Shia LaBeouf filmde zichzelf op LSD voor deze rol

Inhoudsopgave:

Shia LaBeouf filmde zichzelf op LSD voor deze rol
Shia LaBeouf filmde zichzelf op LSD voor deze rol
Anonim

Het is veilig om te zeggen dat Shia LaBeouf zijn carrière een andere wending nam na zijn succes als kindsterretje op 'Even Stevens'.

Hij had carrière kunnen maken in het comedygenre, maar Shia besloot een andere weg in te slaan als serieuze acteur. De carrièrestap werkte, want hij schitterde in tal van films. Tegenwoordig werkt hij echter alleen aan projecten waar hij gepassioneerd over is, en niet aan kassabommen die miljoenen opleveren.

Ondanks zijn overduidelijke talent staat de acteur bekend als een beetje te overdreven als het gaat om het voorbereiden van bepaalde rollen. Vraag het maar aan Brad Pitt… dat is een gesprek voor een andere keer.

Laten we zeggen dat Shia erom bekend staat all-in te gaan als het op zijn rollen aankomt en deze situatie was niet anders, omdat hij het gevoel echt uit de eerste hand wilde ervaren.

We zullen dat moment herbeleven, samen met zijn moeilijke verleden door samen te werken met anderen in Hollywood. Ondanks zijn talent komt hij niet altijd over als de gemakkelijkste persoon om mee samen te werken, vraag het maar aan Olivia Wilde, een recent voorbeeld van een actrice die er genoeg van had.

Shia heeft een moeilijke geschiedenis op de set

De ster heeft een moeilijke geschiedenis door samen te werken met anderen. Voor het grootste deel wordt aangenomen dat hij een beetje te veel in karakter wordt.

Heck, hij veroorzaakte zelfs opschudding op een Broadway-project samen met Alec Baldwin. De spanning tussen de twee liep zo hoog op dat Shia Baldwin ooit naar huis volgde na een dispuut… hij werd later van het project getrapt.

Sommige dingen veranderen niet zoals onlangs, Shia werd de deur gewezen op nog een ander project, dit naast Olivia Wilde. Nu noemde ze geen namen, maar het was duidelijk over wie Olivia het had toen ze haar tijd in "Do not Worry Darling" beoordeelde.

“Het no-assholes-beleid, het plaatst iedereen op hetzelfde niveau”, concludeerde Wilde.

“Het viel me als actrice ook al jaren op hoe de hiërarchie van de set de acteurs van de crew scheidde op een heel vreemde manier die niemand dient… Ik denk dat acteurs eigenlijk graag meer zouden willen weten over wat daar gebeurt wanneer je trekt mijn aandacht? Wat is die lenswissel? Maar het idee van, val de acteurs niet lastig en houd ze gescheiden en kijk niet naar ze. Ik denk dat iedereen er behoorlijk zenuwachtig van wordt.'

De rommelige situatie eindigde toen Harry Styles op de foto kwam. Op de een of andere manier komt Shia altijd in het nieuws.

LSD slikken voor 'Charlie Countryman'

Over het voorbereiden van een film gesproken… Om de scène te perfectioneren, wilde Shia het gevoel zelf ervaren. Hij maakte het duidelijk, dat is wat de grote acteurs onderscheidt.

"Er is een manier om een acid trip te doen zoals Harold & Kumar, en er is een manier om acid te gebruiken," zei hij. "Wat ik weet van acteren, Sean Penn heeft zich vastgebonden aan die (elektrische) stoel in Dead Man Walking. Dit zijn de jongens naar wie ik opkijk."

Dus wat deed de acteur? In zijn interview met de LA Times onthulde hij dat hij beelden van zichzelf op de drug naar zijn collega's stuurde, waaronder mede-ster Evan Rachel Wood.

"Ik herinner me dat ik Evan-tapes stuurde", zei hij in een interview met MTV News op Sundance. "Ik herinner me dat ik dit [personage] probeerde te toveren en tapes stuurde en Evan zei: 'Ja, dat is goed, maar dat is niet, maar dit is, maar dat is niet.'"

Shia gaf toe dat de ervaring voor het grotere goed was, ook al mocht hij het nooit proberen.

"Je komt niet helemaal verspild opdagen", zei hij. "Je komt niet helemaal trippend op zuur opdagen. Maar je wroet ergens voor, en je duwt jezelf ernaartoe. Iedereen heeft zijn eigen zin.”

De ervaring was echt gedenkwaardig en over het algemeen genoot Shia van zijn ervaring in 'Charlie Countryman'.

Shia genoot niettemin van het project

Het was een Sundance-film, dus het brak de bank niet aan de kassa en bracht minder dan een half miljoen op. Niettemin hield Shia vanaf het begin van de rol. Hij werkte samen met Fredrik Bond, die zijn regiedebuut maakte.

Shia was vanaf het begin verslaafd aan het script. Hij had ook veel lof voor de regie en verklaarde dat hij beter was dan Spielberg zelf.

"Hij is een betere kusser dan Steven, dat zal ik je meteen vertellen." Veel lof van de acteur en dat zegt veel, gezien zijn geschiedenis samen met anderen.

Aanbevolen: