Twitter wil dat James Corden wordt verwijderd van de 'Friends'-reünie

Inhoudsopgave:

Twitter wil dat James Corden wordt verwijderd van de 'Friends'-reünie
Twitter wil dat James Corden wordt verwijderd van de 'Friends'-reünie
Anonim

De langverwachte Friends-reünie is eindelijk aan de horizon en fans over de hele wereld hebben echt moeite om hun opwinding in bedwang te houden terwijl ze de afgelopen dagen wachten. De teaser voor de grote show is zojuist uitgebracht, waardoor fans alle gevoelens hebben, en het 'gevoel' dat op dit moment het meest prominent is, is ergernis. Fans zijn woedend dat James Corden deel uitmaakt van deze epische reünie, en van alle mensen die ze terug hadden kunnen halen voor dit mijlpaalmoment, is Corden niet degene die fans willen zien.

Twitter is ontstoken met vurige klachten over Corden die betrokken is bij deze epische reünie, en fans willen dat hij zo snel mogelijk wordt verwijderd. Hij verpest de algehele ervaring en heeft het potentieel om een zeer schadelijk effect te hebben op dit belangrijke moment.

Twitter heeft geen liefde voor Corden

James Corden heeft niets met de show te maken en is op geen enkele manier gerelateerd aan de legendarische sitcom. Hij wordt helemaal niet omarmd. Sterker nog, die-hard fans die op zoek zijn naar hun nostalgische oplossing, zijn zeer gefrustreerd dat hij hun ervaring aantast.

Twitter ontploft van woede en eist dat Corden wordt verwijderd en dat er een geschikter persoon in zijn plaats komt.

Fans houden niet van Corden

Een andere fan schreef om te zeggen; "Mag ik alsjeblieft de 'No James Corden Cut'? FriendsReunion," terwijl iemand anders zei: "Juist? Het deed me echt pijn om zijn stem aan het einde te horen alsof hij op de een of andere manier verbonden was met James Corden"

Iemand heeft de tekst van het themalied er slim in geweven om hun gevoelens te weerspiegelen. Zij schreven; "Dus niemand heeft me verteld dat het zo zou gaan. De gastheer van James Cordon en dat is alles wat ik te zeggen heb. Ik zal deze show niet meer kijken."

Er zijn zoveel andere verdienstelijke mensen die op de show verschenen en echt verdienden om een plaats in de reünieshow te hebben. Kiezen voor Corden lijkt een hoogst onnatuurlijke keuze. Nostalgische, hoopvolle fans stemden in om de producenten eraan te herinneren dat Brad Pitt, Bruce Willis, Christina Applegate en zoveel andere sterren daadwerkelijk op de set van Friends verschenen en veel betere keuzes zouden zijn geweest dan Corden.

Twitter-commentaar ging verder met; "Het spijt me als dit geen gloednieuwe informatie is, maar WAAROM IN DE FRISSE HEL IS JAMES CORDEN DE HOST VAN DE VRIENDENREUNIE???" Ook: "Nogmaals vraag ik … waarom van alle gastheren in de wereld. is James Corden gastheer van de vriendenreünie? Je had letterlijk Oprah kunnen hebben."

Oh, hey nu…

Toen leek een fan het te snappen door het mysterie op te lossen. Ben Winston, de producer van de reünieshow, is Cordens goede vriend.

Aanbevolen: