Zijn Francesca en Harry nog steeds verliefd na 'Too Hot To Handle'?

Inhoudsopgave:

Zijn Francesca en Harry nog steeds verliefd na 'Too Hot To Handle'?
Zijn Francesca en Harry nog steeds verliefd na 'Too Hot To Handle'?
Anonim

De reality-tv-show Too Hot to Handle heeft Netflix stormenderhand veroverd sinds de release op 17 april 2020. Het is een datingspelshow en bestaat uit acht afleveringen die allemaal op dezelfde datum zijn uitgebracht. Geproduceerd door Fremantle Production Company Talkback, gaat deze show over tien singles (deelnemers) die liefde proberen te vinden en $ 100.000 winnen zonder intiem met elkaar te worden. Francesca Farago en Harry Jowsey maakten deel uit van deze show en dit duo leek sinds het begin van de show in de schijnwerpers te staan.

Hoe was hun connectie tijdens hun verblijf in de show?

Francesca Farago, een Canadees model en Harry Jowsey, een 22-jarige Australiër, hadden een nogal onstabiele rit tijdens hun tijd in de show Too Hot to Handle. Hoewel ze zich allebei tot elkaar aangetrokken voelden, kwamen ze aanvankelijk niet fysiek dicht bij elkaar, zoals elkaar kussen of intiem worden om het afgeronde bedrag van $ 100.000 te winnen. Maar later in de show bleken ze de controle te verliezen en te kussen elkaar, en ze eindigden met wat inhoudingen op het prijzenbedrag.

Ondertussen hadden ze wat problemen, en deze twee deelnemers hadden een fall-out. Francesca, die extreem verdrietig en depressief werd, kuste Haley, een andere vrouwelijke deelnemer aan de show. Maar tegen het einde van de show was alles tussen Francesca en Harry opgelost en verlieten ze de show en zetten hun romantische relatie voort.

Zijn Francesca en Harry nog steeds aan het daten?

Zoals ze zeggen, gaat het leven (of de liefde) niet over rozen. Francesca en Harry hadden wat problemen om hun relatie te laten werken vanwege de lange afstand en enkele andere problemen. Nadat de show voorbij was, bezocht Francesca Harry in Queensland, Australië, en Harry beantwoordde het lieve gebaar van Francesca door haar te bezoeken in Vancouver, BC, Canada.

Hoewel ze tussendoor een pauze namen en Harry publiekelijk in een Australisch radioprogramma accepteerde dat het te wijten was aan zijn onvolwassen karakter, hebben ze nu allebei weer een relatie. Harry onthulde ook dat de unieke manier om Francesca terug te krijgen was door FaceTiming, haar hond in haar aanwezigheid.

Hebben deze twee tortelduifjes toekomstplannen?

Zowel Francesca als Harry's Instagram-berichten geven aan dat ze hun relatie naar een hoger niveau willen tillen. In een recente discussie heeft Francesca gezegd dat hun relatie nu 'sterker dan ooit' is. Toen hij hun relatie bevestigde, zei Harry ook dat hij niet kon wachten om met Francesca te gaan reizen en baby's met haar te krijgen.

Volgens Mirror wil het stel binnenkort in het huwelijksbootje stappen, zodat ze bij elkaar kunnen blijven en quality time kunnen doorbrengen tijdens de lockdown-periode van de uitbraak van het coronavirus. Hun relatie lijkt net zo fris en mooi als hun 'liefde op het eerste gezicht' zoals Francesca onthulde in de show.

Hoewel het stel Francesca en Harry behoorlijk wat drama hadden op Too Hot To Handle, is het schattig om ze samen te zien buiten de Mexicaanse villa waar de show werd opgenomen. Een van de recente Instagram-berichten van Francesca die poseert met Harry en haar hond in Californië, bevestigt hun relatie. Op hetzelfde sociale-mediaplatform heeft dit stel hun bijpassende bliksemschicht-tatoeages onthuld en de opwinding van hun fans vergroot. Net als de tortelduifjes, kunnen ook de fans niet wachten tot ze gaan trouwen.

Aanbevolen: