Phoebe Dynevor beschrijft het vertrek van Regé-Jean Page uit 'Bridgerton' als 'zeer triest' voor iedereen

Phoebe Dynevor beschrijft het vertrek van Regé-Jean Page uit 'Bridgerton' als 'zeer triest' voor iedereen
Phoebe Dynevor beschrijft het vertrek van Regé-Jean Page uit 'Bridgerton' als 'zeer triest' voor iedereen
Anonim

Nadat bevestigd was dat het succesvolle Netflix-drama Bridgerton terugkeert voor een seizoen 2, waren fans verheugd om de voortzetting van de verhalen van de hoofdpersonen van de show te zien.

Toen echter werd aangekondigd dat Regé-Jean Page, die de charmante hertog van Hastings speelde, niet zou terugkeren, waren fans van de show er kapot van. Nu is Phoebe Dynevor openhartig over het vertrek van haar medester uit de breakout-serie.

Dynenor, die vooral bekend is door het spelen van Daphne Bridgerton in de show, legde in Variety's Awards Circuit-podcast uit dat het nieuws van Page's vertrek geen schok was omdat ze van zijn vertrek op de hoogte werd gebracht voordat het nieuws bekend werd bij de algemeen publiek.

Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page in Bridgerton
Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page in Bridgerton

"Ik had een beetje een heads-up, dus ik wist het, maar ja, ik denk dat het een roes is", zei ze. "Natuurlijk is het triest om [Pagina] te zien verdwijnen, maar ik kijk er naar uit om met mijn familie herenigd te worden."

De 26-jarige actrice legde verder uit dat er ook veel fans waren die dit zagen aankomen.

"De show draait om de Bridgertons en er zijn acht boeken. Ik denk dat de fans van de boeken zich misschien meer bewust waren van dat gebeuren dan de fans van de show," voegde ze eraan toe. "Ik denk dat fans van de boeken weten dat elke aflevering over een ander broertje of zusje gaat.”

Ze benadrukte dat de show in feite getrouw zal zijn gebaseerd op de boeken, die elk gericht zijn op elk lid van de Bridgerton-familie. In het volgende seizoen draait het verhaal om Anthony (Jonathan Bailey), het oudste kind van het gezin.

Dynevor ging verder met het beschrijven van de emotie die ze voelde bij het filmen van de laatste scène met Page, en merkte op dat het moment net zo speciaal aanvoelde als de eerste.

"Ik herinner me dat ik de laatste scène in aflevering één heb opgenomen waarin Regé en ik onze eerste dans samen hebben", legde ze uit. "En ik herinner me dat ik dacht, wauw, dit voelt een beetje speciaal."

Jonathan Bailey speelt Anthony Bridgerton in de Netflix-show
Jonathan Bailey speelt Anthony Bridgerton in de Netflix-show

Tot op de dag van vandaag kan de jongere actrice het succes dat Bridgerton sinds haar debuut heeft behaald nog steeds niet geloven. Ze legde uit dat ze geen idee had hoeveel invloed de show op kijkers zou hebben.

"Ik had geen idee wat we aan het filmen waren, en ik werkte me gewoon uit en hoopte op het beste", herinnert ze zich. "Ik herinner me dat Johnny Bailey en ik gesprekken voerden waar we waren, wat is dit? Gaan mensen snappen wat we proberen te doen? Omdat het zo raar voelt. En gelukkig deden ze dat.”

Het is veilig om te zeggen dat Bridgerton een enorme impact had op het publiek. Na de release had de show een kijkerspubliek van 82 miljoen huishoudens en werd het destijds de meest bekeken serie op Netflix.

De opnames van het tweede seizoen van de Netflix-hitshow zijn momenteel aan de gang. Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum aangekondigd.

Tot die tijd is het eerste seizoen van Bridgerton te zien op Netflix.

Aanbevolen: