Dit is wat Paul Rudd echt dacht over de hoofdrol in 'Friends

Inhoudsopgave:

Dit is wat Paul Rudd echt dacht over de hoofdrol in 'Friends
Dit is wat Paul Rudd echt dacht over de hoofdrol in 'Friends
Anonim

Natuurlijk zou Paul Rudd een enorme ster worden, dankzij films als 'Ant-Man'. De weg was echter niet altijd even glad en zijn tijd in de iconische show 'Friends' werd zelfs met gemengde gevoelens ontvangen. Aanvankelijk zou Rudd maar in twee afleveringen verschijnen: "Ik heb me maar voor twee afleveringen aangemeld, maar ze bleven meer schrijven en hadden meer ideeën voor dat personage", vertelde hij aan Metro. "Het was zeker spannend, maar het was een vreemd fenomeen om te werken met deze zeer goed gevestigde en hoog aangeschreven groep mensen die over de hele wereld bekend is.”

Rudd leerde snel dat zijn rol niet zo belangrijk was als de anderen in de cast. Achter de schermen ging het ook niet zo soepel, vooral tijdens de laatste aflevering. Hij zal zich altijd de ervaring herinneren, gezien wat een kracht die show was, hoewel zijn tijd bij de NBC-moloch niet de meest memorabele van zijn carrière was.

Rudd was "A Prop" op de show

Rudd was zich er terdege van bewust dat de show om de anderen draaide en niet om zijn karakter. Daarom voelde hij zich slechts een rekwisiet in de afleveringen: "In zoiets als Friends ging de show over hen. Ik zat er maar even in. Ik voelde: 'Ik ben als een prop op deze show. Het gaat niet om Mike Hannigan, 'voegde hij eraan toe. Maar het is een heel interessant gevoel om deel uit te maken van iets dat zo'n diepgaande impact heeft op de popcultuur."

Vrienden van Mike, Phoebe en David
Vrienden van Mike, Phoebe en David

Hij voelde zich niet al te nuttig op het scherm en het bleek dat hij zich ook niet op zijn gemak voelde achter de schermen, vooral gezien enkele ontmoetingen met Jennifer Aniston. Hij herinnert zich een ongemakkelijke ontmoeting met Jen: "Ik was op de set voor mijn eerste aflevering en Jennifer zat op een Segway omdat ze haar teen had gebroken, en iedereen stond er versteld van. Matt LeBlanc (die Joey speelde) vroeg om een poging te wagen en ik wist meteen hoe het moest. Ik vroeg toen om het ook te proberen. Ik draaide me om en rolde het recht over Jennifers voet! " hij gaf toe. "De paniek van de producenten was alsof ze wilden zeggen: 'Is het te laat om hem te ontslaan? Is zijn karakter al vastgesteld?' Ik voelde me vreselijk. Zo'n ongunstige start."

Op de een of andere manier slaagde Rudd erin om het nog erger te maken tijdens de laatste aflevering. Aniston was emotioneel naast Marta Kauffman - Rudd besloot de stemming wat op te vrolijken, maar zijn grap viel uiteindelijk flauw. Ik dacht, ik hoor daar niet te zijn. Dus om het ijs te breken ging ik eroverheen en ging gewoon: 'We hebben het gedaan, hè? Wat een rit.' De grap viel onvermijdelijk flauw, 'onthulde hij.

Gewoon deel uitmaken van de show was geweldig voor Paul's cv, maar uiteindelijk voldeed de ervaring niet aan de verwachtingen, zowel voor Paul als voor wat de fans misschien hadden verwacht.

Aanbevolen: