WandaVision' wordt het eerste Marvel-project dat genomineerd wordt voor de Emmy's

Inhoudsopgave:

WandaVision' wordt het eerste Marvel-project dat genomineerd wordt voor de Emmy's
WandaVision' wordt het eerste Marvel-project dat genomineerd wordt voor de Emmy's
Anonim

WandaVision heeft MCU geschiedenis geschreven en werd het eerste Marvel Studios-project dat vandaag (13 juli) werd genomineerd voor de Emmy's.

De serie met Elizabeth Olsen en Paul Bettany als respectievelijk Wanda Maximoff alias Scarlet Witch en Vision is genomineerd voor Outstanding Limited Or Anthology Series.

Een liefdesbrief aan televisie met een emotionele klap, de Disney+-show gemaakt door Jac Shaeffer ging in januari van dit jaar in première en kreeg lovende recensies. De eerste serie in Phase Four van de MCU, WandaVision heeft in totaal 23 Emmy-nominaties gescoord, waaronder knipoogjes naar zijn sterren in de belangrijkste acteercategorieën.

‘WandaVision’ ontving in totaal 23 Emmy-nominaties

WandaVision is dit jaar de op twee na meest genomineerde serie bij de Emmy's, met knikken in meer dan 20 categorieën. Alleen The Crown en The Mandalorian deden het beter en scoorden elk 24 knikken.

Naast de grote knipoog naar Outstanding Limited Series, zijn Elizabeth Olsen en Paul Bettany respectievelijk genomineerd voor Outstanding Lead Actress en Actor in a Limited Series. Bovendien leverde de rol van WandaVision's nieuwsgierige buurman en schurk Agnes aka Agatha Harkness actrice Kathryn Hahn een knipoog op voor Outstanding Supporting Actress in een gelimiteerde serie.

Maar dat is niet alles. De regisseur van de serie, Matt Shakman, is ook genomineerd, net als het schrijfteam voor drie van de negen afleveringen. Een andere MCU-serie, The Falcon and the Winter Soldier, werd genomineerd in vijf categorieën, waaronder Beste gastacteur in een dramaserie voor Don Cheadle.

Kat Dennings sluit zich aan bij 'WandaVision'-fans en viert de show op Twitter

WandaVision-ster Kat Dennings, die haar rol als Dr. Darcy Lewis in de show hernam, was een van de eersten die publiekelijk reageerde op de overvloed aan nominaties.

“HEEN HELEMAAL NAAR HET GRAF !!!!! GEFELICITEERD WANDAVISION,” tweette Dennings.

“Elizabeth Olsen - sorry, dat is de voor een Emmy genomineerde actrice Elizabeth Olsen - was ronduit spectaculair in WandaVision en ik ben zo blij dat dat talent wordt beloond. Een van de beste optredens op elk scherm, de Scarlet Witch verdient dit', luidt een reactie op Twitter.

“Gefeliciteerd @MarvelStudios met hun allereerste Emmy-knikken voor WandaVision, plus de sterren Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Een uitstekende show met sprankelende originaliteit en ook een echte triomf voor de eerste televisieserie van de MCU, was een andere opmerking.

Eindelijk lijkt een fan een van de aanwijzingen te hebben gevonden die verborgen waren in de eerste aflevering van de show.

“Nu weten we waar het hart in de kalender voor stond”, schreven ze, verwijzend naar het kleine hartje dat Wanda en Vision op 23 augustus op hun kalender hadden staan.

Was dat een knipoog naar de 23 nominaties al die tijd?

De Primetime Emmy Awards worden uitgezonden op CBS op 20 september 2021

Aanbevolen: