Hoe de producer van Howard Stern per ongeluk bijna zijn show verpestte

Inhoudsopgave:

Hoe de producer van Howard Stern per ongeluk bijna zijn show verpestte
Hoe de producer van Howard Stern per ongeluk bijna zijn show verpestte
Anonim

Howard Stern wil dat zijn show verpest wordt. … Nou ja, niet in de traditionele zin. Aan de andere kant is er maar heel weinig over zijn iconische radioshow traditioneel. Natuurlijk heeft Howard zijn boze en verdeeldheid zaaiende shtick afgezwakt ten gunste van diepte-interviews met mega-beroemdheden, maar hij houdt er nog steeds van als zijn stafleden gekke of ronduit stomme dingen live in de lucht doen. En dat is precies wat er gebeurde, zijn producer, Gary "Ba Ba Booey" Dell'Abate, verpestte per ongeluk bijna zijn show.

Elke Howard Stern Show-fan weet dat zijn stel goedbetaalde en gekke stafleden een van de beste onderdelen van de show is. Elk van hen heeft een duidelijk vreemde en hilarische persoonlijkheid waardoor ze perfect zijn voor Howard om on-air te werken. Maar het feit dat veel van zijn collega's en medewerkers on-air persoonlijkheden zijn, betekent dat hun fouten in het openbaar belachelijk worden gemaakt. En misschien maakt niemand meer fouten dan de producer van Howard… Maar slechts één heeft bijna een aflevering van Howard's radioshow vernietigd…

Gary's fout dwong Howard om tijdelijk zijn show te veranderen

Tegen 2013 onderging The Howard Stern Show enkele grote veranderingen. Howard koelde zijn 'shock jock'-personage af en de nadruk lag op het boeken van een reeks interviews met acteurs, muzikanten, komieken en andere entertainmentpersoonlijkheden. De hoofdboeker van deze talenten was (en is nog steeds) Gary, een man wiens beroemde bijnaam (Ba Ba Booey) verwijst naar een andere van zijn beroemde flubs. Alleen die fout was niet om twee verschillende beroemdheden op exact hetzelfde moment voor een interview te boeken…

Ja… over een ongemakkelijke situatie gesproken…

Het is gemakkelijk een van Gary's grootste fouten, afgezien van in slaap vallen op het werk… Maar door deze blunder moest Gary een van de beroemdheden die hij smeekte om op te treden, eruit zetten.

"Ik heb net een grote meltdown gehad", vertelde Howard Stern zijn co-host, Robin Quivers, live op 5 februari 2013. "Gary heeft een fout gemaakt. Hij boekte Jewel en Jenny McCarthy op exact hetzelfde tijd. Voor 8 uur. [Imiteert Gary], 'Wie hier het eerst is, ik zal de ander zeggen dat hij naar huis moet.'"

"Nu moeten Jewel en Jenny in een race racen, " lachte Robin Quivers.

"Howard, ik kan je niet eens vertellen hoe vreselijk ik me voel," antwoordde Gary Dell'Abate, bewerend dat hij een verontschuldigingsbrief aan het schrijven was en bloemen stuurde naar zowel beroemdheden als hun publicisten.

Gary beweerde dat zijn back-upplan was om de eerste persoon die in de studio aankwam aan te trekken en dan de andere beroemdheid te laten wachten tot en daarna door te gaan … natuurlijk, The Howard Stern Show is maar zo lang, dus er zou er was geen tijd om dat te doen.

Howard sprak vervolgens het publiek toe en vertelde hen dat ze konden verwachten dat Jewel die dag zou worden geïnterviewd in The Stern Show en niet Jenny McCarthy, die een nieuwe afspraak zou moeten maken.

"Ik ga proberen hier de volwassene te zijn en mijn stack niet te laten opblazen", gaf Howard toe tijdens zijn show. "Ik heb zelfs de Howard TV-camera's weggestuurd tijdens de commercials, zodat ze mijn verdomde tirade niet in de lucht zouden krijgen. Zie je? Ik word volwassen."

Toen, op het laatste moment, beweerde Gary dat hij Jenny McCarthy wat later weer binnen zou kunnen laten komen als Howard en Robin een verkort nieuwssegment zouden doen (waardoor meestal de show eindigt) eerder. Ongetwijfeld werd Howard in een hoek gedreven omdat dit allemaal live op de lucht werd afgespeeld. Omdat hij niet het risico wilde lopen zijn beroemde gasten nog meer boos te maken of als een eikel voor zijn fans over te komen, besloot Howard Gary te laten proberen zijn fout te herstellen door het schema van zijn show on-the-fly volledig te veranderen.

Hoewel een puinhoop als deze iemand gemakkelijk zijn baan bij een andere baan had kunnen kosten, wist Howard dat hij er iets van kon maken waar fans van zouden kunnen genieten… Ze vinden het tenslotte geweldig als Gary fouten maakt en Howard hem uitscheldt ervoor.

"Ik wil echt tegen hem schreeuwen", gaf Howard toe. "Ik vecht tegen de drang. Ik word er dood van. Ik kan niet eens aan iets anders denken."

Gary heeft een lange geschiedenis van rotzooi

Gary's fouten in The Howard Stern Show zijn absoluut legendarisch. Of hij het nu leuk vindt of niet, talloze fans stemmen af om te horen of Gary het verpest heeft en of Howard hem er publiekelijk voor zal uitschelden. Zelfs nog, lijkt Gary een uitzonderlijk goede sport te zijn. Hij is ook niet bang om zichzelf te verdedigen of de schuld af te schuiven op andere stafleden die ook geneigd zijn om echt ronduit domme dingen te doen…

Toch leek Howard oprecht teleurgesteld in Gary voor het boeken van twee gasten tegelijk. Alle andere fouten die Gary heeft gemaakt, leken in vergelijking daarmee te verbleken. En toch… het zorgde voor een klassiek Stern Show-moment.

Aanbevolen: