Hier is wie fans de ster willen zien in de komende 'Addie LaRue'-film

Inhoudsopgave:

Hier is wie fans de ster willen zien in de komende 'Addie LaRue'-film
Hier is wie fans de ster willen zien in de komende 'Addie LaRue'-film
Anonim

Een film maken op basis van een succesvolle roman is al ontelbare keren gedaan, maar er is geen garantie dat deze projecten een succes zullen worden. Harry Potter, Twilight en The Hunger Games hebben het allemaal laten werken, maar films als LXG lieten de bal zeker vallen.

The Invisible Life of Addie LaRue is een groot succes sinds de release in 2020, en er is bevestigd dat het boek een verfilming zal krijgen. Dit zorgde er natuurlijk voor dat sommige fans gingen praten over wie ze de ster in de film willen zien.

Laten we eens kijken naar enkele solide casts van fans voor Addie LaRue.

‘Addie LaRue’ is een hitroman

Voordat we kijken naar de cast van fans voor de aankomende Invisible Life of Addie LaRue-aanpassing, is het belangrijk om een beetje context te krijgen over de roman zelf en het immense succes dat het heeft gehad sinds de release in Oktober 2020. Auteur V. E. Schwab was misschien al een gevestigde naam in de schrijfwereld, maar de zaken bereikten een geheel nieuw niveau toen The Invisible Life of Addie LaRue overal op de boekenplanken opdook.

Het is moeilijk om voet aan de grond te krijgen in de schrijfwereld, maar V. E. Het talent van Schwab heeft bijgedragen aan haar vermogen om zichzelf te verstevigen als een van de topauteurs die vandaag de dag werken. Het uitgangspunt alleen was meer dan genoeg om mensen geïnteresseerd te krijgen in de roman, maar een paar pagina's verder, en het wordt duidelijk dat dit ding onmogelijk weg te leggen zal zijn. Ziedaar, het boek was een succes dat een hoop exemplaren verkocht.

Om de zaken in perspectief te plaatsen: sinds juli van dit jaar staat het boek al 35 weken op rij op de bestsellerlijst van de New York Times. Mensen kunnen er geen genoeg van krijgen, en mond-tot-mondreclame heeft wonderen gedaan in de roman die een thuis vond bij andere boekenliefhebbers. Het is zelfs een populaire keuze op TikTok geworden onder gebruikers die hun favoriete romans delen.

Uiteindelijk zou de roman enorm veel lof ontvangen en uiteindelijk een Locus Award voor beste fantasieroman winnen. Het zorgde ervoor dat mensen gehyped werden bij het vooruitzicht van een film- of televisieaanpassing in de toekomst, en toen plannen voor een dergelijke aanpassing werden aangekondigd, begonnen mensen meteen te casten wie ze graag in de hoofdrollen zouden zien. Dit leidde tot een aantal fantastische keuzes van fans.

Een fan denkt dat Anya Taylor-Joy perfect zou zijn als Addie

In een Reddit-thread waarin een ideale cast voor de hoofdrol wordt besproken in de aankomende Addie LaRue-aanpassing, stelde een gebruiker voor dat Anya Taylor-Joy de hoofdrol op zich nam, en dit was iets dat met opwinding werd ontvangen van andere gebruikers. Logisch, gezien het succes dat Taylor-Joy onlangs heeft gevonden en wat ze kan brengen in de rol van Addie.

Voor de onbekende, Anya Taylor-Joy is een van de populairste opkomende actrices in de entertainmentindustrie, en ze heeft een paar opmerkelijke projecten gehad die haar stevig in de mainstream hebben gebracht. Op het kleine scherm zijn Peaky Blinders en The Queen's Gambit haar twee grootste triomfen, en gezien het succes dat beide projecten hebben gevonden, is het vanzelfsprekend dat miljoenen mensen vertrouwd zijn geraakt met wat ze voor een project kan betekenen.

Op het grote scherm zijn een paar van haar successen behaald in films als Split, Glass en Emma. Ze heeft een paar projecten op stapel staan en mensen zullen haar nauwlettend in de gaten houden.

Met Taylor-Joy als Addie is het belangrijk om een Luc te vinden, en één man lijkt goed bij de baan te passen.

Tom Hughes zou een goede Luc zijn

Op dezelfde Reddit-post waarin Anya Taylor-Joy werd voorgesteld om Addie te spelen, suggereerde de gebruiker die de thread begon, dat Tom Hughes de rol van Luc in het project op zich zou nemen. Hoewel hij misschien niet zo bekend is als sommige van de andere namen die in dezelfde thread werden weggegooid voor de rol, zou hij nog steeds kunnen gedijen in een leidende rol.

De 36-jarige Hughes acteert al sinds het einde van de jaren 2000 en de afgelopen jaren heeft hij uitzonderlijk werk ingeleverd voor de serie Victoria. Net als Taylor-Joy heeft hij een paar aankomende projecten waaraan hij gehecht is, en fans die hem willen zien spelen Luc in de Addie LaRue-aanpassing zullen zeker het werk dat hij inlevert in de gaten houden.

Het kan enige tijd duren voordat we weten wie de rollen van Addie en Luc krijgt, en de castingdirectors willen misschien eens kijken naar wie de fans voorstellen, want dit zijn enkele solide keuzes.

Aanbevolen: