Too Hot To Handle' Seizoen 3 Winnaars, Harry Johnson en Beaux Raymond's Life After The Show

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Winnaars, Harry Johnson en Beaux Raymond's Life After The Show
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Winnaars, Harry Johnson en Beaux Raymond's Life After The Show
Anonim

Zoals de naam al doet vermoeden, Netflix's Too Hot To Handle is een spannende show waar zeer aantrekkelijke singles worden samengebracht op een eiland met één belangrijke regel, absoluut geen seksuele activiteit.

Spoiler Alert! Dit artikel bevat spoilers van Too Hot To Handle Seizoen 3 Seizoen drie van de show kwam met ernstige regelovertredingen die ertoe leidden dat de groep al het prijzengeld verloor, maar ze herstelden later een totaalbedrag van $ 90.000! Hoewel een groot aantal deelnemers zich nauwelijks om de regels leek te bekommeren, werd gezien dat sommige deelnemers, zoals Harry Johnson en Beaux Raymond, zich serieus aan de regels hielden, behalve Harry's enige regelovertreding.

De relatie van Harry en Beaux verliep het hele seizoen heel goed. Van het delen van het bed vanaf de eerste dag tot het aangaan van een relatie en uiteindelijk het eiland $ 90.000 rijker verlaten. Hier is een kijkje in hun leven na de show.

8 Harry Johnson en Beaux Raymond werden gearresteerd op hun vlucht terug naar huis

In mei 2021, net nadat de opnames van Too Hot To Handle waren voltooid, werden drie deelnemers, waaronder Harry Johnson en Beaux Raymond, gearresteerd en beboet op hun vlucht naar huis. Van de drie werd gezegd dat ze de stewardessen verbaal beledigden en consequent weigerden te luisteren naar de instructies van de stewardess en de gezagvoerder.

Harry en Beaux waren aan het zoenen op hun stoel en werden gevraagd om het zachter te zetten en hun maskers te dragen, maar ze luisterden niet. Sommige passagiers probeerden tussenbeide te komen, maar werden ook verbaal mishandeld. De drie werden later voor de rechtbank gedagvaard en kregen op verschillende rekeningen een boete.

7 Harry Johnson en Beaux Raymond Split

Tijdens de Too Hot To Handle-reünie onthulden Harry en Beaux dat ze allebei single zijn. Beaux verklaarde dat ze de realiteit van gescheiden leven onder ogen moesten zien, terwijl ze leerden dat te jongleren met hun relatie. Dat alles werd uiteindelijk te veel en leidde tot hun breuk.

Harry verklaarde: "Ik ben erg blij met de manier waarop alles is gegaan … Ik heb het gevoel dat er aan het einde veel afsluiting was voor iedereen. Iedereen behandelde alles heel [goed], en of het nu naar het zuiden ging, ze gingen naar het noorden, in welke richting dan ook, iedereen leek er gelukkig uit te komen, consequent gewoon zichzelf en hoefde niets te faken, en ik denk dat dat het beste eraan is. Ik zou niets veranderen om terug te keren." De twee hebben dan ook geen kwaad bloed na de breuk en dat ze nog elke dag met elkaar praten.

6 Beaux Raymond tekent met neon management

Na de show heeft Beaux veel aanbiedingen gekregen en zal ze veel geld verdienen na ondertekening bij het prestigieuze talentenbureau Neon Management. Een vertegenwoordiger van de realityster zei dat het managementbedrijf enthousiast is om met haar aan een aantal spannende projecten te gaan werken.

5 Beaux Raymond organiseerde een flitsend feest in Londen

Beaux kwam opdagen voor het feest en zag er absoluut prachtig uit! Ze had een korte gouden jurk aan die haar prachtig stond, en haar haar viel in losse krullen over haar schouders en bond de mooie look vast. Aanwezig waren mede Too Hot To Handle-sterren, Harry, Cam Holmes, Olga Bednarska, Nathan Mngomezulu en Georgia Hassarati, naast haar vrienden.

4 Harry Johnson keerde terug naar zijn baan als 'boomchirurg'

Na het filmen van de show, nam Harry zijn gewone baan als 'boomchirurg' weer op zich, wat inhoudt dat hij bomen, wijnstokken, struiken en een heleboel andere planten moet beheren, cultiveren en bestuderen. Harry lijkt eigenlijk een behoorlijke expert in zijn werk te zijn, hoewel er niet veel informatie over zijn privéleven beschikbaar is.

3 Harry Johnson bleef modelleren

Harry Johnson is niet alleen boomchirurg, maar ook een model. Van zijn Instagram is het duidelijk dat Harry zijn modellencarrière voortzette na het filmen van de show. Met zijn nieuwe bekendheid zal Harry alleen maar meer modellenwerk krijgen bij verschillende andere bedrijven.

2 Harry en Beaux werken aan hun relatie

Ondanks de breuk tussen Harry en Beaux lijken de twee nog steeds positief over hun toekomst samen en werken ze actief aan hun relatie. "We hebben de afgelopen weken nieuw leven ingeblazen en het is echt heel goed geweest", zei Beaux.

Ze zinspeelde op een van hen die dichter bij de ander kwam, als het goed ging. "Als we het opnieuw proberen, wat ik denk dat we zijn, zullen we duidelijk omgaan met de afstandsdingen, en ik heb het gevoel dat hij toch een beetje dichter bij me zou kunnen komen," zei ze.

1 Harry en Beaux blijven samen tijd doorbrengen

Zo te zien op hun Instagram-accounts, lijken de twee nog steeds samen rond te hangen en zelfs samen op date te gaan. Dit suggereert nog steeds dat Harry en Beaux nog steeds aan hun relatie werken en dat er in de toekomst misschien nog hoop is om weer te daten.

Aanbevolen: