Jody Whittaker pitcht zichzelf voor 'Brooklyn Nine-Nine

Inhoudsopgave:

Jody Whittaker pitcht zichzelf voor 'Brooklyn Nine-Nine
Jody Whittaker pitcht zichzelf voor 'Brooklyn Nine-Nine
Anonim

Jodie staat bekend als de dertiende dokter in de hitserie Doctor Who. Dit is erg belangrijk omdat ze de eerste vrouw is als de dokter in de show.

Whittaker is een bijzondere actrice, wat waarschijnlijk komt door de manier waarop ze is opgevoed. In een interview dat ze aan The Guardian gaf, zegt ze: "Onbedoeld hebben mijn ouders mij en mijn broer volledig gender-onspecifiek opgevoed, onderdeel van een drama-loos viertal in het dorp waar mijn familie nog steeds woont: Skelmanthorpe in Huddersfield. We zouden ze doen allebei dezelfde voetbal- en crickettraining, en we namen het om de beurt op de BMX, en zetten het de heuvel af."

Het lijkt alsof ze altijd creatief en fantasierijk was toen ze opgroeide: "Ik ging niet naar toneelclubs. Ik hield gewoon van dat gevoel van realisme in de schijnvertoning. Ik zou de hele tijd dingen opnieuw maken. Elke pop en teddy had een stem en een achtergrondverhaal. Ik zou gekke films maken met mijn vrienden. We hebben een Blair Witch en een Titanic gemaakt."

Jody's Plan

Wat Jodie echter wil doen, is een gastrol in Brooklyn Nine-Nine. Ze heeft het perfecte plan over hoe ze zichzelf zou presenteren als een personage in de show, wat laat zien hoe goed ze op de hoogte is van de show.

Haar idee is om de zus van Jake Per alta te zijn, wetende dat zijn pilootvader hem broers en zussen over de hele wereld had kunnen geven. Niemand zou van haar weten, maar ze zou opdagen en "ze is briljant, ze is echt grappig, iedereen mag haar. Doug Judy duikt op -" en terwijl ze uitlegt hoe Doug Judy zou reageren, begint ze haar naam "Jodie, Jodie, ' realiseerde zich toen meteen dat het personage een andere naam zou krijgen. Waarop ze dan zegt: "Oh, nee, ik zou een andere naam hebben. Ik weet het niet, Claire?" Ze stelt zich voor dat het personage uit Leads zou kunnen komen, hoewel ze "mijn accent echt zou moeten oprekken."

Dit is duidelijk iets waar ze veel over heeft nagedacht!

Hier is de tweet die TV-gids heeft uitgebracht om de aandacht van de show te trekken:

Volgens Insider hebben veel beroemdheden gastoptredens gedaan zoals "Patton Osw alt voegde zich bij de cast als FDNY Fire Marshal Boone voor twee afleveringen in seizoen één … Jake ontmoette Katie Per alta, zijn halfzus gespeeld door Nasim Pedrad, in seizoen vijf… Niecy Nash speelde een gastrol in seizoen drie als Debbie, Holt's jongere zus… Pete Davidson is een risicojongen genaamd Steven in seizoen één… Fred Armisen wordt in de pilot geïntroduceerd als Mlepnos, een man in een flatgebouw waar een moord wordt onderzocht… Adam Sandler speelt zichzelf in het eerste seizoen." Samen met vele anderen.

Dus waarom zou Jodie niet op die lijst moeten staan? Nu is het allemaal in handen van NBC en de makers van Brooklyn Nine-Nine om dit mogelijk te maken! Het lijkt erop dat Jodie een fantastische toevoeging zou zijn aan de cast die de ins en outs van de achtergrond van elk personage al kent, vooral die van Jake Per alta.

Aanbevolen: