Hoe verdient Francesca Farago geld sinds 'Too Hot To Handle' (en het uiteenvallen van Harry Jowsey)?

Inhoudsopgave:

Hoe verdient Francesca Farago geld sinds 'Too Hot To Handle' (en het uiteenvallen van Harry Jowsey)?
Hoe verdient Francesca Farago geld sinds 'Too Hot To Handle' (en het uiteenvallen van Harry Jowsey)?
Anonim

De populaire Netflix-show Too Hot To Handle veroverde de wereld stormenderhand, terwijl kijkers zich afstemden op de kusten van Mexico om te zien hoe de koppels door de onverwachte uitdagingen van de serie zouden navigeren. Sommige koppels werden al snel favoriet bij fans, en veel fans waren er snel bij om ze tot het einde te 'verzenden'. Een van deze favorieten was de 24-jarige Harry Jowsey en de 29-jarige Francesca Farago.

Francesca Farago barstte op het scherm voor het allereerste seizoen van Too Hot To Handle, en werd al snel geliefd bij velen. De 29-jarige influencer is sindsdien een sensatie op sociale media geworden na haar zeer openbare relatie met co-ster Harry Jowsey. Helaas ging het paar uit elkaar kort nadat de show was uitgezonden, en ondanks een vurige romance op de camera, was Farago naar verluidt niet erg blij met enkele opmerkingen die hij over haar maakte na de splitsing.

Ondanks de splitsing van het paar is Farago echter nog steeds enorm succesvol als zakenvrouw en als influencer op sociale media.

Wat is het vermogen van Francesca Farago?

Vanaf 2022 bedraagt het vermogen van Francesca Farago ongeveer $ 3 miljoen. Van alle cast die in de serie speelde, heeft Farago een van de hoogste nettowaardes van allemaal, wat behoorlijk indrukwekkend is gezien het feit dat de cast niet echt wordt betaald om in de show te zijn.

Sinds haar verhuizing naar LA heeft haar voormalige co-ster en romantische minnaar, Harry Jowsey, een even hoog vermogen van $ 4,5 miljoen US dollar opgebouwd. Nogmaals, dit is een indrukwekkend cijfer, waarvan een groot deel is verdiend door zijn grote sociale media die volgen via productaanbevelingen en de lancering van zijn podcastshow 'Tap In With Harry Jowsey' op YouTube.

Hoe verdient Francesca Farago geld?

Sinds het afscheid van Too Hot To Handle is het geen geheim dat Francesca Farago een groot vermogen heeft opgebouwd door gebruik te maken van haar nieuwe sterrenstatus op sociale media. Maar hoe heeft ze haar nettowaarde van $ 3 miljoen precies verdiend? Laten we het uitzoeken.

Ten eerste is het belangrijk op te merken dat Farago een extreem grote aanhang heeft verzameld sinds ze in de show speelde, met 5,8 miljoen volgers binnen handbereik op haar Instagram alleen. Deze grote aanhang betekent dat Farago een enorm potentieel heeft om honderdduizenden te verdienen via haar pagina op het platform, waarbij veel merken bereid zijn tot zes cijfers te betalen voor een enkele post.

Farago heeft er duidelijk voor gekozen om van de gelegenheid gebruik te maken, en met veel succes. De influencer heeft naar verluidt ongeveer $ 940. 036 (£ 766, 271 in GBP) verdiend door in totaal 82 advertenties op het platform te plaatsen, via merk- en productaanbevelingen. Dit totaal werd echter in juni 2021 gerapporteerd, dus het cijfer is sindsdien waarschijnlijk gestegen, bijna een jaar later.

Indrukwekkend is dat de ster ook haar eigen duurzame badmodemerk 'Farago The Label' heeft gelanceerd. Alle beschikbare artikelen zijn gemaakt van 'hoogwaardige biologisch afbreekbare stoffen' geïmporteerd uit Italië en zijn recyclebaar, met de website waarin staat dat het merk een 'weerspiegeling is van 'Francesca's liefde voor mode, reizen en veganisme'. Het nieuw gelanceerde bedrijf is ongetwijfeld een extra bron van inkomsten voor de populaire influencer.

Bovendien heeft Farago sinds het verlaten van de show ook verschillende video's op YouTube geplaatst, waarmee ze haar fans op de hoogte houdt in de vorm van mode-, beauty- en lifestyleblogs. Ze verdient naar verluidt tussen de $ 86 en £ 1350 per jaar van het platform, aanzienlijk lager dan haar torenhoge Instagram-inkomsten. Het is echter nog steeds geld in de pot. Als Farago zou besluiten om regelmatiger te posten, zou ze ongetwijfeld nog meer geld verdienen met YouTube.

In de nabije toekomst is het zeker dat Farago inkomsten zal blijven genereren met haar sociale-mediaplatforms en zal blijven aandringen op de groei van haar bedrijf, waarbij beide haar belangrijkste inkomstenbronnen zijn.

Hoe verdienen de andere 'Too Hot to Handle'-castleden geld?

Sinds ze in de show zijn verschenen, verdienen veel castleden van Too Hot To Handle op vergelijkbare manieren geld via hun sociale-mediaplatforms. Dit komt in wezen omdat het een van de gemakkelijkste platforms is om geld mee te verdienen als het in de openbaarheid is, daarom was het duidelijk een goed idee voor veel van de cast.

Marvin Anthony, die de tweede serie van de show won, heeft nu 1,6 miljoen volgers op Instagram. Hij gebruikt het platform om geld te verdienen via gesponsorde berichten en om foto's te delen van wat hij doet. Hij bezit ook zijn eigen startup-platform genaamd Izires, volgens The Tab.

De meeste andere cast die in de show schitterden, vragen naar schatting $ 3.516 voor een gesponsorde Instagram-post, naast vertakkingen naar andere carrièrepaden, zoals sport, modellenwerk, persoonlijke training en hoofdrol in tv-shows.

Een ander opmerkelijk succesvol castlid is Harry Jowsey, die naar LA verhuisde en al snel bevriend raakte met enkele van de meest populaire influencers in de ruimte, zoals Tana Mongeau. Zijn verhuizing naar LA gaf hem ongetwijfeld een stabiele basis om zijn carrière als influencer op sociale media op te bouwen en zijn vermogen naar hogere niveaus te laten groeien.

Aanbevolen: