Grey's Anatomy': dit is hoeveel de originele cast vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': dit is hoeveel de originele cast vandaag waard is
Grey's Anatomy': dit is hoeveel de originele cast vandaag waard is
Anonim

Grey's Anatomy, het langstlopende medische drama in de geschiedenis van de televisie, wordt uitgezonden voor een 17

e seizoen met onderhandelingen voor meer lopende. Afgezien van een kleine groep acteurs die elk seizoen in de show hebben gespeeld, heeft Grey's Anatomy een wisselende groep acteurs in de hoofdrol. Een deel van de reden waarom zoveel Grey's Anatomy-sterren de show hebben verlaten, is al het drama achter de schermen.

Hoewel er zoveel acteurs zijn binnengehaald om Grey's Anatomy nieuw leven in te blazen, hebben veel van de meest gepassioneerde fans van de show een speciaal plekje in hun hart voor de originele sterren. Als we naar die groep acteurs kijken, is het echt interessant om te zien hoeveel geld elk van hen vandaag waard is.

Natuurlijk bevinden alle acteurs die deel uitmaakten van de originele cast van Grey's Anatomy zich op heel verschillende plaatsen in hun carrière. Toch hebben we ze allemaal opgezocht op celebritynetworth.com en opmerkelijk genoeg zijn sommigen van hen veel meer geld waard dan hun vroegere leeftijdsgenoten.

Grey's Anatomy's minst rijke originele sterren

Toen Grey's Anatomy in 2005 debuteerde, kon gemakkelijk worden beweerd dat Isaiah Washington een van de beroemdste sterren van de show was. Hij was al te zien in films als Crooklyn, Dead Presidents, Romeo Must Die en Exit Wounds en vele anderen, hij had bewezen een zeer capabele acteur te zijn. Met dat alles in gedachten is het verrassend dat volgens celebritynetworth.com zijn fortuin kleiner is dan de rest van de originele sterren van Grey's Anatomy, aangezien hij $ 500.000 waard is. Hoewel het relatieve gebrek aan geld van Isaiah Washington verband kan houden met aan het feit dat zijn tijd op de show vol zat met gevechten achter de schermen.

Gecast als George O'Malley van Grey's Anatomy, blies T. R. Knight een van de meest geliefde originele personages van de show tot leven. Te zien in Grey's eerste 5 seizoenen, sinds het verlaten van de show is de carrière van Knight vertraagd omdat hij geen hoofdrol op tv heeft gekregen, afgezien van een in de komende miniserie The Comey Rule. Toch lijdt het geen twijfel dat zijn tijd bij Grey's Anatomy fiscaal zeer de moeite waard was, aangezien celebritynetworth.com zegt dat hij $ 3 miljoen waard is.

Een van een kleine groep acteurs die in elk seizoen van Grey's Anatomy speelde, lijkt verkeerd dat Chandra Wilson minder geld heeft dan bijna alle mensen die de show jaren geleden verlieten. Het lijkt ook bijzonder vreemd omdat Wilson zo'n geliefd onderdeel van de show is en ze ook een terugkerende rol kreeg in Station 19, een andere ABC-serie. Natuurlijk heeft Wilson nog steeds een extreem gezonde bankrekening, want volgens celebritynetworth.com is ze $ 10 miljoen waard.

Nog een van de acteurs die in elk seizoen van Grey's Anatomy heeft gespeeld, het is buitengewoon moeilijk voor te stellen hoe de show er vandaag uit zou zien zonder James Pickens Jr.’s bijdragen. Ook gedenkwaardig vanwege zijn terugkerende rollen in shows als The Practice, The X-Files en The Conners, is Pickens Jr. geweldig in zijn vak. Door de lange carrière van Pickens Jr. heeft hij $13 miljoen verzameld.

Na de hoofdrol in elk Grey's Anatomy-seizoen dat tot nu toe is uitgezonden, heeft Justin Chambers onlangs de show achter zich gelaten nadat zijn personage voor de laatste keer het ziekenhuis had verlaten. Hoewel er geen manier is om te weten of en wanneer Chambers nog een hoofdrol in een grote tv-show of film zal krijgen, is het duidelijk dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over geld. Volgens celebritynetworth.com is Chambers immers $ 18 miljoen waard.

Grey's Anatomy Original-sterren die veel geld hebben

Technisch gezien speelde Kate Walsh niet in het eerste seizoen van Grey's Anatomy. Ze is hier echter opgenomen omdat ze een terugkerende rol had in het originele seizoen en kort in de show en de spin-off Private Practice speelde. Ze werkt tot op de dag van vandaag consequent, heeft een terugkerende rol in The Umbrella Academy en zal de hoofdrol spelen in Emily in Parijs. Om al deze redenen is Walsh $20 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Ongetwijfeld het meest gerespecteerde lid van de originele cast van Grey's Anatomy, Sandra Oh is een uitzonderlijk getalenteerde artiest wiens werk in de loop der jaren vele prijzen heeft gewonnen. Oh, die het meest bekend is om het vertolken van Dr. Cristina Yang tijdens de eerste 10 seizoenen van de show, is sindsdien de hoofdrol gaan spelen in Killing Eve, een serie die bijna universeel wordt geprezen. Naast een aantal jaren in de hoofdrol in een paar zeer succesvolle shows, heeft Oh ook veel indie-drama's headliner, en daarom heeft celebritynetworth.com haar $ 25 miljoen waard.

Eens een van de meest gevraagde acteurs van haar generatie, is de carrière van Katherine Heigl aanzienlijk vertraagd, waarschijnlijk omdat ze betrokken is geweest bij verschillende controverses. Dat is echt jammer, want de meeste van de reden waarom zoveel mensen een negatieve perceptie van Heigl hebben, is dat ze een geschiedenis heeft waarin ze erop aandringt dat vrouwelijke personages meer diepgang krijgen. Gelukkig voor haar waren Heigl's jaren met in Grey's Anatomy en een hele reeks romantische komedies zeer financieel de moeite waard, aangezien celebritynetworth.com haar nettowaarde van $ 30 miljoen heeft.

De rijkste van de rijken

Het is duidelijk dat Ellen Pompeo, de acteur die de meest cruciale rol heeft gespeeld in Grey's Anatomy's jarenlange kijkcijfersucces, een van de best betaalde tv-acteurs is. Ellen Pompeo, een slimme zakenvrouw, onderhandelde over een contract van $ 575.000 per aflevering, inclusief punten op de backend die haar elk seizoen een extra $ 6-7 miljoen opleveren. Met zulke cijfers in gedachten, is het geen wonder dat celebritynetworth.com Pompeo vermeldt als $ 70 miljoen waard.

Gezien het feit dat Patrick Dempsey al sinds zijn tienerjaren een filmster is, met wat eb en vloed ertussen, zou het geen verrassing moeten zijn dat hij tijdens zijn leven een fortuin heeft verdiend. Het meest gedenkwaardig voor films als Enchanted, Sweet Home Alabama, Transformers: Dark of the Moon en Bridget Jones's Baby, is Dempsey een klassieke hoofdrolspeler. Vanwege zijn jaren in de hoofdrol in Grey's Anatomy en verschillende blockbuster-films, zegt celebritynetworth.com dat hij $ 80 miljoen waard is.

Aanbevolen: