Netflix-fans verliezen het bij 'Sex/Life'-acteurs die in het echte leven een stel zijn

Inhoudsopgave:

Netflix-fans verliezen het bij 'Sex/Life'-acteurs die in het echte leven een stel zijn
Netflix-fans verliezen het bij 'Sex/Life'-acteurs die in het echte leven een stel zijn
Anonim

Netflix heeft onlangs een nieuwe, stomende serie Sex/Life uitgebracht, gericht op een getrouwde vrouw wiens perfecte leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar ex-vriendje weer verschijnt.

Een voormalige psychologie Columbia Ph. D. kandidaat, hoofdpersoon Billie Connelly (The L Word's alumna Sarah Shahi) is getrouwd met een investeringsbankier, met wie ze twee kinderen heeft. Wat een idyllisch huwelijk lijkt, neemt een onverwachte wending wanneer Billies ex Brad (Australische acteur Adam Demos) zijn zinnen zet om haar terug te winnen.

'Sex/Life'-sterren Sarah Shahi en Adam Demo's zijn samen IRL

Première op de streamer op 25 juni, Sex/Life is geïnspireerd op de roman 44 Chapters About 4 Men van BB Easton.

De serie draait om Billie's conflict tussen haar huidige beeld van een perfecte moeder en echtgenote en haar vroegere, opwindende dagen met Brad. Door middel van flashbacks toont Sex/Life Billie en Brad in ordinaire seksscènes waarbij kijkers zich afvroegen of de twee acteurs in het echte leven een stel zijn.

Het blijkt dat Shahi en Demos een relatie hebben. De twee begonnen te daten nadat ze elkaar op de set hadden ontmoet, met Shahi en haar ex-man, acteur Steve Howey, die in mei 2020 een scheiding aanvroeg.

Het nieuws veroorzaakte een ineenstorting onder fans van de show op sociale media.

"Als je erachter komt dat Billie en Brad samen zijn in het echte leven", schreef een fan op Twitter en voegde een afbeelding toe van een persoon met een brutale knipoog op hun gezicht.

"begon te kijken naar het seksleven (vraag me niet waarom) hield van Billie&Brad en ontdekte net dat ze in het echte leven aan het daten waren, het is de beste nieuwe die ik de laatste tijd heb gekregen," was een andere opmerking.

"Billie en Brad zijn in het echt aan het daten", twitterde een andere fan van de show, waarbij hij foto's van het paar en een emoji met een hart en een vuur toevoegde.

"Billie en Brad zijn samen in het echte leven van Sex/Life en dat vind ik echt geweldig", schreef een andere gebruiker.

"Ik heb net ontdekt dat Billie en Brad in het echt samen zijn", tweette een fan en voegde een-g.webp

Sarah Shahi's lieve verjaardagsbericht aan haar 'Sex/Life'-co-star en IRL-partner

Shahi's Instagram-account staat vol met foto's met demo's en het paar ziet er erg gelukkig uit samen.

Op zijn verjaardag deelde ze een lief eerbetoon aan haar tegenspeler.

“Ik weet niet precies hoe twee mensen aan weerszijden van de wereld meer gemeen kunnen hebben, bedoeld waren om elkaar te ontmoeten, bedoeld waren om samen te zijn. Maar ik weet wel dat ik mijn soulmate heb ontmoet. Ik weet wel dat ik mijn voor altijd heb gevonden. Ik weet wel dat ik nog nooit op een diepere, hardere, meedogenlozere manier heb liefgehad. Ik weet wel dat ik hem te dankbaar ben. Ik weet dat ik al duizend levens van hem heb gehouden en nog duizend levens van hem zal houden. Gelukkige verjaardag mijn baby', schreef Shahi op 22 mei.

Sex/Life wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: