Alles wat we weten over de extreem geheime nieuwe vriendin van Dylan O'Brien

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de extreem geheime nieuwe vriendin van Dylan O'Brien
Alles wat we weten over de extreem geheime nieuwe vriendin van Dylan O'Brien
Anonim

Iedereen wil de naam weten van de extreem geheime nieuwe vriendin van Dylan O'Brien nadat een foto waarop ze samen waren op 4 juli het internet brak. In juni zag een Deuxmoi-volger Dylan O'Brien bij Encino lunchen met een meisje. De bron wist niet of het meisje met de paarse hoodie een vriend of vriendin was. Maar nu, sinds het zien van een Fourth of July-foto waarop het paar verschijnt, heeft de insider bevestigd dat ze hetzelfde meisje is waarmee de acteur een paar maanden geleden lunchte.

Het stel werd ook gespot terwijl ze samen vuurwerk aan het kijken waren tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag. Op de foto kijken Dylan en zijn vrienden allemaal naar de lucht. Fans wezen er echter al snel op dat de acteur en het meisje met de paarse hoodie erg close lijken te zijn, aangezien Dylan zijn arm om haar heen heeft en haar stevig vasthoudt. Het is al een tijdje geleden dat de Teen Wolf-ster romantisch is gekoppeld aan een andere persoon. Volgens de bron en deze foto lijkt het alsof ze aan het daten zijn.

Dylan O'Brien heeft eindelijk een nieuwe vriendin, en het is geen actrice

Volgens een Deuxmoi-volger is de nieuwe vriendin van Dylan O'Brien een normaal en lief meisje. Nee, Dylan gaat niet uit met Sadie Sink, zijn co-ster voor de korte film 'All Too Well' naast Taylor Swift. De insider beweert dat deze mysterieuze vrouw in dezelfde buurt woont. Het lijkt erop dat Dylan en zijn niet-beroemde vriendin al een tijdje aan het daten zijn. Hoewel internetgebruikers de identiteit van Dylans partner niet hebben kunnen achterhalen, verwijst iedereen op sociale media naar haar als 'het meisje met de paarse hoodie'.

Voor de waarneming had Dylan een tijdje een relatie met actrice Britt Robertson. Ze ontmoetten elkaar op de set van The First Time in 2012 en dateerden van tot 2018. Helaas hadden zowel Dylan als Britt net hun privéfoto's op internet gelekt, wat bevestigde hoe close ze waren. Nadat was bevestigd dat Dylan en Britt uit elkaar waren, werd de actrice gezien met een andere acteur: Graham Rogers.

De 'Teen Wolf'-ster weigert de identiteit van zijn vriendin te onthullen

Dylan heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt, waaronder een enorme breuk met de liefde van zijn leven. Toen de acteur de laagste punten in zijn leven bereikte, verergerde zijn interne strijd alleen maar met het uiteenvallen. Hoewel Dylan O'Brien's interview nooit zijn partners noemde, werd aangenomen dat Dylan O'Brien en Britt Robertson voor het leven zouden rijden of sterven. In 2021 dwarrelen de geruchten over de vriendin van Dylan O'Brien nog steeds over het web, maar de acteur sloot de geruchten snel af in zijn Love and Monsters-interview met ET Canada, en zei dat hij zich nu alleen op zijn carrière en vriendschappen concentreert.

Dylan O'Brien's datinggeschiedenis

In augustus 2018 ging het gerucht dat Dylan verkering had met een beroemdheid van hem, Chloë Grace Moretz, nadat de twee waren gespot op wat leek op verschillende dates samen.

Voordat hij Britt ontmoette, onthulde Dylan dat hij verliefd was op Moretz. De acteur zei: "Ik wil Chloe Moretz een speciale schreeuw geven omdat ze de meest badass kleine meid is die ik ooit heb gezien. Wat ze deed in Kick-Ass is geweldig, en ik ben verliefd op haar." Het vermeende paar heeft hun relatie echter nooit bevestigd. Het lijkt erop dat de acteur op een plek is om een serieuze relatie aan te gaan sinds zijn laatste echte langdurige serieuze publieke relatie in 2018.

Fans dachten ook dat Dylan een relatie had met Sarah Ramos, die op de Fourth of July-foto staat met de acteur. Ze is echter niet het mysterieuze meisje in de paarse hoodie. Dylan en Sarah veroorzaakten datinggeruchten toen ze een flirterige scène voor Sarah's Instagram creëerden. Toch was hun chemie puur professioneel, vooral toen fans zich realiseerden dat Sarah eigenlijk verloofd is met Matt Spicer, die ook bij haar was op de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag.

Dylan O'Brien's quarterlifecrisis na traumatisch ongeval op 'Maze Runner'-set

De acteur liep een ongelooflijk traumatisch stuntongeval op tijdens het opnemen van de laatste Maze Runner-film in maart 2016. In 2017 kondigde Dylan aan dat hij ernstig hersentrauma had opgelopen en een uitgebreide gezichtsreconstructieve operatie had ondergaan nadat het ongeluk "de meeste brak" van de rechterkant van zijn gezicht."

Cinema Blend meldde ook dat Dylan tijdens het fotograferen werd aangereden door een stuntauto en direct van de set naar het ziekenhuis werd gebracht voor een hersenschudding, een gezichtsfractuur en hersentrauma. Onlangs sprak Dylan met NME magazine over hoe hij voelt dat hij een "overgangsfase" heeft bereikt van het ongeval naar een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Hij zei: "Weet je, het waren een heleboel persoonlijke dingen bij elkaar. Het was als deze hele verdomde storm van sht." Dylan voegde eraan toe dat hij tegelijkertijd zo gelukkig en voldaan was door waar zijn carrière hem op zo'n jonge leeftijd had gebracht, maar hij worstelde ook.

De acteur onthulde: "Wat een geweldige dingen om op jonge leeftijd mee te maken. Maar tegelijkertijd waren er veel dingen in mijn persoonlijke leven die een tijdje niet werden gecontroleerd en min of meer verwaarloosd." Dylan voegde eraan toe dat het ongeluk en alle andere dingen waarmee hij op dat moment werd geconfronteerd, hem dwongen te beseffen dat hij "even moest stoppen" en opnieuw moest onderzoeken hoe hij wilde dat zijn leven er in de toekomst uit zou zien.

Aanbevolen: