Kanye West pitcht een 'Destiny's Child' gospelalbum nadat ze in New York was gespot met Beyoncé

Kanye West pitcht een 'Destiny's Child' gospelalbum nadat ze in New York was gespot met Beyoncé
Kanye West pitcht een 'Destiny's Child' gospelalbum nadat ze in New York was gespot met Beyoncé
Anonim

Grammy-bekroonde rapper Kanye West ging gisteren (15 september) naar Twitter om een video te delen van zichzelf terwijl hij luisterde naar de single "Say Yes" van Michelle Williams uit 2014.

Het nummer bevat haar voormalige bandleden Beyoncé en Kelly Rowland.

"ZEG JA!!!” West ondertitelde de clip en voegde eraan toe: "We moeten dat Destiny's Child-gospelalbum produceren."

West onthulde vorige maand dat hij Beyonce's echtgenoot Jay Z "mis"

De vader van vier kinderen haalde herinneringen op aan het gezamenlijke album "Watch The Throne" van het paar, dat onlangs zijn negenjarig jubileum vierde.

Beyoncé en Kanye West werden begin jaren 2000 vrienden. Ze werkten later samen aan veel nummers, waaronder 'Ego' en 'Lift Off'.

Maar hun vriendschap verzuurde nadat Bey en Jay niet kwamen opdagen op zijn huwelijk met Kim Kardashian.

In een interview in mei 2018, met radiopresentator Charlamagne Tha God, gaf Yeezy eindelijk toe dat hij van streek was omdat zijn vrienden hem niet kwamen steunen.

"Ik was gekwetst dat ze niet naar de bruiloft kwamen", gaf hij toe. "Ik begrijp dat hij [Jay] wat dingen doormaakte, maar als het familie is, ga je geen bruiloft missen."

Vorige maand zijn echter zowel Beyonce als Kanye beide tegelijkertijd solo gespot in de stad New York.

De timing heeft de hoop gewekt dat hij twee hun meningsverschillen heeft opgelost. Nu speculeren fans dat het paar elkaar in het geheim heeft ontmoet en mogelijk samen aan muziek heeft gewerkt.

Vaak is Beyonce zeer privé over haar persoonlijke leven en aankomende projecten. Het lijkt dus meer dan een mogelijkheid dat het paar het publiek kan verrassen.

Beyonce werd incognito gezien tijdens haar reis naar New York City. Ze werd gespot in NYC met een grijze hoodie en tinten na een familie-uitstapje naar The Hamptons.

Kanye West werd tegelijkertijd ook gezien in New York City, zoals zijn vrouw Kim Kardashian werd gezien in Los Angeles met hun vier kinderen.

De 43-jarige rapper droeg een blauw en bruin jasje met op de voor- en achterkant foto's van zijn kinderen.

Kanye, die in 2018 zijn eigen kerkdienst op zondag lanceerde, heeft onlangs enkele vernietigende uitspraken over zijn familie getweet.

In een reeks tweets vorige maand beweerde hij dat hij al jaren probeerde te scheiden van Kim, en noemde hij zijn schoonmoeder Kris Jenner een 'blanke supremacist'.

Hij bevindt zich momenteel ook midden in een slecht geplande presidentiële campagne en is er niet in geslaagd om in verschillende staten naar de stembus te gaan.

Tijdens een rally in South Carolina onthulde Kanye zelfs dat hij en zijn vrouw in de realityshow overwogen om hun dochter North te aborteren.

In een openbare verklaring vroeg Kim om medeleven met haar man en deelde ze: "Ik heb nooit in het openbaar gesproken over hoe dit ons thuis heeft beïnvloed, want ik bescherm onze kinderen en Kanye's recht op privacy wanneer het komt aan zijn gezondheid."

"[Kanye] is een briljante maar gecompliceerde persoon die bovenop de druk van het kunstenaarschap en een zwarte man is, die het pijnlijke verlies van zijn moeder heeft meegemaakt en moet omgaan met de verhoogde druk en het isolement door zijn bipolaire stoornis… Leven met een bipolaire stoornis doet zijn dromen en zijn creatieve ideeën niet afnemen of ongeldig maken."

Kanye verontschuldigde zich later bij zijn vrouw.

Aanbevolen: