10 Overlevende deelnemers Fans willen meer van (+5 we willen nooit meer terug)

Inhoudsopgave:

10 Overlevende deelnemers Fans willen meer van (+5 we willen nooit meer terug)
10 Overlevende deelnemers Fans willen meer van (+5 we willen nooit meer terug)
Anonim

Toen de Amerikaanse versie van Survivor in het jaar 2000 zijn tv-debuut maakte, was er geen manier om te weten hoe populair de serie zou zijn of hoe lang deze in de ether zou blijven. Op het moment van schrijven zal de show tenslotte terugkeren voor zijn 39th seizoen en zijn trouwe fans kunnen niet wachten tot de competitie weer begint.

Volgens Wikipedia hebben 570 mensen gestreden om de enige overlevende te worden genoemd vanaf het 38th seizoen van deze populaire realityshow. Hoewel al die mensen hun moment in de schijnwerpers konden zetten, zijn sommigen van hen veel meer geliefd bij het publiek van de show dan hun leeftijdsgenoten. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst te bekijken van 10 Survivor-deelnemers waarvan fans meer willen zien en 5 die ze nooit meer terug willen.

Opgemerkt moet worden dat eerdere winnaars niet in aanmerking kwamen voor deze lijst.

15 Nooit meer terug: Lillian Morris

Lillian Morris, een van de meest irritante deelnemers in de geschiedenis van Survivor, was de begunstigde van een enorme wending, maar ze leek nooit het enorme voordeel te waarderen dat ze had gekregen. Ze droeg tijdens haar verblijf op het eiland een scoutsuniform en keerde zich voortdurend tegen mensen terwijl ze zeurde over hoe slecht ze zich de hele tijd voelde. Wie wil daar meer van zien?

14 Meer van: Kelly Goldsmith

Natuurlijk niet bang om tegen trends in te gaan, tijdens haar deelname aan Survivors derde seizoen was Kelly Goldsmith de eerste concurrent die haar eigen alliantie aanging. Als gevolg hiervan denken we dat haar strategische kant de massa opnieuw kan vermaken. Bovendien had ze bij biechtstoelen ook een bijtend gevoel voor humor en kon ze een nieuw seizoen vertellen.

13 Meer van: Ian Rosenberger

Echt een schat van een mens, toen Ian Rosenberger de eerste keer meedeed, begon hij te geloven dat hij zijn eigen moraal had verraden, dus gaf hij een plaats in de laatste stamraad op om zijn eer terug te krijgen. Hoewel zijn beslissing vanuit strategisch oogpunt lachwekkend was, zou het heel interessant zijn om zo'n stand-up persoon opnieuw te zien spelen nu het spel moordend is dan ooit.

12 Never Return: NaOnka Mixon en Kelly Shinn

NaOnka Mixon en Kelly Shinn stopten niet alleen tijdens het spel tijdens hun seizoen van Survivor, maar ze lachten ook om elke bewering dat ze het spel serieus moesten nemen. Erger nog, hoewel NaOnka wist dat ze zou gaan eten nadat ze was gestopt, kreeg ze vlak voor vertrek nog steeds een beloning in plaats van die op te geven aan iemand die er veel meer baat bij had gehad.

11 Meer van: Greg Buis

In de loop der jaren hebben veel Survivor-deelnemers het publiek van de show aan het lachen gemaakt, maar het lijdt geen twijfel dat Greg Buis de eerste was die die prestatie neerzette. Gekozen om tijdens het eerste seizoen te concurreren, was hij ook de helft van de eerste showmance van de serie en zijn chemie met een andere concurrent was boeiend. Gewoon heerlijk tijdens zijn tijd in de show, het is verbazingwekkend dat hij nog niet is teruggekeerd.

10 Meer van: Ali Elliott

Slechts 16 dagen volgehouden tijdens haar eerste keer op Survivor, leidde het verraad van haar grootste bondgenoot ertoe dat Ali Elliotts tijd op het eiland voortijdig eindigde. Tijdens haar ambtstermijn was het echter heel duidelijk dat ze een zeer intelligent en gemakkelijk te aardig persoon is. Met zulke eigenschappen heeft ze duidelijk veel potentieel dat fans graag gerealiseerd willen zien tijdens een terugkeer naar de show.

9 Nooit meer terug: Colton Cumbie

Tijdens Colton Cumbie's eerste keer op Survivor, pestte hij genadeloos mensen en weigerde vervolgens een bondgenoot zijn immuniteitsidool te geven, zelfs toen hij van het eiland werd geëvacueerd nadat hij "ingestort" was. Duidelijk een egoïstisch persoon, hij werd nog steeds teruggebracht en die keer stopte hij ronduit na zeven dagen omdat mensen niet met hem wilden werken. Hij zou niet voor de derde keer moeten kunnen opgeven.

8 Meer van: Colleen Haskell

Eerder in deze lijst hebben we het gehad over het feit dat Greg Buis deel uitmaakte van Survivor's eerste "showmance" en nu is het tijd om naar de andere persoon in die relatie, Colleen Haskell, te kijken. Ongetwijfeld de lieveling van Amerika tijdens haar tijd in de schijnwerpers, ze was populair genoeg om in een grote film te worden gecast, wat een duidelijke indicatie is van het feit dat haar terugkeer door velen zou worden gevierd.

7 Meer van: Devon Pinto

Vanaf het moment dat Devon Pinto op het eiland stapte, schreven veel mensen hem af vanuit een strategisch perspectief. Zoals de kijkers van de show duidelijk konden zien, was dat precies wat hij wilde dat ze dachten en zijn vermogen om laag te blijven was slechts één voorbeeld van Devon die flitsen van schittering liet zien. Ook in staat om over te komen als een echt goede kerel, won hij de harten van veel Survivor-toegewijden.

6 Never Return: Brandon Hantz

Zeggen dat Bradon Hantz een los kanon is, is niets minder dan een gigantisch understatement. Ronduit vreemd tijdens zijn eerste seizoen, drong hij aan om iemand weg te stemmen omdat zijn aantrekkingskracht op haar hem een ongemakkelijk gevoel gaf. Alsof dat gedrag nog niet erg genoeg was, kwam hij terug voor nog een seizoen en deze keer goot hij het eten van zijn stam uit in een driftbui.

5 Meer van: Chrissy Hofbeck

Hoewel we de moeite waarderen die de winnares van haar seizoen heeft geleverd, is Chrissy Hofbeck echt beroofd en ze zou vrijwel zeker hebben gewonnen als Ben de finale niet had gehaald. Ze was tenslotte geweldig in de uitdagingen en dankzij de sterke relaties die ze opbouwde, kon ze een groot deel van het spel beheersen.

4 Meer van: Cirie Fields

Al iemand die Survivor 4 keer heeft gespeeld, Cirie Fields is een van de beste concurrenten die nooit een seizoen van deze serie heeft gewonnen en veel fans kunnen geen genoeg van haar krijgen. Alleen geëlimineerd tijdens haar laatste seizoen omdat ze de enige persoon was die niet immuun was, ze verdient nog een kans om alles te winnen. Bovendien zouden we graag zien dat ze dingen probeert te doen, zoals Sarah Lucina's eigen voordeel weer tegen haar gebruiken.

3 Nooit meer terug: Jeff Varner

Jeff Varner was ooit een gewaardeerd lid van de Survivor-gemeenschap en was zo vermakelijk tijdens het 31st seizoen van de show dat hij werd teruggebracht voor de 34 th Helaas, op een werkelijk verwerpelijk moment, probeerde Varner tijdens dat seizoen een medeconcurrent als bedrieglijk af te schilderen door hem uit te kleden als een transgender. Varner had het recht niet om dat te doen en veel Survivor-fans zullen die daad nooit met een goede reden vergeven.

2 Meer van: Zeke Smith

Zeke Smith is duidelijk een student van het spel en het soort Survivor-deelnemer die leert van de fouten en successen van iedereen die aan de show heeft deelgenomen. Als zodanig was hij niet alleen in staat om een enorme impact te hebben in beide seizoenen waar hij deel van uitmaakte, maar tijdens biechtstoelen is hij zelfbewust genoeg om het spel op een echt vermakelijke manier te beschrijven.

1 Meer van: Rob Cesternino

Rob Cesternino, een echte doorzetter, was de eerste persoon die in een oogwenk met succes heen en weer kon schakelen tussen allianties. Bovendien kon er op hem worden vertrouwd om iets hilarisch te zeggen tijdens elke aflevering waarin hij verscheen. Als dat nog geen reden genoeg was voor zijn terugkeer, is hij doorgegaan met het hosten van een Survivor-podcast die hem de aanbidding van de show heeft opgeleverd. meest toegewijde volgers.

Aanbevolen: