Waarom wil Seth Rogen echt dat Howard Stern een fan wordt van 'Schitt's Creek'?

Inhoudsopgave:

Waarom wil Seth Rogen echt dat Howard Stern een fan wordt van 'Schitt's Creek'?
Waarom wil Seth Rogen echt dat Howard Stern een fan wordt van 'Schitt's Creek'?
Anonim

Een van de vele dingen die Seth Rogen en Howard Stern gemeen hebben, is hun liefde om hun mening kenbaar te maken. Terwijl Seth momenteel in het heetst van de strijd is voor verdeeldheid zaaiende (zij het half grappende) opmerkingen, heeft hij ook hilarisch zijn mening gegeven over alledaagse dingen. Dit omvat hoe grof cruises kunnen zijn en hoe geweldig een show Schitt's Creek is.

Tijdens de Howard Stern Show eind juli probeerde Seth een fan van The King Of All Media te maken. Maar Howard was niet helemaal zeker van de show.

Ten eerste haat hij de titel… En Seth was het ermee eens dat het enigszins misleidend is. Maar hij was onvermurwbaar over hoe de Canadese sitcom de tijd van Howard waard is…

Seth gaat helemaal over die Canadese inhoud

De hele discussie over Schitt's Creek begon toen Seth en Howard het hadden over de Emmy Awards. Geen van beiden kon erachter komen waarom het voelt alsof The Emmy's altijd aan staat. Ze konden ook niet bepalen hoe iemand ongeveer de helft van de genomineerde shows kent.

Dit is het moment waarop Howard begon te rellen tegen Schitt's Creek, maar Seth wilde er niets van hebben.

Als Canadees is Seth supertrots dat een show uit het noorden groot is geworden in de VS. Dat is tenslotte absurd moeilijk voor een Canadese show, vooral een sitcom.

Brent Butt's Corner Gas en Corner Gas: Animated is een Canadese sitcom met een aanzienlijke Amerikaanse aanhang. Maar het is schijnbaar in Midden-Amerika, niet in het reguliere Hollywood zoals Schitt's Creek. De show, die een van de langstlopende Canadese shows is, is weliswaar vrij niche. Toch heeft Vulture het uitgeroepen tot een van de beste Canadese sitcoms om te streamen.

Hetzelfde kan gezegd worden over Hulu's relatief nieuwe Letterkenny. Maar noch dat, noch Corner Gas is in Hollywood ingebroken zoals Schitt's Creek heeft gedaan.

Seth legde uit dat de meeste Canadese acteurs en schrijvers, net als hijzelf, het land verlaten en groot worden in de Verenigde Staten. En velen hebben dat gedaan, waaronder Ryan Reynolds, Jim Carrey, Ryan Gosling en The Matrix-ster Carrie-Anne Moss.

"Ik maak deel uit van het probleem omdat ik een Canadees ben die Canada heeft verlaten om Amerikaanse content te produceren. Om dingen te maken in Amerika. Dus het feit dat Dan en Eugene Levy, die je kent, maakte die show waar dan ook haalde het uit Canada en het is een Canadese show is geweldig."

Schitt's Creek begon en eindigde als een ongegeneerde Canadese show die Amerikanen aansprak. Het is verbazingwekkend hoeveel fans zelfs gefascineerd waren door de innerlijke werking van de show en hoe hecht de cast IRL was.

Seth beschreef ook het algemene gevoel dat Canadezen hebben ten opzichte van hun sitcoms als flauw. Dit is vooral frustrerend voor mensen zoals hij, omdat hij weet hoe grappig Canadezen zijn. Serieus, enkele van de meest geliefde komieken ter wereld komen uit Amerika's bovenbuurman.

Schitt's Creek is een sitcom en dat is onaantrekkelijk voor Howard

Iedereen die naar The Howard Stern Show op SiriusXM Pandora luistert, weet veel over Howard; inclusief het feit dat Howard geen fan is van sitcoms. Dit is enigszins ironisch aangezien The Stern Show vooral een komedie is. Maar het is vaak dat degenen die voor hun brood in komedie leven, liever naar drama's kijken en omgekeerd.

Howard heeft zich ook uitgesproken over zijn afkeer van de opzet/punchline-aard van sitcoms en ergert zich er over het algemeen aan. Zelfs als hij weet dat hij iets leuk vindt, vermijdt hij het. Een specifiek voorbeeld is Curb Your Enthusiasm.

Iedereen zegt tegen Howard dat hij van Curb houdt. Howard was tenslotte dol op Seinfeld. En zijn gevoel voor humor en generaal M. O. is niet anders dan die van Larry David. Het klikte zelfs tussen Howard en Larry toen de sociale huurmoordenaar een paar jaar geleden in zijn radioshow verscheen.

Maar toch heeft Howard de show niet gezien.

Dus Seth die probeert hem naar Schitt's Creek te laten kijken, kan een dwaas doel zijn. Maar toch probeerde hij het.

Catherine O'Hara zou Howards geest moeten veranderen

Het enige dat enige interesse in Howard leek te wekken, was Seth's lof voor Catherine O'Hara. Seth zei dat de in Canada geboren acteur, die enorm is in de Verenigde Staten dankzij films als Home Alone, de beste is van Schitt's Creek.

Seth is constant verrast door de rare en eigenzinnige dingen die Catherine in de show doet. "Ze is de grappigste persoon op aarde", zei hij.

"Het is echt een hilarische en prachtige show. En de uitvoeringen zijn geweldig. En nogmaals, ik kan niet genoeg benadrukken … iedereen is grappig, maar Catherine O'Hara is als … Elke keer als ik naar de show kijk, ik 'm als 'wat de f gebeurt er nu!?' Het is een wilde uitvoering. Het is als een enorm grappige komische uitvoering."

Aan het einde van het gesprek zei Howard dat hij zou proberen het te bekijken op basis van Seths beoordeling ervan. En het feit dat hij van Catherine O'Hara en Eugene Levy houdt. Maar of Howard dat ook echt doet, v alt nog te bezien.

Aanbevolen: