Dit is wat de cast van 'Fast And The Furious' eigenlijk van Paul Walker dacht

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Fast And The Furious' eigenlijk van Paul Walker dacht
Dit is wat de cast van 'Fast And The Furious' eigenlijk van Paul Walker dacht
Anonim

Toen Paul Walker overleed, zou de Fast and the Furious wereld nooit meer hetzelfde zijn. Zonder twijfel heeft Paul Walkers betrokkenheid bij de eerste film van de enorm succesvolle franchise geholpen om het voort te stuwen tot wat het nu is. Samen met Vin Diesel heeft Fast and the Furious alles te danken aan Paul. Sinds het tragische ongeval zijn er hartverwarmende verhalen naar buiten gekomen over het type persoon dat Paul was. Bovendien hebben een paar van zijn castmates anekdotes over hem gedeeld. Zozeer zelfs dat fans zich afvragen of hij echt bevriend was met een van hen, zoals Tyrese Gibson. Dankzij een 20-jarig jubileumartikel over de eerste Fast and the Furious door Entertainment Weekly, weten we nu wat zijn oorspronkelijke co-sterren eigenlijk dachten van de man, de mythe en de legende die Paul Walker is. Laten we eens kijken…

Hij was een man die de hype waardig was, volgens zijn castmates

Voor degenen die het zich niet herinneren, Paul Walker stierf samen met de bestuurder van de auto bij een tragisch auto-ongeluk. Toen dit gebeurde, was Paul op weg van een liefdadigheidsevenement terwijl hij een pauze had van het filmen van de zevende Fast and the Furious-film in 2013. Het overlijden van de 40-jarige acteur had een directe impact op het einde van de film, wat een eerbetoon aan hem was.

Terwijl bijna al zijn co-sterren direct na zijn overlijden iets heel aardigs over hem zeiden, vragen sommige fans zich af wat ze tegenwoordig van Paul vinden. In een interview met Entertainment Weekly deelde de originele cast van The Fast and the Furious wat ze echt dachten van de overleden acteur, jaren na zijn dood.

"Paul Walker, aardigste, nederigste, meest gracieuze man ooit", zei Noel Gugliemi, die Hector speelde, tegen Entertainment Weekly. "Het kon hem niet schelen of je de glazenwasser op de set was of de regisseur, hij zou iedereen hetzelfde behandelen."

Volgens de overgrote meerderheid van zijn medecastgenoten was Paul Walker het type man met wie iedereen wilde zijn of bij wie iedereen wilde zijn. Hij had iets om zich heen dat meteen de kamer veroverde. Zoals producer Neal Mortiz zei: "Hij had gewoon dat ding."

"Wat ik me het meest herinner van het filmen [op de eerste Fast] was Race Wars", legt Chad Lindberg, die Jesse speelde, uit. "Het was het hoogtepunt van de zomer, de beste sfeer die je maar kunt hebben in de lucht, en wat me opv alt is mijn scène met Paul. Het was gewoon dat magische uur in de avond en ik herinner me dat ik tegen Paul zei: 'Ik heb echt hou ervan om met je te werken, kerel, ' en hij zei: 'Ik werk ook graag met jou.' Hij was gewoon de coolste kerel en de meest geweldige geest die je ooit in je leven hebt ontmoet."

"Het klinkt zo cliché, maar het was gewoon heel gemakkelijk tussen ons twee", zei Jordana Brewster, die Mia Torreto speelde. "Het kan niet worden gerepliceerd omdat ik zoveel van hem hield en hij van mij. Ik viel harder voor Paul toen hij ouder werd. Ik dacht dat hij er steeds beter uitzag. En ik denk dat veel mensen pas waardeerden hoe multidimensionaal hij was toen hij stierf. Hij hield van zoveel dingen en was gewoon een superslimme kerel die niet alleen gefixeerd was op het bedrijf. Vreemd genoeg zag ik gisteren deze Disney-film [Meet the Deedles uit 1998] waarin hij een surfer speelde die vastzit als boswachter, en ik dacht: 'Paul is zo goed!' Als ik terugkijk op zijn werk, word ik niet verdrietig. Ik dacht van wel, maar het is eigenlijk heel leuk om hem te zien."

Hoe de dood hen beïnvloedde

Gezien het feit dat Paul Walker geliefd was bij zijn castmates, spreekt het voor zich dat zijn plotselinge en tragische overlijden hen echt heeft geraakt.

"Toen Paul stierf, ja, was het ongelooflijk moeilijk voor ons, maar wat ik niet meteen besefte, was hoe ongelooflijk moeilijk het was voor de fans", zei producer Neal Mortiz. "Dus toen we de eerste testscreening voor Furious 7 hadden en mensen Paul weer zouden zien, waren we ongelooflijk nerveus. Ik stond buiten in de lobby en een paar kinderen kwamen naar me toe en bedankten ons voor het maken van de film. Ze hadden de afsluiting met Paul nodig, net als wij."

"Hij had dit vermogen om te zien," legde Vin Diesel uit. "Elke keer dat we uit een première kwamen, waren het alleen ik en hij, iedereen zou ons altijd ons moment geven, en hij zou altijd zeggen: 'Vin, de beste zit nog in het blik.' Ik zou zeggen: 'Je hebt ze niet gehoord, Paul?! Ze worden gek! Wat bedoel je, de beste zit nog in het blik?!'"

Paul Walker heeft zonder twijfel de levens geraakt van bijna iedereen met wie hij in contact kwam. Het was niet alleen maar een act. De man was echt een authentieke, vriendelijke en bruisende ziel.

Aanbevolen: