Dit is hoeveel de cast van de 'George Lopez'-show vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel de cast van de 'George Lopez'-show vandaag waard is
Dit is hoeveel de cast van de 'George Lopez'-show vandaag waard is
Anonim

Als mensen praten over de beste sitcoms in de televisiegeschiedenis, zijn er een select aantal shows die altijd deel uitmaken van het gesprek. Hoewel het duidelijk is dat shows als The Fresh Prince of Bel-Air en Seinfeld klassiekers zijn, verdienen sommige andere populaire sitcoms meer lof. De sitcom George Lopez blijft bijvoorbeeld jaren nadat deze voor het eerst werd uitgezonden in syndicatie uitzenden, omdat er miljoenen fans zijn die dol zijn op de show.

Het is natuurlijk volkomen logisch dat de sitcom George Lopez nauw verbonden blijft met zijn titulaire ster. Aangezien acteur en komiek George Lopez tot op de dag van vandaag veel succes geniet, zal het niemand verbazen dat hij veel geld heeft. Sommige fans van de show George Lopez realiseren zich misschien niet hoe rijk sommige andere sterren van de serie zijn geworden.

6 Hoeveel is Elmarie Wendel waard?

In de meeste grote sitcoms worden de ouders van de hoofdpersoon maar door één ding bepaald, hun relatie met hun kind. Natuurlijk lijdt het geen twijfel dat de moeder van het hoofdpersonage van George Lopez vooral op hem gericht is. Benny heeft echter naast de zorg voor haar zoon ook relaties. Benny heeft bijvoorbeeld een beste vriendin, Gina genaamd, die tot leven is gebracht door ervaren acteur Elmarie Wendel. Helaas stierf de altijd levendig ogende acteur in 2018, maar volgens rapporten was Wendel $ 1,5 miljoen waard toen ze haar laatste adem uitblies. Gezien het feit dat Wendel jarenlang speelde in 3rd Rock from the Sun en de stem van personages in de Pink Panther TV-show en The Lorax-film, is dat heel logisch.

5 Hoeveel is Masiela Lusha waard?

Toen de producers van de show George Lopez op zoek gingen naar de juiste acteur om Carmen Lopez te spelen, stonden ze voor een echte uitdaging. Ze moesten tenslotte een jonge artiest vinden die zich staande kon houden door het scherm te delen met de ster van de show en het personage een vleugje intelligentie te geven.

Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van de show en fans, werd Masiela Lusha gecast en bleek ze populair in de rol. In de jaren sinds de laatste aflevering van George Lopez werd uitgezonden, verscheen Lusha in verschillende shows en in een drietal Sharknado-films. Dankzij die rollen en haar jaren in de hoofdrol in George Lopez, heeft Lusha een fortuin van $ 2 miljoen volgens celebritynetworth.com.

4 Hoeveel is Aimee Garcia waard?

Gedurende de hele televisiegeschiedenis is het gebruikelijk dat programma's die al jaren in de lucht zijn, nieuwe personages toevoegen om de boel op te frissen. Tijdens het vijfde seizoen van George Lopez maakten fans bijvoorbeeld kennis met Aimee Garcia toen ze Veronica begon te spelen, het verwende nichtje van het hoofdpersonage.

Sinds het laatste seizoen van de George Lopez-show eindigde, speelt Garcia verder in de shows Dexter, Vegas en Lucifer. Dankzij haar beroemdste rollen heeft Garcia een fortuin van $ 2 miljoen volgens celebritynetworth.com.

3 Hoeveel is Constance Marie waard?

Gezien het feit dat de show George Lopez dezelfde naam draagt als een van de sterren en het personage dat hij vertolkt, is het vrij duidelijk dat de sitcom om hem draait. Zoals fans van George Lopez ongetwijfeld zullen weten, zou de show echter lang niet zo geweldig zijn zonder de talenten van zijn op één na belangrijkste personage. Angie, tot leven gebracht door de ongelooflijk getalenteerde Constance Marie, is het personage dat de populaire sitcom bij elkaar houdt. Naast haar rol als George Lopez, speelde Marie ook in de shows Switched at Birth en Undone, evenals de klassieke film Selena. Als resultaat van haar ongelooflijke carrière heeft Marie een fortuin van $ 5 miljoen volgens celebritynetworth.com.

2 Hoeveel is Nick Offerman waard?

Als de meeste mensen denken aan de sterren van de show George Lopez, is het onwaarschijnlijk dat Nick Offerman de persoon is die als eerste in je opkomt. Aangezien Offerman in acht afleveringen van George Lopez speelde terwijl Benny steeds weer significante andere was, komt hij zeker in aanmerking voor deze lijst. Het is vooral bekend om zijn jaren in Parks and Recreation, maar Offerman heeft ook veel andere opmerkelijke rollen gekregen tijdens zijn lange en indrukwekkende carrière. Met dat in gedachten is het logisch dat Offerman $ 25 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

1 Hoeveel is George Lopez waard?

Op het moment van schrijven lijkt het overduidelijk dat de carrière van George Lopez nog lang niet klaar is. Desondanks lijkt het even duidelijk dat Lopez zijn nalatenschap als een absolute legende al heeft gecementeerd. Lopez, een extreem populaire en succesvolle komiek, heeft opgetreden voor een vol publiek over de hele wereld. Blijkbaar niet tevreden met het genieten van heel veel succes in die arena, besloot Lopez toen om samen te werken, te produceren en te schitteren in de sitcom die zijn naam draagt. Bovendien is Lopez in zoveel films en tv-programma's opgedoken dat het dwaas zou zijn om ze hier allemaal op te sommen. Dankzij zijn ongelooflijke carrière heeft Lopez een fortuin van $ 45 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: