Hoe 'Malcolm In The Middle' de acteercarrière van Bryan Cranston bijna verpestte

Inhoudsopgave:

Hoe 'Malcolm In The Middle' de acteercarrière van Bryan Cranston bijna verpestte
Hoe 'Malcolm In The Middle' de acteercarrière van Bryan Cranston bijna verpestte
Anonim

Het was in 1998 toen Bryan Cranston voor het eerst werkte voor Vince Gilligan, aan een andere iconische show genaamd 'The X-Files'. Ze wisten niet dat het duo tien jaar later in 2008 zou samenwerken en samen magie zou creëren.

Tijdens de landing van het optreden had Cranston echter verschillende optredens. Misschien wel de meest memorabele was zijn rol als Hal in de comedyserie 'Malcolm in the Middle'. De show was een nietje op zondag voor velen die opgroeiden, het duurde 7 seizoenen samen met 150 afleveringen. Bryan hield zo veel van zijn tijd in de show dat hij wilde dat het op dat moment zou doorgaan.

Nou, terugkijkend zou hij misschien blij zijn dat het niet zo was… anders zou zijn carrière drastisch zijn veranderd en zou een bepaalde rol naar iemand anders zijn gegaan.

Mensen als Matthew Broderick kwamen ook in aanmerking voor een bepaalde iconische rol. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen, hoewel de dingen heel dichtbij kwamen om heel anders te lopen. De show waar hij zo dol op is, heeft zijn carrière bijna verpest.

Cranston heeft geen spijt

Ja, de show heeft misschien zijn toekomst geschaad, maar Cranston herinnert zich zijn tijd op 'Malcolm in the Middle' met niets dan geweldige herinneringen: "Het was een geweldig moment in mijn leven. Een buitengewoon goed geschreven laten zien."

Cranston zou naast Unilad ook suggereren dat hij meer dan openstaat voor een reboot later, hij verklaarde dat hij enthousiast zou zijn voor een film: "Weet je, je zegt nooit nooit, er is geen praten in die zin. Er is enige discussie geweest over 'misschien als we een film zouden maken', weet je? Zou dat niet leuk zijn? Ik weet niet hoe het is om een doorlopende serie te maken, er is iets met perfectie en trots op wat je doen, en daar geloof ik in."

Cranston gaf wel toe dat er over de film werd gebabbeld, maar loste later op.

Desalniettemin kijkt hij met niets dan dankbaarheid naar zijn tijd in beide iconische shows, ondanks de verschillende successen die uit de rollen voortkwamen: "Het is dezelfde manier waarop ik me voel over Breaking Bad en Malcolm in the Middle, ik hield van die twee karakters – ze zijn natuurlijk heel verschillend – maar ik ben even trots op beide, maar ik ben even blij dat ze klaar zijn en nu is het tijd om verder te gaan, het was een deel van je jeugd, het was een deel van mijn volwassenheid gaf het me een geweldige boost als acteur en liet me andere dingen doen, maar soms, soms, als je te veel dessert eet, word je het een beetje moe, en misschien hadden we precies de juiste hoeveelheid ma altijd en dessert en misschien is het tijd om weg te duwen van de tafel?"

Terugkijkend verliet Bryan de show op het perfecte moment, als de dingen anders waren gelopen, had zijn carrière een ander parcours kunnen aflopen.

Seizoen acht vond bijna plaats

Als seizoen acht van 'Malcolm in the Middle' had plaatsgevonden, zou Cranston zich in een heel andere situatie hebben bevonden. Zoals hij toegaf met Uproxx, was dat bijna de realiteit en op dat moment was hij opgewonden over een mogelijk nieuw seizoen, zonder te weten wat hem zou worden aangeboden.

"Fox zei: 'Hou de set-up. We zouden een achtste seizoen van Malcolm In The Middle kunnen doen', 'zei Cranston op de podcast. 'En iedereen dacht: 'Ja, dat zou geweldig zijn.' In eind april en begin mei belden ze toen de upfronts bezig waren, ze zeiden: "Nee, we hebben een heel goed pilotseizoen gehad. Bedankt jongens, jullie hebben het goed gedaan. Je staat er alleen voor." Dus we dachten, " Ah, dat is jammer.'”

In diezelfde maand klopte er een bekend gezicht in Vince Gilligan aan. Het idee voor 'Breaking Bad' was precies wat Cranston destijds zocht. Gelukkig was hij beschikbaar, anders hadden de dingen heel anders kunnen zijn: Dus als we dat achtste seizoen van Malcolm In The Middle hadden gekregen, zou ik niet beschikbaar zijn geweest om die piloot te filmen en zou iemand anders met je praten.”

Samen met Matthew Broderick was John Cusack een andere populaire naam voor de rol van W alter White. In werkelijkheid is het moeilijk om iemand anders voor te stellen dan Cranston in de rol, fans zijn blij dat de dingen zijn verlopen zoals ze zijn gegaan.

Bovendien hebben fans in de loop der jaren een aantal unieke connecties gemaakt tussen ' Malcolm in the Middle' en ' Breaking Bad '.

Wie weet, misschien combineert Cranston de twee voor een speciale aflevering in de toekomst… Fans zouden dat graag zien.

Aanbevolen: