De waarheid over Murphy uit de echte relatie van 'The 100's' met zijn co-ster

Inhoudsopgave:

De waarheid over Murphy uit de echte relatie van 'The 100's' met zijn co-ster
De waarheid over Murphy uit de echte relatie van 'The 100's' met zijn co-ster
Anonim

Nadat The 100 in 2014 debuteerde op The CW, werd het nooit een van de best beoordeelde tv-shows, maar het slaagde er wel in om veel loyaliteit en passie bij zijn kijkers te inspireren. Als gevolg van alle kijkers die geen genoeg konden krijgen van de serie, bleef The 100 zeven seizoenen in de lucht voordat het in 2020 eindigde.

Sinds de finale van The 100 ongeveer anderhalf jaar geleden werd uitgezonden op het moment van schrijven, hebben sommige mensen misschien aangenomen dat de interesse in de show inmiddels zou zijn weggeëbd. Omdat fans van de serie er echter zo dol op waren, is het logisch dat ze nog steeds veel passie hebben voor The 100 en de mensen die hebben geholpen om het te realiseren. Fans willen bijvoorbeeld meer weten over de rol van Shawn Mendes in The 100. Bovendien zijn ze geïnteresseerd in wat The 100-ster Thomas McDonell heeft uitgespookt sinds het einde van de serie. Bovenal willen de 100 fans meer weten over het feit dat ster Richard Harmon aan het daten is met een andere acteur die in hun geliefde show verscheen.

Richard's opkomst tot sterrendom

Toen Richard Harmon nog een baby was, maakte hij zijn 'acteer'-debuut op televisie toen hij werd ingehuurd om te verschijnen in een aflevering van de show Jeremiah. Natuurlijk is het onmogelijk dat Harmon degene was die besloot die rol op zich te nemen, en om alles wat een baby doet acteren te noemen, is een enorm stuk. Dat alles terzijde, toen Harmon eenmaal oud genoeg was om zich bewust te zijn van de wereld, bleef hij consequent werken als een jonge acteur.

In tegenstelling tot veel voormalige kindsterren die in ernstige problemen zijn gekomen, is Richard Harmon erin geslaagd te voorkomen dat hij tabloidvoer werd. In plaats daarvan heeft Harmon veel succes gehad als acteur, wat misschien verklaart waarom hij niet al te veel problemen heeft gehad. Immers, zoals het oude gezegde luidt, zijn inactieve handen het speelgoed van The Devil en Harmon heeft het veel te druk om te lang stil te blijven zitten.

In de jaren 2000 dook Richard Harmon op in een schijnbaar eindeloze reeks shows en films. Het duurde echter tot 2011 voordat de carrière van Harmon begon te stijgen toen The Killing op televisie debuteerde. Richard Harmon werd ingehuurd voor een terugkerende rol die verscheen in de eerste twee seizoenen van The Killing en slaagde erin genoeg op te vallen in zijn rol om nog meer kansen te krijgen.

Van 2014 tot 2020 stemden de 100 fans af om te zien hoe Richard Harmon John Murphy tot leven bracht. Aanvankelijk ingehuurd in een terugkerende rol, nadat Harmon had bewezen hoe getalenteerd hij is als artiest, promoveren de krachten achter The 100 Harmon naar de hoofdcast van de show. Zo geweldig als de hoofdrol in The 100 was voor zijn carrière, het blijkt dat de rol van Harmon in de show net zo veel heeft bijgedragen aan het verbeteren van zijn persoonlijke leven.

Hoewel Richard een romantische band heeft gehad met een aantal acteurs, namelijk UnReal-ster Genevieve Buechner (die ook in The 100 speelde als Fox) en Ciara Hanna van Power Rangers Megaforce, is zijn belangrijkste relatie met Rhiannon Fish.

Richard is aan het daten met 100 Star Rhiannon Fish

Nadat Rhiannon Fish haar acteercarrière in Australië lanceerde, werd ze beroemd door haar optreden in meer dan 300 afleveringen van de Australische soap Home and Away. Fish verscheen ook met name in 14 afleveringen van de Australische Disney Channel-show As the Bell Rings en 20 afleveringen van de beroemde Australische soap Neighbours. Bovendien deed Fish mee aan de Australische versie van Dancing with the Stars.

Sinds Rhiannon Fish eigenlijk werd geboren in Calgary, Alberta, Canada, is het logisch dat haar leven veranderde toen ze verscheen in een show die werd gefilmd in Vancouver. Per slot van rekening reisde Fish eind 2015 naar Vancouver om The 100 te filmen en ze verscheen uiteindelijk in zeven afleveringen van de show die in 2016 werd uitgezonden. hij hield meer van haar als persoon dan van wat dan ook.

Begin 2019 begonnen geruchten de kop op te steken dat Richard Harmon en Rhiannon Fish een stel waren. Medio 2019 plaatste Fish een afbeelding van haarzelf die haar lippen op slot sloot met Harmon op Instagram, waarmee ze bevestigde dat alle vermoedens over de relatie van het paar gegrond waren. Grappig genoeg onderschreef Fish de Instagram-afbeelding "De meest magische avond met deze bovengemiddelde man" en Harmon reageerde daarop door te schrijven "[Dat is het] aardigste dat je ooit over mij hebt gezegd". Het is duidelijk dat het stel een speelse relatie heeft, wat altijd leuk is om te zien.

Sinds Rhiannon Fish en Richard Harmon hun relatie openbaar maakten, zijn ze samen te zien op de rode loper. Bovendien heeft elk van hen stilstaande beelden online geplaatst waarin ze verliefd op elkaar lijken te zijn. Alsof dat nog niet genoeg was, worden er regelmatig video's van Harmon en Fish die samen plezier hebben geüpload naar hun Instagram-verhalen. Op basis van alle beschikbare informatie lijkt het erop dat Fish en Harmon dolblij zijn om een groot deel van elkaars leven te zijn. Tijdens één clip is Harmon zelfs te zien met een T-shirt met de woorden Future Mrs. Fish” die heel gemakkelijk te lezen is.

Aanbevolen: