Kevin Bacon neemt toevlucht tot extreem geweld in nieuwe clip van zijn nieuwste thriller

Inhoudsopgave:

Kevin Bacon neemt toevlucht tot extreem geweld in nieuwe clip van zijn nieuwste thriller
Kevin Bacon neemt toevlucht tot extreem geweld in nieuwe clip van zijn nieuwste thriller
Anonim

Kevin Bacon wil je eraan herinneren dat de dagen van het overtreden van verouderde wetten op openbare dansen allang voorbij zijn door je zondagse schoenen uit te trappen. Funky beats en opstandige feestminnende tieners worden vervangen door onheilspellende waarschuwingen, angstaanjagende visioenen en dreigende bovennatuurlijke krachten.

De eerste clip van Bacon's nieuwste film, You Should Have Left, is onlangs uitgebracht en laat zien hoe angstaanjagend de nieuwe realiteit van Bacon is.

Een nachtmerrie waar je niet uit kunt ontwaken

In een clip die onlangs is gedeeld door IGN, maken we kennis met onze eerste diepgaande blik op Bacon's Theo Conroy. Theo is in paniek in wat lijkt op een verlaten, ondergelopen kelder, vol met vele deuren en een spoor van verontrustende foto's van hem en zijn dochter. Theo komt al snel een bekend, knuffelkonijn tegen, voordat hij zich omdraait en zijn dochter, schijnbaar verdronken, in een kamer naast hem aantreft. Overmand door wanhoop schreeuwt Theo dat hij in een droom moet zijn en probeert snel zichzelf wakker te slaan.

Als de fysieke straf niets uit zijn wakkere nachtmerrie ha alt, neemt hij zijn toevlucht tot wanhopige maatregelen, vindt een fles en breekt deze op een nabijgelegen oppervlak. Het tafereel wordt gruwelijk, terwijl Theo met de geslepen fles in zijn huid graaft, nog steeds hopend wakker te worden. Wanneer het bloedvergieten vruchteloos blijkt te zijn, realiseert Theo zich dat hij nog meer drastische maatregelen zal moeten nemen, terwijl hij de scherpe fles naar zich toe draait, zijn nek blootlegt… en de fles krachtig in zijn halsslagader duwt, net als de scène eindigt.

Intens, toch?

Je had moeten vertrekken

Een succesvolle schrijver van middelbare leeftijd wiens huwelijk met een veel jongere actrice, Susanna (Amanda Seyfried), op de klippen loopt. In de hoop hun falende verbintenis te herstellen, nemen Theo en Susanna hun 6-jarige dochter mee op vakantie naar een afgelegen, modern huis in het land van Wales. Het gaat van kwaad tot erger naarmate Theo's vermogen om onderscheid te maken tussen realiteit en nachtmerries erodeert, en geheimen die lang geleden zijn begraven naar de oppervlakte worden geduwd.

Kevin Bacon is geen onbekende voor horror

Hoewel het veel te vroeg is om te zeggen of deze film een hit of een blindganger zal worden, hebben we er alle vertrouwen in dat Kevin Bacon uitstekende prestaties levert. Bacon, die sinds 1978 een vaste, professionele acteur is met de release van National Lampoon's Animal House, is ook geen onbekende in horrorfilms.

Hij heeft de duidelijke eer om in de originele Friday the 13th te spelen en te worden afgeslacht door Jason Voorhees. Hij speelde de wetenschapper die een gekke seriemoordenaar werd, Invisible Man, in Hollow Man en in 1999 speelde hij de hoofdrol in een van de meest gewaardeerde bovennatuurlijke thrillerfilms van dat jaar, Stir of Echoes.

Robert Englund, de man achter de horrortitan Freddy Kreuger, heeft zelfs zijn wens uitgesproken dat Bacon de teugels overneemt van een nieuwe, moderne Kreuger.

Als dat geen klinkende bevestiging is van Bacon's bekwaamheid op het gebied van horror, weten we het ook niet meer.

Aanbevolen: