Fans Roast Kim Kardashian voor het plaatsen van foto's van zichzelf op Nationale Dochtersdag

Fans Roast Kim Kardashian voor het plaatsen van foto's van zichzelf op Nationale Dochtersdag
Fans Roast Kim Kardashian voor het plaatsen van foto's van zichzelf op Nationale Dochtersdag
Anonim

Reality-ster Kim Kardashian is onder vuur komen te liggen voor het plaatsen van enkele throwback-foto's op Nationale Dochtersdag.

Nationale Dochtersdag is meestal een hartverwarmende dag voor ouders om hun kleine meisjes te vieren. Kim Kardashian gebruikte de gelegenheid echter als een kans om een beetje nostalgisch te worden op Twitter in plaats van liefde te tonen aan haar twee dochters.

Op 26 september uploadde Kardashian 3 tweets op haar Twitter-account. Elke tweet bevatte een reeks foto's van de tiener Kardashian, die eraan was gehecht. De throwback-foto's gaven een waarheidsgetrouw beeld van de jaren '90 toen ze Kardashian lieten zien met een klassieke baggy gescheurde spijkerbroek, een effen wit oversized t-shirt en een dikke zwarte choker.

Kardashian ondertitelde de foto's door de opstandige fase van haar leven die ze vertoonden te benadrukken. Ze begon met te zeggen: "Ik zag dat het Nationale Dochtersdag was, dus dit bericht gaat naar mijn moeder en mijn dochters voor als ze tieners zijn lol. North en Chi, wees alsjeblieft rustig als je de leeftijd hebt die ik was op deze foto's en mam, het spijt me!"

Kardashian ging toen verder met het aanspreken van moeder en "momager", Kris Jenner, terwijl ze de grappige anekdote achter de foto's vertelde. Ze schreef: "Ik herinner me dat ik hier vastzat omdat Kourtney je auto stal om er een blokje om te rijden en hoe ik, hoewel ik niet meedeed, toch in de problemen kwam! Dus we hadden niets anders te doen dan fotoshoots doen in de garage.”

Ten slotte rondde ze de draad af door zich te verontschuldigen bij Jenner en haar oudere zus, Kourtney Kardashian, de schuld te geven van haar slechte gedrag. Kardashian verklaarde: Ik was het nooit, ik luisterde alleen naar wat mijn oudere zus zei en vrienden. Het waren zulke slechte invloeden en ik was perfect en dat spijt me!”

Velen prezen Kardashian voor de reis die ze had gemaakt sinds die foto's werden genomen terwijl Twitter-fans zich haastten om commentaar te geven op de foto's.

Een van hen zei bijvoorbeeld: Oké, dit is allemaal geweldig, want je hebt het allemaal meegemaakt, je hebt alle stadia in het leven doorlopen en eerlijk gezegd is er niets om spijt van te hebben, want verdomme je hebt gedood en nog steeds aan het slachten!!! Ik ben in loveeeeeee periode!! Ik hou van je Kim en fam.”

Anderen concentreerden zich echter op de egocentrische actie van Kardashian die over zichzelf schreef in plaats van over haar dochters, North en Chicago West. Ze noemden haar 'egocentrisch' en gingen critici naar de commentarensectie van de berichten om Kardashian te trollen.

Een criticus zei: "Het is een dag om foto's van je dochters te plaatsen … geen gelegenheid om meer foto's van JOU te plaatsen..duh, wtf."

Terwijl anderen het ermee eens waren, uitten velen ook hun schok over het vermogen van Kardashian om "alles over zichzelf te maken", ongeacht de dag, gebeurtenis of situatie.

Aanbevolen: