Ashton Kutcher werd bijna gecast als Clark Kent in 'Superman Returns

Ashton Kutcher werd bijna gecast als Clark Kent in 'Superman Returns
Ashton Kutcher werd bijna gecast als Clark Kent in 'Superman Returns
Anonim

Superman Returns was de film die ons de hoop gaf dat DC op een dag misschien zelfs MCU op de knieën zou kunnen krijgen. Ongetwijfeld heeft Henry Cavill de rol van Clark Kent echt genageld en werd hij in een mum van tijd synoniem met Superman.

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand Man of Steel speelt behalve Cavill en het is zeker een schok om te horen dat de rol voor het eerst werd aangeboden aan Ashton Kutcher, de ster van What Happens in Vegas. Ondanks zijn charmante en typisch Amerikaanse Clark Kent-look, is het gewoon onmogelijk voor te stellen dat de superschurken en monsters bang voor hem zijn.

Kutcher had een goede auditie met Brett Ratner en was bijna gecast als de hoofdrol voor de Superman-film die nooit werd uitgebracht: Superman Flyby. De gedachte dat hij zijn hele leven als Superman zou worden erkend, deed echter een rode vlag in zijn hoofd oprijzen, waardoor hij de rol afwees.

Als je bedenkt hoe Kutcher verschillende soorten personages heeft gespeeld in Two and a Half Men, The Ranch en Killers, is het misschien niet verkeerd om te zeggen dat hij de juiste keuze heeft gemaakt.

De regisseur van Superman Flyby zou Brett Ratner zijn, die later werd vervangen door McG, de oorspronkelijke regisseur, omdat zijn film een budget van $ 225 miljoen vergde.

McG wilde vervolgens Johnny Depp casten als Lex Luthor en filmen in New York City en Canada, wat leidde tot een botsing met Warner Bros., die de film in Sydney, Australië wilde filmen. Uiteindelijk vervingen ze McG door Bryan Singer als regisseur in 2004, wat resulteerde in Superman Returns.

Superman Flyby: een film die nooit is uitgebracht
Superman Flyby: een film die nooit is uitgebracht

In een interview met MTV beschreef Kutcher lachend zijn ongemakkelijke schermtest voor de film. Hij begon met te vertellen hoe hij auditie deed in het Superman-pak en gaf toe dat het er grappig uitzag omdat hij niet had gesport. "Ik was als een reling met nepspieren," zei hij.

Ashton gaat verder met te zeggen: "Ik denk niet dat ik een superheld in panty's kan zijn; ik kan He-Man spelen."

Het is grappig om je voor te stellen dat er waarschijnlijk een band is met Ashton Kutcher in Superman-kostuum. Niet alleen dat, McG benaderde Scarlett Johannson ook met de bedoeling haar te casten om Lois Lane te spelen.

Onnodig te zeggen dat DC-fans daar echt een Kryptonite-kogel hebben ontweken!

Aanbevolen: