Dit cruciale Marvel-personage is schijnbaar verwijderd uit 'Spider-Man 3

Inhoudsopgave:

Dit cruciale Marvel-personage is schijnbaar verwijderd uit 'Spider-Man 3
Dit cruciale Marvel-personage is schijnbaar verwijderd uit 'Spider-Man 3
Anonim

Met alle Marvel-alumni bevestigd dat ze terugkeren voor Spider-Man 3, zou je denken dat Disney de gelegenheid zou gebruiken om de Sony-verse-personages naar de MCU te schrijven. En er is één antiheld die een gegeven had moeten zijn, Venom.

Eddie Brock (Tom Hardy) en de Klyntar-symbiont maakten hun debuut in 2018, en ze staan op het punt een nieuw avontuur aan te gaan, maar deze keer is het tegen een gevaarlijkere vijand, Carnage (Woody Harrelson). De twee vechten het uit in Venom 2: Let There Be Carnage, dat waarschijnlijk deel gaat uitmaken van een trilogie. Een die we ons kunnen voorstellen met Venom, Carnage en Spider-Man (Tom Holland) in een battle royale. Het punt is dat de climax-confrontatie veel eerder had kunnen plaatsvinden.

Zoals gezegd gooien Marvel Studios en Disney schurken en helden uit andere filmuniversums in de MCU. We hebben Alfred Molina die zijn rol als Doctor Otto Octavius uit de Sam Raimi-films opnieuw vertolkt. Jamie Foxx keert ook terug als de Electro uit de films van Marc Webb. En het gerucht gaat dat Tobey Maguire en Andrew Garfield ook allebei terug zijn. Het feit dat Disney zo'n enorm ensemble samenstelt, had Venom bij de discussie moeten betrekken. Niemand weet zeker welke personages zullen verschijnen, maar gezien het gebrek aan speculatie rond Hardy, zou dit kunnen betekenen dat de studio zijn naam niet eens noemde.

Gemiste kansen of rode haring

Spider-Men en Tom Hardy's Venom
Spider-Men en Tom Hardy's Venom

Afgezien van het voor de hand liggende, namelijk dat Venom en Spider-Man ooit zullen botsen, heeft Disney hun kans verkeken om Hardy's Venom een passende toegang tot de MCU te geven. De vraag hoe de twee studio's de webslingers delen, heeft geleid tot ongebreidelde speculatie, en ze verdoezelden gewoon een perfecte manier om Venom op te stellen. Een methode die het onnodig had kunnen maken om uit te leggen hoe hij in hetzelfde universum bestaat, ondanks dat er nog nooit van gehoord of gezien is. Nu moet Disney een andere manier bedenken.

Nogmaals, misschien is het gebrek aan schijnwerpers op Hardy omdat hij de grootste verrassing van Sony en Disney is in Spider-Man 3. De bedrijven hebben heel geheimzinnig moeten doen over hun films nadat er de afgelopen jaren zoveel spoilers waren uitgelekt. Grote onthullingen zoals Scott Lang's groeispurt naar Giant-Man in Captain America: Civil War, bijvoorbeeld, werd verwend toen een fan afbeeldingen van Lego-sets die aan de film waren gekoppeld online plaatste.

Sindsdien heeft Disney extra voorzorgsmaatregelen genomen bij het vrijgeven van promotiemateriaal voordat de film debuteert. We waren getuige van die maatregelen in actie toen meerdere rode haringen fans van het echte einde van Avengers: Endgame afwierpen. Ze hielden zelfs Tom Holland buiten de kring voor de dood van Iron Man. Hij dacht dat de laatste scène die ze schoten een bruiloft was, maar het bleek Starks begrafenis te zijn.

Dus dat gezegd hebbende, misschien komt Venom (Hardy) langs als het prime-universum bezoekers uit andere werelden ontvangt. Er is een duidelijke mogelijkheid dat Peter Parker door het multiversum reist, maar vanuit financieel oogpunt is het veel kosteneffectiever om Doc Ock (Molina) en de andere alums de huidige MCU te laten binnenkomen. Hetzelfde geldt voor Venom, in de veronderstelling dat Marvel Studios van plan is om Hardy's kijk op de titulaire antiheld te gebruiken.

Aanbevolen: