Hier is waarom Eminem de thuiskomstceremonie van zijn dochter vanuit een andere kamer heeft bekeken

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Eminem de thuiskomstceremonie van zijn dochter vanuit een andere kamer heeft bekeken
Hier is waarom Eminem de thuiskomstceremonie van zijn dochter vanuit een andere kamer heeft bekeken
Anonim

Rapster Eminem woonde naar verluidt de thuiskomstceremonie van zijn dochter bij om te zien hoe Hailie Jade Scott Mathers in 2013 werd gekroond tot thuiskomstkoningin van haar middelbare school in Michigan. een andere kamer, en dit is de reden waarom.

Waarom heeft Eminem de kroning van Hailie privé bekeken?

Hailie Jade, die toen nog maar 17 jaar oud was, werd op 4 oktober 2013 in Clinton Township, Michigan geprezen als de thuiskomstkoningin van Chippewa Valley High School. Studenten en docenten kozen de schoonheid, die door degenen die haar kennen als een "slimme, atletische en zorgzame jonge vrouw", werd beschreven als de koningin na een stemming.

Met haar succes op jonge leeftijd als koningin op haar school, waren haar ouders zeker trots op haar. Een ouder die niet bij naam werd genoemd, onthulde aan de nieuwsuitzending: Hailie kwam naar buiten met haar moeder Kim toen ze werd voorgesteld aan alle andere kinderen, maar haar vader keek vanuit de school toe omdat hij geen scène wilde veroorzaken - hij wilde haar eigen moment hebben.'

Een andere ouder zei dat de Amerikaanse rapper straalde toen de naam van zijn dochter werd genoemd. Hij opende de deur en keek naar buiten als - 'Dat is mijn dochter!' Hij zag eruit als een trotse vader, 'vertelde de ouder. Eminem, die toegeeft dat zijn dochter Hailie zijn voornaamste motivatiebron is, nam niet de schijnwerpers van haar over en bekeek de procedure in plaats daarvan privé in een andere kamer.

Het hiphopicoon is niet alleen een trotse vader tijdens de thuiskomstceremonie, maar hij is ook heel persoonlijk als het om zijn liedjes gaat. Hij bevat vaak referenties over zijn moeder, ex-vrouw en, het meest beroemde, zijn dochter Hailie. Hij noemt zijn dochter meer dan 23 keer in de nummers, waaronder Beautiful, My Darling en Hailie's Song.

Waar is Hailie nu en wat doet ze?

De 25-jarige schoonheid heeft tot nu toe veel bereikt in haar leven. Ze studeerde in 2014 Summa Cum Laude af op de middelbare school. Daarna behaalde ze een graad in psychologie. Ze geeft toe dat de aanmoediging van haar invloedrijke vader een grote rol speelt in haar voortdurende succes. In haar middelbare schoolnieuwsbrief zei ze naar verluidt: Mijn moeder en vader omdat ze me hebben gepusht om de persoon te zijn die ik ben en me alle steun hebben gegeven om te bereiken wat ik heb.

Nu is ze een beroemde Instagram-beïnvloeder met 2,1 miljoen volgers. Als het gaat om haar berichten op sociale media, heeft ze positiviteit gepost om de dag van haar volgers te verlichten. Op een foto die ze deelde, schreef ze: "Hallo, hier is een vriendelijke herinnering dat je de kracht hebt om van vandaag een goede dag te maken." Ze maakt ook indruk op haar fans met haar gevoel voor mode, dat ze graag uitdrukt door middel van haar kleding.

Ze komt nooit zonder gedachten te zitten om het socialemediaplatform met positiviteit te voeden. Deze kleine daden van vriendelijkheid van een influencer kunnen zeker een grote bijdrage leveren aan de dag van iemand anders. Gezien haar bereik, is het een geweldig gebruik van haar sociale media-kracht.

Aanbevolen: