Was Bryan Cranston Happy 'Malcolm In The Middle' geëindigd en zou hij een reboot doen?

Inhoudsopgave:

Was Bryan Cranston Happy 'Malcolm In The Middle' geëindigd en zou hij een reboot doen?
Was Bryan Cranston Happy 'Malcolm In The Middle' geëindigd en zou hij een reboot doen?
Anonim

Voordat ze een enorme ster werden in 'Breaking Bad', kenden fans Bryan Cranston gewoon als Hal op 'Malcolm in the Middle'. Het bleek dat Cranston het geweldig had tijdens zijn tijd in de show en toen hij onthulde met NME, was hij klaar om het achtste seizoen te filmen, voordat er een einde aan kwam. doe een achtste seizoen van Malcolm in the Middle ',' zei Cranston. 'En iedereen dacht: 'Ja, dat zou geweldig zijn.' "Nee, we hebben een heel goed pilotseizoen gehad. Bedankt jongens, jullie hebben het goed gedaan. Je staat er alleen voor." Dus we dachten: "Ah, dat is jammer."

De show eindigde in 2006 na zeven seizoenen en 151 afleveringen. Hoewel de cast en Cranston destijds diepbedroefd waren, zou het leiden tot Bryans grootste rol in zijn hele carrière. Als er een achtste seizoen had plaatsgevonden, had hij die rol vaarwel kunnen zeggen.

Voer 'Breaking Bad' in

In de wereld van Hollywood kunnen dingen nogal snel veranderen. Hoewel Cranston klaar was om het achtste seizoen als Hal te filmen, was het niet de bedoeling en uiteindelijk zou het leiden tot een andere rol. Een telefoontje van Vince Gilligan veranderde alles: "Later die maand krijg ik het telefoontje om naar een man te gaan die Vince Gilligan heet. 'Herinner je je hem van X-Files?' 'Nou.' 'Hij wil je spreken over een nieuw project genaamd Breaking Bad. Ik las het en ik dacht: 'Oh mijn god, dit is geweldig.' Ik ontmoette hem. Hij zei: 'Ik wil Mr. Chips in Scarface veranderen en ik denk dat jij de man bent om te doen We hebben de pilot [Breaking Bad] in februari en maart 2007 opgenomen. Dus als we dat achtste seizoen van Malcolm In The Middle hadden gekregen, zou ik niet beschikbaar zijn geweest om die piloot te filmen en zou iemand anders met je praten."

malcolm in de middelste throwback
malcolm in de middelste throwback

Cranston zou ook toegeven dat NME het geluk aan zijn zijde had: "Het is absoluut mijn overtuiging, ik geloof dit dogmatisch, dat een carrière in ons bedrijf niet volledig kan worden gerealiseerd zonder een gezonde dosis geluk overal doorheen te strooien."

Zou hij een 'Malcolm in the Middle' reboot' doen?

Toen hem in 2015 werd gevraagd welk project de moeite waard zou zijn om opnieuw te bezoeken, zei Cranston zonder aarzeling naast ET, het zou 'Malcolm in the Middle' zijn: "Op dit moment denk ik dat ik terugkijk op " Malcolm In The Midden.' Het is tien jaar geleden dat we uit de lucht zijn gegaan, en het zou leuk zijn om de kleren van die vent weer op te pakken en leuk en lief en schattig en ongelukkig en geen idee te hebben en voor alles bang te zijn.”

Mensen als Frankie Muniz zijn het er ook mee eens, het zou een spektakel zijn om de serie opnieuw op te starten en naar ieders midlifecrisis te kijken. Geweldig om te zien hoeveel Cranston de rol waardeerde ondanks al zijn succes daarna.

Aanbevolen: