Khloé Kardashian Clip waarin wordt verklaard dat 'ze nooit een bedrieger zou terugnemen' oud wordt

Khloé Kardashian Clip waarin wordt verklaard dat 'ze nooit een bedrieger zou terugnemen' oud wordt
Khloé Kardashian Clip waarin wordt verklaard dat 'ze nooit een bedrieger zou terugnemen' oud wordt
Anonim

Khloé Kardashian fans hebben opgegraven en oude Keeping Up With The Kardashians-clip waarin ze haar oudere zus Kourtney ontploft.

In seizoen 3, aflevering 12 van de populaire realityserie, waren Khloé en Kourtney samen te zien in hun winkel DASH. Kourtney kon niet beslissen wat te doen met haar toenmalige vriend Scott Disick.

De nu moeder van drie hoorde een vrouwenstem naast hem aan de telefoon nadat ze hem had gebeld. Scott stond erop dat hij een feestje gaf en haar niet bedroog. Khloé was echter niet zo overtuigd.

Bij DASH vertelde Khloé Kourtney dat als ze in Kourtneys situatie zou zitten, ze Scott geen tweede kans zou geven.

"Ik laat mensen me gewoon niet foppen", zei Khloé. 'Als je me bedriegt, ben je weg. Je gaat het niet opnieuw en opnieuw en opnieuw doen. Het spijt me, dat is niet normaal. Dat is geen respect. Dat is niet wat vriendjes hun vriendinnen aandoen, dus ik laat niemand dat doen."

Khloé stelde Kourtney ook voor om naar een therapeut te gaan om haar te helpen begrijpen waarom ze Scott steeds kansen gaf.

Nadat de clip viraal ging op Tik Tok, zeiden veel fans hoe ze de 'oude Khloé' missen.

"Ze was mijn favoriete zus, ik zweer het," schreef een fan online.

"Dit is de reden waarom je je tong niet uitspreekt over de situatie van andere mensen, omdat jij dat gemakkelijk kunt zijn", voegde een tweede eraan toe.

"Dat is wat me zo blaast. Vroeger was ik dol op Khloe, het gevoel dat veel onzekerheden en druk van de samenleving haar totaal veranderden ", merkte een derde op.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson
Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Khloé trouwde 30 dagen nadat ze elkaar ontmoetten op een feest in LA met NBA-ster Lamar Odom. Keeping Up With the Kardashians zond hun bruiloft uit in 2009. Odom gaf toe dat hij de realityster tijdens het huwelijk had bedrogen. Ze scheidden uiteindelijk in 2016.

Ondertussen heeft Tristan Thompson - Kardashians babypapa - naar verluidt Khloé Kardashian bedrogen - opnieuw.

Volgens de Daily Mail verdwenen de Boston Celtics in een slaapkamer met drie vrouwen tijdens een Bel Air-verjaardagsfeestje - en kwamen ze 30 minuten later "slordig" tevoorschijn.

Khloé Kardashian Lamar Odom
Khloé Kardashian Lamar Odom

Zijn laatste schandaal vond naar verluidt plaats op vrijdagavond – minder dan 24 uur nadat hij voor het eerst in twee maanden werd gefotografeerd met on-off vriendin Khloé en hun dochter True, drie.

Bronnen zeggen dat ze nu voorgoed uit elkaar zijn na Thompson, 30, partij capriolen.

De NBA-ster werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air herenhuis waar het feest werd gehouden.

Khloé Kardashian-gezicht
Khloé Kardashian-gezicht

Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend.

Thompson kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

Ondertussen heeft het model, dat beweert dat ze een affaire had met NBA-ster Tristan Thompson, de beroemde advocaat Gloria Allred ingehuurd

Tijdens een interview op No Jumper beweerde Sydney Chase dat ze in januari contact had met Tristan

Aanbevolen: