The Crown'-fans reageren op Emma Corrin die schijnbaar als queer uit de kast komt

Inhoudsopgave:

The Crown'-fans reageren op Emma Corrin die schijnbaar als queer uit de kast komt
The Crown'-fans reageren op Emma Corrin die schijnbaar als queer uit de kast komt
Anonim

Fans steunen Emma Corrin nadat ze in een cryptische Instagram-post als een queer uit de kast leek te komen.

Corrin, vooral bekend van het spelen van prinses Diana in het laatste seizoen van The Crown op Netflix, plaatste twee foto's waarop ze een bruidsjurk draagt. De prachtige foto's maken deel uit van een fotoshoot voor POP magazine, maar het bijschrift van Corrin trok de aandacht van haar fans.

Is Emma Corrin net uit de kast gekomen als queer?

“je favoriete queer-bruid,” schreef Corrin in haar Instagram-bericht.

Het gebruik van queer - een term die oorspronkelijk bedoeld was als een smet tegen de LGBTQ+-gemeenschap en later werd teruggewonnen door haar leden - was genoeg voor sommige fans van Corrin om de post te zien als een coming-out.

“maam het was duidelijk, maar gefeliciteerd”, schreef een fan.

“QUEER RECHTEN”, merkte een ander op.

"Omg, luister je naar meisje in het rood?" een andere gebruiker heeft gereageerd.

De Noorse muzikant 'girl in red' identificeert zich als homo en praat vaak over haar relaties en aantrekkingskracht op vrouwen in haar liedjes. Iemand vragen of ze naar een meisje in het rood luisteren, is een manier geworden om te vragen of ze queer zijn.

Verschillende openlijk queer beroemdheden reageerden ook op de beste manier op de post.

"Dit!" zanger King Princess schreef.

Muzikant en actrice Soko reageerden met een vuur-emoji.

Panseksuele artiest Christine and the Queens, die in februari samen met Corrin op de foto stond, schreef: "Je Franse fkboi zegt hallo."

Corrin heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Emma Corrin over de eerste reactie nadat ze als Diana werd gecast

Eind vorig jaar onthulde Corrin hoe lang het haar kostte om de bonen te morsen nadat ze als Diana werd gecast. En goed, het duurde niet zo lang.

Het is begrijpelijk dat een cast om Lady Diana te spelen een levensveranderend moment in het leven van elke actrice zou zijn. De 24-jarige kreeg te horen dat ze de baan had gekregen na een scheikundeles met Josh O'Connor, die Charles speelt.

In een fragment uit een interview uitgebracht door Netflix, vertelde de actrice over haar eerste reactie toen ze de rol kreeg.

Corrin legde uit dat het haar slechts "vijftien seconden" kostte om het haar huisgenoten te vertellen.

"Mijn huisgenoten kwamen thuis en het lukte me om het voor vijftien seconden aan niemand te vertellen", zei ze openhartig.

De rol van Diana deed Corrin's populariteit enorm stijgen en leverde haar een Golden Globe op voor Beste Actrice - Televisieserie Drama.

De actrice is opgenomen in Forbes' Europa 30 onder 30 Europa-entertainmentlijst en zal de volgende ster zijn in een bewerking van Bethan Roberts' veelgeprezen roman My Policeman naast Harry Styles.

The Crown streamt op Netflix

Aanbevolen: