Francesco en Harry begonnen veel te dramatisch in Netflix's too hot to handle

Inhoudsopgave:

Francesco en Harry begonnen veel te dramatisch in Netflix's too hot to handle
Francesco en Harry begonnen veel te dramatisch in Netflix's too hot to handle
Anonim

De serie is gevestigd in de ultra-exclusieve en idyllische villa die bekend staat als Casa Tau in Punta Mita, Mexico, en overal staat Love Island geschreven. Deze show van 8 afleveringen, gemaakt door Laura Gibson en Charlie Bennet, bevat tien hete singles die elkaar vier weken lang leren kennen in een afgelegen paradijselijk eiland, waar moet je niet van houden? Met zijn reality-tv-vibe heeft Too Hot to Handle alle elementen van een goede datingshow gecombineerd met veel huid en maar liefst $ 100.000 dollar. Voordat de eerste dag eindigt, staan de singles echter voor een grote verrassing. Om het spel te winnen, moeten ze elke vorm van seksueel contact vermijden, waarbij een enkele kus de spelers $ 3.000 van het prijzengeld kost. Het is makkelijker gezegd dan gedaan en in de tweede aflevering serveert een stel Netflix-kijkers al een zwaar, stomend drama.

Francesca Farago - de brunette schoonheid uit Canada

Francesca Farago is gemakkelijk de meest controversiële van de dames in aflevering twee. De 25-jarige Canadese is een blikvanger, met een ethische en duurzame badkledinglijn en een indrukwekkende 1,5 miljoen Instagram-volgers op haar naam. Ze heeft ook een website met kledingartikelen voor "Team Frankie". Tijdens de eerste aflevering stelt ze zichzelf voor en zegt: "Mijn persoonlijkheid is mijn beste troef, maar de ogen gaan naar de borsten. Maar ik denk niet dat mijn gezicht al te slecht is. Meestal als een man heet is en ik hem wil, Ik doe een beetje haarflip, een beetje oogcontact en dan is het spel voorbij".

Related: Dit is wat Netflix te heet maakt om serieus bingeable te behandelen

Harry Jowsey - de lange Australische hottie

De tweeëntwintigjarige Harry Jowsey is geen onbekende in reality-tv. Hij was ook in Heartbreak Island, een Australische datingshow die een jaar eerder werd uitgezonden Too Hot to Handle. Het voormalige Tommy Hilfiger-model is ook een behoorlijke ondernemer, jonglerend met een kledinglijn genaamd Naughty Possums en een brillenmerk genaamd Knsngtn. Aan het begin van de show geeft de 1,80 meter lange Aussie toe: "Ik denk dat ik nogal brutaal ben, en ik ben een beetje een kaketoe."

Maak kennis met Lana - de virtuele gids

Om geen tijd te verspillen, beginnen de twee hete singles elkaar te leren kennen en halverwege de eerste aflevering zijn ze al aan het vrijen. Maar Lana, de virtuele gids, maakt al snel kennis met de groep. Lana verzamelt ze op de palapa en zegt: "Jullie zijn speciaal geselecteerd omdat jullie allemaal zinloze affaires hebben met echte relaties. Het doel van deze retraite is om je te helpen diepere emotionele connecties te krijgen in je persoonlijke relaties. Als een stimulans voor je ontwikkeling Ik heb een prijs van $ 100.000 toegewezen. Er zijn echter wel voorwaarden aan uw verblijf hier. U zult zich gedurende uw hele verblijf moeten onthouden van seksuele praktijken".

Gerelateerd: te heet om te hanteren: geweldige feiten over het maken van de nieuwe show van Netflix

Het drama ontvouwt zich

Afbeelding
Afbeelding

In aflevering twee begint het drama. Harry trekt Francesca weg van de rest van de meisjes en overtuigt haar om met hem te vrijen, zelfs zo ver dat hij suggereert dat ze gewoon seks hebben. Vervolgens vertelt hij de jongens dat hij Francesca heeft gekust en dat zij verantwoordelijk is voor de overtreding van de $ 3000 regel. De zeer dure kus was echter nog maar het begin. Met uitzondering van Haley, begint het grootste deel van de groep Francesca als de schurk te behandelen. In een interview legt ze uit: "Het was gemakkelijk voor mensen om mij de schuld te geven en me af te schilderen als de slechterik, want ik ben niet die lieve grote Australische man met een enorme glimlach op zijn gezicht 24/7. Dus ik kreeg de dupe van elke beslissing die ik nam, ook al waren er andere mensen bij die beslissingen betrokken. Het was in die tijd moeilijk om mee om te gaan. Ik herinner me dat ik in het huis was en iedereen dacht: ze is een slang, ze is een meester-manipulator. Maar ik had zoiets van, nee! It takes two to tango, snap je wat ik bedoel? Toen Harry me onder de bus gooide, kreeg ik er alle shit voor, en ik was er zo gek op, en uiteindelijk kreeg ik een connectie met een andere persoon in huis."

Gerelateerd: wat de cast van Netflix's too hot to handle over de show heeft gezegd

Shibari en wraak 101

Om het nog erger te maken, betrapt Francesca Harry terwijl hij geniet van een praatje met Rhonda in bed. Om hem te laten betalen, werkte Francesca samen met Haley voor nog een kus van $ 3.000. Tijdens de Shibari-workshop worden Francesca en Harry echter aan elkaar gekoppeld en ze vergeven elkaar op de een of andere manier nadat ze de overmatige agressie hebben gelucht met wat touwbinden. Maar niet tevreden met haar wraak, knuffelt Francesca met Kelz, en gaat zelfs in aflevering 4 met hem op een hot tub-date. Daarna was het een geweldige achtbaanrit voor het paar.

Afbeelding
Afbeelding

Een glimp van het einde

Zonder het einde te verklappen voor degenen die nog steeds kijken, zegt Francesca dit: "Mensen waren niet aan het wroeten voor Harry en mij. Maar ik heb geen spijt van wat we hebben gedaan. En uiteindelijk denk ik dat Lana dat wel was." in staat om te zien dat we groeiden en we leerden over onszelf en we ontwikkelden zo'n diepe verbinding."

We laten je de rest van het drama inhalen. Nu maar hopen dat alles goed en goed komt in Casa Tau.

Aanbevolen: