodiging voor TikToker was duidelijk een populaire keuze onder haar fans, maar het werd minder dan gewaardeerd door veel mensen, die zich er meer dan op hun gemak voelen om hun ongenoegen erover te uiten op sociale media.

Hoewel Fallon meer dan blij was om te zwaaien terwijl hij bewegingen van de TikToker leerde, kan hetzelfde niet gezegd worden over de kijkers van de show. Twitter is overspoeld met tweets die de spot drijven met Fallon omdat hij Rae uitnodigde voor zijn show.

Verschillende mensen hebben Rae belachelijk gemaakt voor het uitvoeren van TikTok-dansen in de show.

Weer anderen waren zelfs nog harder, beledigden haar liedjes over haar liedjes en vertelden haar dat ze haar muziekcarrière moest opgeven, en noemden haar zelfs 'de slechtst mogelijke muziek' die ze hebben gehoord.

Een paar kijkers die haar echt graag in de show wilden zien en over hetzelfde tweeten, keerden later terug om hun steun voor haar te uiten in tegenstelling tot de gemene tweets.

Desalniettemin wordt Rae voortdurend ondersteund en overladen met liefde van haar fans, en lijkt ze niet te worden beïnvloed door de haat die haar wordt toegeworpen.

Aanbevolen: