Deze rapper verpestte zijn acteercarrière met de slechtste 'O.C.' Cameo ooit

Inhoudsopgave:

Deze rapper verpestte zijn acteercarrière met de slechtste 'O.C.' Cameo ooit
Deze rapper verpestte zijn acteercarrière met de slechtste 'O.C.' Cameo ooit
Anonim

Tijdens de jaren 2000 konden veel tienershows overal een thuis vinden in de woonkamer. Shows als Gilmore Girls en One Tree Hill waren bijvoorbeeld enorme shows die een trouw publiek hadden dankzij wat ze op tafel brachten. Het genre bloeide en fans klaagden niet in het minst.

De O. C. was een van de meest populaire shows van zijn tijd, en het heeft een enorm stempel gedrukt op het publiek. Op een gegeven moment kreeg Chris Brown een gastplek en dat werd niet bepaald met bijval ontvangen.

Laten we terugkijken naar zijn cameo en horen wat sommigen te zeggen hadden.

'De O. C. Was een enorme hit'

In 2003, The O. C. maakte zijn officiële debuut op het kleine scherm, en hoewel er veel andere tienershows waren die al hun plaats op televisie hadden, The O. C. wist in een mum van tijd een enorm publiek te vinden dankzij zijn schrijfstijl en zijn uitzonderlijke jonge cast van artiesten.

Gedurende 4 seizoenen en 92 afleveringen was deze serie een van de meest populaire op televisie, en niet alleen in zijn respectieve genre. Het leek alsof iedereen elke week op deze show afstemde, en dankzij het succes van de show was het een niet te missen hit die de jonge sterren destijds tot bekende namen maakte.

Hoewel het nog steeds een van de meest populaire shows op televisie was, heeft deze serie uitstekend werk geleverd door gaststerren aan te trekken die er redelijk goed in pasten. Sommige van deze gasten waren sterren in opkomst, terwijl anderen reeds gevestigde namen waren die op zoek waren naar een snelle boost en wat crossover-aantrekkingskracht. Toevallig maakte een grote muziekster vorderingen op de hitlijsten terwijl hij een aantal leuke kansen verzilverde.

Brown was destijds een grote ster die een cameo kreeg

Chris Brown op The OC In 2007
Chris Brown op The OC In 2007

In 2007 was Chris Brown een gloeiend hete artiest die zijn tweede album uitbracht. De jonge muziekster stond regelmatig in de top tien van de Hot 100, en mensen konden gewoon geen genoeg van hem krijgen in de muziekscene.

Dankzij zijn succes in de muziek kreeg Brown veel kansen in andere aspecten van de entertainmentindustrie, waaronder acteren. Uiteindelijk werd aangekondigd dat Brown op The O. C. zou verschijnen, wat een cross-over was die niemand op dat moment zag aankomen.

Brown sprak over zijn cameo en zei: "Ik speel als een band-nerd - ik stap echt uit mijn eigen karakter. Ik was een beetje een nerd op school, qua klas. Maar stijl- wijs, ik was altijd populair en cool. Maar [in de show] ik ben helemaal gek. Ik probeer gewoon mezelf te zijn en dan het personage te zijn [de rol vereist]. Ik kijk niet naar het is alsof deze rol wegneemt van wie ik ben."

De jonge ster wist duidelijk dat dit een grote kans voor hem was, en zijn opwinding op dat moment was voelbaar. Helaas, toen zijn tijd in de show eindelijk op het kleine scherm verscheen, waren mensen niet zo onder de indruk van wat ze van hem zagen.

Zijn cameo werd dichtgeslagen

Toen hij het had over zijn cameo in de show, trok Billboard er geen doekjes om en schreef: "Chris Brown is naar verluidt de laatste tijd op zoek naar acteeroptredens, maar als zijn rol in "The O. C." alle castingdirecteuren zijn, moeten ze doorgaan, hij zal niet snel weer op het kleine scherm verschijnen. Brown speelde hetero - Een student en "vriend" van de verwende snotaap Kaitlyn, een verhaallijn die ingewikkeld genoeg zou zijn geweest met een doorgewinterde acteur."

"Hoewel de schrijvers probeerden Brown wat persoonlijkheid te geven -- zijn karakter saboteert Kaitlyn voor de hele klas -- hij heeft absoluut geen emotie (een probleem dat hij niet meer lijkt te hebben) en maakt elke scène saai, " vervolgden ze.

Ja, het was niet mooi. Brown was in die tijd een grote muziekster en er was veel hype om hem heen in de show. Helaas hield hij de landing niet helemaal vast en groeide hij nooit uit tot een grote acteur op het grote of kleine scherm.

Brown heeft wat acteerwerk gedaan in de jaren na zijn O. C. uiterlijk, maar deze rollen waren meestal gericht op het feit dat hij gewoon als zichzelf werd gepresenteerd. Het is mogelijk dat hij acteren in de toekomst nog een kans kan geven, en als hij dat doet, zal het interessant zijn om te zien of hij in staat is om de zaken deze keer wat soepeler te laten verlopen.

Aanbevolen: