Shawn Mendes beschuldigd van het kopiëren van Harry Styles in verdacht vergelijkbare nieuwe video

Inhoudsopgave:

Shawn Mendes beschuldigd van het kopiëren van Harry Styles in verdacht vergelijkbare nieuwe video
Shawn Mendes beschuldigd van het kopiëren van Harry Styles in verdacht vergelijkbare nieuwe video
Anonim

Wie zou er nu niet Harry Styles willen zijn?

Hij heeft geweldige kleren aan zijn lijf, mooie vrouwen aan zijn arm en (natuurlijk) meerdere nummers bovenaan de hitlijsten. Van 'Up All Night' tot 'Fine Line', eigenlijk is elk album dat Harry heeft aangeraakt in goud veranderd… of zelfs dubbel platina.

Nu zijn fans ervan overtuigd dat iemand Harry's zorgvuldig berekende esthetische keuzes voor zijn eigen probeert te nemen. Shawn Mendes krijgt bergen haat op Twitter en zijn eigen socials - allemaal voor het uitbrengen van een nieuwe muziekvideo die super lijkt op iets dat Harry Styles al heeft gedaan.

Hier is alles wat er te weten v alt over de overeenkomsten tussen de nieuwe video van Shawn en de oude van Harry:

Shawn's 'Summer of Love' ziet er 'gouden' uit

In de TikTok die hierboven is gepost, vergelijkt gebruiker @spamrrysherman de nieuwe video van Shawn met de video van Harry voor 'Golden'.

"Shawn ily, maar je nieuwe muziekvideo leek een beetje [als] iets anders dat ik eerder heb gezien," schreef ze over clips van Shawn en Harry's bijpassende videomomenten.

Het is niet moeilijk om te zien dat de rij-, duik- en hurk-over-water-opnamen er hetzelfde uitzien. De kleuren van de video lijken ook overeen te komen, waarbij beide artiesten kiezen voor beachy blues, greens en whites.

Harry's fans zijn er gek op

Shawn liet gisteren de eerste blik op zijn 'Summer of Love'-video op zijn socials vallen en het duurde niet lang voordat de kritiek binnenstroomde. Top IG-opmerkingen (onder die van zijn beroemde vrienden die hem aanmoedigen) voeg deze toe, die in minder dan 24 uur meer dan 200 likes verdiende:

"Bro, dit zijn eigenlijk video's van gouden en watermeloensuiker gemengd in één. Hoe wanhopig ben je voor een hit."

"Dezelfde zachte, filmachtige esthetiek, kleurenpalet en zelfs sommige foto's zijn parallel", beaamt een andere IG-commentator. "Dit is geen toeval, het is een duidelijke en duidelijke afzetterij."

Een bijzonder harde leest "wat is de definitie van generiek en gerecycled [?] dit nummer." Ouch.

Ze maken een goede mashup

Terwijl sommige doorgewinterde stans beweren dat 'Summer of Love' een "oplichterij" is, zijn anderen gewoon blij met nieuwe muziek. (Zoals een fan het uitdrukte: "Het is een zomervideo… wat wilde je dat hij deed, een sneeuwpop?") Sommige mensen van zowel Shawn als Harry's enorme fanbases komen online samen om de keuzes van hun favorieten te verdedigen en te vieren dat ze een nieuwe, Harry Styles-achtig nummer en video om van te houden.

"Geef hem niet eens de schuld, gouden is geweldig", schreef een fan op @spamrrysherman's TikTok, en een ander voegde eraan toe: "Ja, het gaf me gouden vibes, ik vond het geweldig."

Een sneldenkende fan "merkte veel overeenkomsten tussen de video's op" en maakte zelfs een mashup! Bekijk het hieronder voor wat vibey zomervisuals.

Misschien is het tijd voor een echte Harry x Shawn-collab?

Aanbevolen: