De belachelijke reden waarom de bruiloftsgasten van Paris Hilton 'zeer, zeer overstuur' waren

Inhoudsopgave:

De belachelijke reden waarom de bruiloftsgasten van Paris Hilton 'zeer, zeer overstuur' waren
De belachelijke reden waarom de bruiloftsgasten van Paris Hilton 'zeer, zeer overstuur' waren
Anonim

Tijdens de eerste jaren van Paris Hilton's tijd in de publieke belangstelling, waren er helaas veel mensen die haar om verschillende redenen niet konden uitstaan. Hilton werd tenslotte gearresteerd voor DUI, ze stond bekend als beroemd, ze kwam over als onvoorstelbaar verwend, en veel mensen dachten dat ze alles zou doen voor aandacht. Als gevolg hiervan leek het ooit alsof vrijwel iedereen in de media zich onvoorwaardelijk verheugde om Hilton voor de hele wereld te bespotten.

In de afgelopen jaren lijkt iedereen zich iets eenvoudigs te herinneren van Paris Hilton, ze is een mens. Als gevolg hiervan heeft het opnieuw onderzoeken van de manier waarop Parijs door de pers werd behandeld, veel mensen boos gemaakt over de manier waarop gastheren zoals David Letterman Hilton behandelden. Bovendien erkennen veel mensen dat Hilton niet langer de controversiële figuur is die ze in de jaren 2000 was. Dat betekent echter niet dat Hilton volledig immuun is voor controverses, zoals blijkt uit het feit dat de krantenkoppen onthulden dat sommige bruiloftsgasten van Parijs "zeer, zeer overstuur" waren.

Welke beroemdheden woonden de bruiloft van Paris Hilton bij?

Als mensen over beroemdheden praten, lijkt het vaak alsof alles een wedstrijd is. Als gevolg hiervan lijkt iedereen dingen bij te houden, zoals welke popster de meeste albums heeft verkocht, welke filmster het meest werd betaald en welke beroemdheid de duurste bruiloft had. Als het op een bruiloft aankomt, zou al die onzin er uiteindelijk niet toe moeten doen. Bruiloften horen tenslotte te gaan over mensen die samenkomen om de liefde van twee mensen voor elkaar te vieren.

Hoewel iedereen zou moeten weten wat belangrijk is als het gaat om bruiloften, betekent dat niet dat het niet leuk is om te roddelen over het huwelijk van beroemdheden. Toen de wereld bijvoorbeeld hoorde dat Paris Hilton ging trouwen, was er veel belangstelling voor welke beroemdheden aanwezig zouden zijn. Het bleek dat er heel veel opmerkelijke namen waren om te vieren dat Hilton door het gangpad liep.

Omdat Paris Hilton veel beroemde vrienden heeft, is er hier alleen genoeg ruimte om te praten over enkele van de meest opvallende sterren die haar bruiloft bijwoonden. Veel mensen waren bijvoorbeeld dolblij om te horen dat Nicole Richie en Kim Kardashian de bruiloft van Hilton bijwoonden, ondanks eerdere geruchten over vetes. Enkele van de andere sterren die de date hebben gered, zijn Demi Lovato, Rachel Zoe, Paula Abdul, Lance Bass, Bebe Rexha, Kim Richards en Billy Idol. Natuurlijk was het vanzelfsprekend dat de beroemde zus Nicky van Parijs en haar ouders ook aanwezig waren.

De belachelijke reden waarom de bruiloftsgasten van Paris Hilton "zeer, zeer overstuur" waren

In 2021 hebben veel mensen hun ogen geopend voor hoe de media, paparazzi en de massa beroemdheden behandelen dankzij de release van de verbluffende documentaire Framing Britney Spears. In die documentaire werd duidelijk dat Spears jaren van haar leven onder constante stress doorbracht terwijl de paparazzi haar overal volgden, waardoor ze vaak in gevaar kwam. Bovendien keek de documentaire naar de manier waarop over Spears werd gesproken in de media en de manier waarop ze werd gecontroleerd door haar vader.

Rond dezelfde tijd dat Framing Britney Spears werd uitgebracht, werd een andere documentaire genaamd This Is Paris uitgebracht en onthulde dat de erfgename van het hotel op vrijwel dezelfde manier werd behandeld. Hoewel This Is Paris niet zoveel aandacht trok, zou iedereen die het zag begrijpen waarom Hilton paranoïde zou kunnen zijn over het feit dat haar privémomenten worden opgenomen en naar de pers worden gelekt. Ondanks dat, volgens rapporten, waren verschillende gasten op de bruiloft van Hilton erg geïrriteerd door een regel die Hilton op haar bruiloft had uitgevaardigd.

Het blijkt dat Paris Hilton een gsm-verbod heeft uitgevaardigd op haar bruiloft. Aangezien veel mensen tegenwoordig geobsedeerd zijn door hun telefoons, is het niet zo verwonderlijk dat sommige gasten door die regel werden afgeschrikt. Als ze echter even over de situatie hadden nagedacht, hadden ze de beslissing van Hilton moeten begrijpen. Bovendien hadden ze, als ze zoveel last hadden van de regel, gewoon thuis kunnen blijven. Maar na de bruiloft van Hilton bleek dat sommige bruiloftsgasten van Hilton "zeer, zeer overstuur" waren door de regel.

Na de bruiloft van haar dochter verscheen Kathy Hilton op SiriusXM's "Andy Cohen Live en tot haar verdienste verdedigde ze haar dochter tegen berichten over de irritatie van haar gast. Toen haar werd gevraagd naar de mensen die van streek waren, merkte Kathy op dat ze was "geschokt" en zei ze: "weet je wat, er zijn regels". Bovendien onthulde Kathy dat zelfs zij haar telefoon opgaf, ook al is ze de moeder van de bruid. Met dat in gedachten, geen van de bruiloftsgasten hadden het gevoel moeten hebben dat de regel weerspiegelde of Paris hen persoonlijk vertrouwde. Per slot van rekening vertrouwde Paris vermoedelijk dat haar rijke moeder haar niet zou verraden door foto's van de bruiloft aan de pers te verkopen.

Aanbevolen: