De waarheid over de rol van Shawn Mendes in 'The 100

Inhoudsopgave:

De waarheid over de rol van Shawn Mendes in 'The 100
De waarheid over de rol van Shawn Mendes in 'The 100
Anonim

Shawn Mendes is een van de meest getalenteerde jonge zangers die tegenwoordig werkt, met geliefde nummers als 'Stitches' en 'Treat You Better'. Hij staat bekend om zijn romance met Camila Cabello en fans denken dat het stel in 2019 begon te daten. Ze zijn zo schattig samen en fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Mendes werkte samen met Justin Bieber voor het nummer "Monster" en het is geen verrassing dat iedereen ervan houdt.

Omdat Mendes zo getalenteerd is, is het logisch dat hij andere creatieve activiteiten zou willen ondernemen, en hij kreeg een rol in de populaire tiener-tv-serie The 100.

Laten we eens kijken naar de waarheid over deze rol.

'De 100'

Shawn Mendes is een fan van Justin Bieber en het blijkt dat hij zo'n grote fan was van The 100 en zo belandde hij in de tienershow.

Succes kan niet gebeuren zonder hard werken en natuurlijk talent. Er komt ook wat geluk bij kijken, en in het geval van Shawn Mendes en zijn rol in The 100, twitterde hij dat hij in de show wilde zijn.

Volgens Seventeen Magazine twitterde hij op @The100writers en zei: "mag ik optreden in je tv-show."

Veel fans reageerden op deze tweet en zeiden dat het een goed idee zou zijn, en de showrunner van The 100, Jason Rothenberg, tweette terug: "Hell, yeah. Bel me op kantoor. Volg mij en ik zal je het nummer DM'en."

Het blijkt dat vragen op Twitter helemaal werkte en Mendes speelde een personage genaamd Macallan. e! News beschrijft het personage als een "jonge Ark-overlevende."

Rothenberg vertelde E! Nieuws, "Shawn is een grote fan van de show en heeft via Twitter contact met me opgenomen over mogelijke samenwerking. Hij is een zeer getalenteerde artiest en we wisten dat we iets speciaals en anders wilden doen voor de première. Shawn gaf ons een unieke kans en ik kan niet wachten tot onze fans onze samenwerking zien."

Verschijnen in de show

Shawn Mendes wijst naar de naam van zijn personage op de set van tv-show The 100
Shawn Mendes wijst naar de naam van zijn personage op de set van tv-show The 100

The 100 werd zeven seizoenen uitgezonden van 2014 tot 2020 en vertelde het verhaal van tieners die de apocalyps hadden doorstaan. Ze woonden op een Ark, een ruimtestation dat om de aarde cirkelde, en zodra de show begon, zouden de personages de aarde bezoeken om te zien of het nog mogelijk was om daar te wonen.

Het is een fascinerend uitgangspunt voor een tv-show en fans van sciencefiction willen het zeker eens bekijken. Het is lief dat Shawn Mendes zo'n grote fan was en dat hij in de show wilde zijn. De aflevering van de zanger was de première van seizoen drie genaamd "Wanheda: Part 1."

Fans houden van Shawn Mendes vanwege zijn muziek, maar ze maken ook contact met zijn vriendelijkheid en hoe oprecht het lijkt. Het blijkt dat toen hij zijn aflevering aan het filmen was, de cast van de show van hem hield, en ze hebben zijn lof gezongen.

Star Lindsey Morgan, die Raven speelde, vertelde dat Shawn Mendes geweldig was om mee te werken. In een interview met Teen Vogue zei Morgan: Ik vond het geweldig om met Shawn samen te werken. Hij is een totaal natuurlijke en was gewoon vol met zoveel enthousiasme. Hij was geweldig op de set. We werden vrij snel vrienden.”

Volgens The Sun werkte de rest van de cast ook graag met Shawn Mendes. Sachin Sahel, de acteur die de rol van Dr. Eric Jackson speelde, zei dat Mendes "een geweldige kerel" is. Hij vertelde dat Mendes de cast vroeg om een van zijn concerten bij te wonen, maar dat ze moesten werken. Hij zei: "Echt een goede kerel. Ik hield van de show en een goede kerel."

Jong en beroemd

In een interview met The Guardian werd Shawn Mendes heel eerlijk over zijn angstgevoelens toen hij de druk van roem voelde. Hij zei dat hij beroemd werd toen hij 15 was en dat betekende zeven jaar toeren en populaire muziek.

Mendes zei: "Al die lof en al dat succes veranderde in een groot monster dat mijn zelfvertrouwen opeet, want als iemand zei dat ze mijn muziek niet leuk vonden, voelde ik me ineens was niets waard. En dat is wat er gebeurt als je verbindt wie je bent met wat je doet."

Mendes deelde dat hij zich realiseerde dat zelfs als zijn muziek niet meer succesvol zou zijn, hij nog steeds gelukkig zou zijn omdat hij zijn familie, vriendin en lieve hond heeft.

Het is leuk om te horen dat Shawn Mendes zijn rol in The 100 kreeg omdat hij zo van de show hield dat hij op Twitter kwam en vroeg of hij een rol mocht spelen. Fans zouden hem in de toekomst zeker graag meer zien acteren.

Aanbevolen: