Hier is waarom Shannon Doherty werd opgestart vanuit twee verschillende shows

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Shannon Doherty werd opgestart vanuit twee verschillende shows
Hier is waarom Shannon Doherty werd opgestart vanuit twee verschillende shows
Anonim

Als een beroemde televisieartiest die in meerdere hitshows zoals 90210 en Charmed is geweest, heeft Shannen Doherty een ongelooflijke carrière gehad in de entertainmentindustrie. Soms zijn dingen zijwaarts gegaan, maar door dit alles heeft Doherty zichzelf zeker neergezet als een uitzonderlijk talent dat in staat is om uitstekende prestaties te leveren.

Tijdens haar carrière heeft Doherty mensen zeker op het verkeerde been gezet, wat ertoe heeft geleid dat ze twee verschillende hitshows heeft verlaten. Het heeft de fans zeker doen afvragen wat er achter de schermen gebeurde.

Laten we eens nader bekijken waarom Doherty zowel 90210 als Charmed heeft verlaten.

Shannen Doherty is sinds de jaren 80 in Hollywood

Shannon Doherty Heathers
Shannon Doherty Heathers

Tijdens het begin van de jaren 80 maakte Shannen Doherty haar weg naar Hollywood om zichzelf te vestigen als een getalenteerde artiest, en naarmate het decennium vorderde, zou ze de kans krijgen om te schitteren in een aantal verschillende projecten die haar in staat stelden om laat het publiek zien waartoe ze in staat was.

Op het grote scherm zou de actrice deelnemen aan films als The Secret of NIMH, Girls Just Want to Have Fun en Heathers, een echte klassieker. Dit was een solide start voor Doherty, die in het decennium ook wat vooruitgang boekte op het kleine scherm.

Op televisie deed Doherty veel meer werk dan op het grote scherm, en dit was een enorme reden waarom ze in de loop der jaren mooi overging in een televisiester. Doherty zou deelnemen aan hitshows zoals Little House on the Prairie, Magnum, P. I., Our House en 21 Jump Street gedurende het decennium.

Uiteindelijk zouden de jaren 90 ronddraaien, en het was in dat decennium dat Doherty een mainstream-ster zou worden.

Ze werd opgestart vanaf '90210'

Shannon Doherty 90210
Shannon Doherty 90210

Tijdens de jaren 90 kreeg Doherty de kans om te schitteren op 90210, dat een van de grootste en populairste shows van het hele decennium werd. De actrice maakte optimaal gebruik van haar tijd in de serie, maar de zaken zouden na verloop van tijd een negatieve wending nemen. Het bleek dat Doherty niet gemakkelijk was om mee te werken en eindigde in de huid van haar castmates, zelfs op een gegeven moment in een vermeende woordenwisseling met Jennie Garth.

Voormalig uitvoerend producent, Charles Rosin, zei: Ze kwam regelmatig te laat. Haar te laat komen was verschrikkelijk, en ze had een ongevoelige houding en een onverschilligheid. Ze was duidelijk niet meer zo blij met deze show.”

In zijn memoires kwam Jason Priestley tussenbeide en zei: "Het kon haar echt niets schelen."

Dit zijn niet echt goede aanbevelingen voor Doherty, en er zouden meer verhalen achter de schermen van de show naar boven komen, waaronder het beruchte gevecht dat ze naar verluidt had met Jennie Garth.

Volgens Tori Spelling, Ik herinner me … ik kon de deur horen openvliegen en iedereen gillen en huilen. Toen kreeg ik te horen dat de jongens Jennie en Shannen uit elkaar moesten halen. Het was als een vuistgevecht.”

Spelling zou vervolgens haar vader en serieproducent, Aaron Spelling, benaderen over het verwijderen van Doherty uit de show. Ondanks het verzet zou Doherty doorgaan met het landen van werk in Hollywood, en er zelfs in slagen om nog een hitshow te scoren.

Een castlid wilde dat ze werd opgestart uit 'Charmed'

Shannon Doherty Charmed
Shannon Doherty Charmed

In 1998 maakte Charmed zijn debuut op het kleine scherm en vond al snel een publiek dat het tot enorm succes hielp. De serie had een fanatieke fanbase die elke week afstemde, en het leek goed te gaan. Echter, net als haar tijd op 90210, zou Doherty achter de schermen door conflicten worden gevolgd.

Volgens co-ster, Alyssa Milano, Er waren tijden dat ik binnenkwam en zei: 'Goedemorgen, Shannen', en ze zei niets tegen me. En er waren momenten dat ze binnenkwam en zei: 'Goedemorgen, Alyssa,' en ik zou niets tegen haar zeggen.'

Doherty gaf haar verslag en zei: "Er was te veel drama op de set en niet genoeg passie voor het werk. Weet je, ik ben 30 jaar oud en ik heb geen tijd meer voor drama in mijn leven. Ik zal Holly [Marie Combs] erg missen en dat is eigenlijk het enige dat ik wil ophelderen. Ze is een van mijn beste vrienden en ik hou zielsveel van haar. Er waren nooit, nooit, nooit problemen tussen ons tweeën, en we zullen altijd maatjes blijven.”

Er wordt beweerd dat de Milano het ontslag van Doherty eiste, maar voordat de zaken zo ver escaleerden, trok Doherty zelf de stekker eruit en koos ervoor om de show te verlaten. Hoe dan ook, het hebben van zoveel spanning op twee verschillende hitshows en een vroege exit hebben Doherty's reputatie in de branche verder versterkt.

Aanbevolen: