Misha Collins getrolld door internet omdat ze 'uit de kast komen' als hetero

Inhoudsopgave:

Misha Collins getrolld door internet omdat ze 'uit de kast komen' als hetero
Misha Collins getrolld door internet omdat ze 'uit de kast komen' als hetero
Anonim

Fans waren geïntrigeerd toen Misha Collins als biseksueel uit de kast leek te komen tijdens de Supernatural Official Convention van Creation Entertainment. Maar een paar dagen later kwam Collins terug op zijn opmerkingen en verduidelijkte hij wat hij eigenlijk bedoelde, in een beweging die fans het hoofd schudde.

In een video die op Twitter werd gedeeld, was te zien hoe de 47-jarige acteur met elkaar omging en vragen stelde aan de fans die de conventie bijwoonden.

Hij vroeg: "Hoevelen zouden jezelf als introvert beschouwen? Hoeveel extraverten?" en de laatste vraag die hij stelde was: "En hoeveel biseksuelen?" waarop het publiek jubelde, waardoor de acteur moest grinniken.

Terwijl hij naar de menigte keek die naar antwoorden luisterde en glimlachte, wuifde hij nonchalant met zijn handen en zei: "Ik ben alle drie", en beantwoordde zijn vraag. Dat bleef niet onopgemerkt bij de fans. Maar meende Misha echt wat hij zei?

Misha zei later dat hij "missprak"

Hoewel fans verheugd waren om de acteur aan te moedigen, was het schokkend van korte duur. Na 72 uur sprak Misha Collins zijn volgers op Twitter aan met een lange draad. Hij verklaarde: "Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor het verkeerd praten dit weekend… Mijn onhandige bedoeling was om te stoppen met het bespreken van mijn seksualiteit, maar ik heb daar slecht aan gerommeld en begrijp dat aangezien ik eruit kwam als biseksueel."

Hij zei verder: "Dit was niet mijn bedoeling, dus ik moet het record corrigeren: ik ben niet biseksueel. Ik ben toevallig hetero, maar ik ben ook een felle bondgenoot en het laatste wat ik wil om te doen is valselijk de strijd van de LGBTQIA+-gemeenschap overnemen."

"Ik geloof en sta volledig achter dat we het mensenrecht moeten heiligen om onze identiteit eerlijk te uiten en vrij te zijn om te houden van wie we ook openlijk kiezen."

"Het spijt me ten zeerste voor de onhandigheid van mijn taal. Ik wil een betere bondgenoot zijn en ik voel me misselijk dat ik alles heb gedaan om het erger te maken. Ik probeer te leren, probeer om het beter te doen en ik zal blijven luisteren."

Hij ondertekende zijn verklaring met: "Bedankt en het spijt me, Misha."

Misha Collins was getrouwd met Victoria Vantoch en trouwde in 2001, en ze delen een zoon West, 11, en een dochter Maison, 9.

Fans hebben misschien Misha's punt gemist

Zijn thread op Twitter begon een aanval van memes en mensen die Collins roosteren omdat hij "als hetero uit de kast kwam". Een Twitter-gebruiker maakte ook een meme uit de verklaring van Collins met de titel: "Misha Collins beoordeelt de LGBTQIA+-gemeenschap."

Een andere fan die schijnbaar de verhaallijn van Supernatural vergelijkt met het fiasco van Collins, zei: "in plaats van naar bovennatuurlijk te kijken, volg je gewoon de biseksuele tijdlijn van Misha Collins, en je zult hetzelfde gevoel hebben als ernaar te kijken."

Een andere fan noemde ook Misha Collins die uit de kast kwam als hetero "dapper dan de meeste homo's die als homo uitkomen".

Natuurlijk negeren fans het deel van Collins' bekentenis waarin hij aangeeft dat hij niet wil samenwerken met de beweging door mensen te laten denken dat hij bi is en daardoor meer aandacht en steun te verdienen.

Desalniettemin was het een ongemakkelijke opeenvolging van gebeurtenissen, en een die maar al te bekend is bij Supernatural-fans.

Fans zeggen dat Misha een tv-trope volgde

Misha Collins' Starrer Supernatural, die in 2005 in première ging op The CW, is een van de langstlopende televisiedrama's. Het lijdt geen twijfel dat het met zo'n boeiende verhaallijn zichzelf heeft gevestigd als een cultfavoriet in het genre van horrordrama's.

Jared Padalecki en Jensen Ackles, die de monsterjagende broers Sam en Dean Winchester speelden, werden in het 4e seizoen vergezeld door Misha Collins als een engel genaamd Castiel. Zijn karaktergroei was enorm en hij werd al snel geïdentificeerd als de 3e broer van de Winchesters.

Seizoen 15, het afscheidsseizoen van de show, zag Collins' personage Castiel zijn liefde voor Dean verklaren vlak voordat hij stierf, waardoor Jensen Ackles' personage Dean er kapot van achterbleef.

Deze scène leidde tot controverse onder fans. Het droeg bij aan de "begraaf je homo's"-trope nadat Collins had bevestigd dat het een romantische verklaring was tussen de personages op de DarkLight Online Convention.

Collins' zei: "Castiel vertelt Dean dat hij van hem houdt en maakt eigenlijk Destiel Canon. Fans worden daarna gek. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, sterft hij daarna. Dus Castiel maakt zijn homoseksuele liefdesverklaring en sterft dan, die speelt in een tijdloze Hollywood-trope van 'Kill the gays'.' We geven, en dan nemen we weg."

De beruchte trope bevat een koppel van hetzelfde geslacht waarin een van de geliefden op beruchte wijze sterft, beiden sterven, of een van hen beseft dat ze geen homo zijn. Dan wordt de homoboog beschouwd als "slechts een fase" en keert een personage terug naar zijn heteroseksuele partner, waardoor hij niet lang en gelukkig eindigt zoals de meeste heteroseksuele verhalen doen.

Onnodig te zeggen dat de ironie tussen zijn fictieve personage dat de beruchte trope bestendigt en het schijnbaar ook in het echte leven gebeurt, bijna te veel was voor fans om te verwerken.

Aanbevolen: