De waarheid over wat de originele cast van Baywatch vandaag waard is

Inhoudsopgave:

De waarheid over wat de originele cast van Baywatch vandaag waard is
De waarheid over wat de originele cast van Baywatch vandaag waard is
Anonim

Toen het eerste seizoen van Baywatch in 1989 begon, kon niemand die bij de show betrokken was weten dat het enig succes zou hebben. Baywatch was zelfs zo onsuccesvol toen het voor het eerst werd uitgezonden dat NBC de show na slechts één seizoen annuleerde. Ondanks die grote tegenslag kozen de mensen achter Baywatch ervoor om een groot risico te nemen door onafhankelijk een tweede seizoen van de show te produceren om in syndicatie te verkopen.

Verbazingwekkend genoeg werd Baywatch een van de meest succesvolle shows ter wereld toen het eenmaal in syndicatie werd uitgezonden. De show werd zelfs zo bekend dat bijna twee decennia nadat de show de productie had stopgezet, deze werd aangepast tot een grote film met in de hoofdrol Dwayne "The Rock" Johnson. Bovendien zijn veel voormalige fans geïnteresseerd in wat er de afgelopen twintig jaar met de originele cast van Baywatch is gebeurd en hoeveel geld ze vandaag waard zijn.

6 Jeremy Jackson's netto waarde is $300.000

Als de meeste mensen terugkijken op de erfenis van Baywatch, denken ze vast aan de volwassen sterren van de show, omdat je gemakkelijk vergeet dat de serie ook gericht was op een personage dat een kind was. Hobie Buchannon, tot leven gebracht door Jeremy Jackson, is de zoon van de hoofdpersoon van Baywatch die werd gespeeld door David Hasselhoff. Helaas heeft Jackson, net als veel andere voormalige kindsterren die zijn gearresteerd, tijd achter de tralies doorgebracht nadat hij een pleidooiovereenkomst had gesloten toen hij werd beschuldigd van het neersteken van iemand. Schijnbaar op een veel betere baan nu, runt de voormalige kindster Jeremy Jackson Fitness, is in geweldige vorm, en hij is $ 300.000 waard volgens celebritynetworth.com.

5 Shawn Weatherly's netto waarde is $1 miljoen

Hoewel de meeste mensen de begindagen van Baywatch associëren met Pamela Anderson, duurde het tot het derde seizoen van de show dat ze zich bij de cast voegde. In plaats daarvan speelde het eerste seizoen enkele acteurs die veel mensen sindsdien zijn vergeten, waaronder Shawn Weatherly. Weatherly, een voormalige Miss USA en Miss Universe, speelde ook met name in Police Academy 3: Back in Training. Volgens IMDb heeft Weatherly de afgelopen twintig jaar slechts twee rollen vervuld. Desondanks is Weatherly volgens celebritynetworth.com $ 1 miljoen waard, hoewel het feit dat ze getrouwd is met de president van een biotech-onderzoeksbedrijf daar waarschijnlijk een rol in speelt.

4 Peter Phelp's netto waarde is $1,5 miljoen

Tijdens het eerste seizoen van Baywatch speelde Peter Phelps Trevor Cole, een arrogante badmeester wiens leven op zijn kop wordt gezet zodra zijn zelfvertrouwen werd geschud. Phelps, een Australische acteur, speelde ook in shows in zijn thuisland, waaronder Stingers and Sons and Daughters, en hij werkte jarenlang consequent. Als gevolg hiervan is Phelps $ 1,5 miljoen waard volgens celebnetworths.com, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

3 Erika Eleniak's netto waarde is $4 miljoen

In het jaar 1989 nam de carrière van Erika Eleniak een grote vlucht toen ze zich bij de cast van Baywatch voegde en op 19-jarige leeftijd poseerde voor Playboy. In tegenstelling tot de meeste acteurs die in het eerste seizoen van Baywatch schitterden, bleef Eleniak bij de show na de annulering van NBC omdat ze deel uitmaakte van de eerste drie seizoenen van de serie. Bovendien speelde Eleniak in films als The Blob, Under Siege en The Beverly Hillbillies en tot op de dag van vandaag blijft ze acteerwerk vinden. Om al deze redenen is Eleniak $ 4 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

2 Het nettovermogen van Parker Stevenson is $ 10 miljoen

Toen het eerste seizoen van Baywatch op televisie debuteerde, waren bijna alle sterren van de show grotendeels onbekend. Het casten van Parker Stevenson als Craig Pomeroy was echter een beetje een grotere deal voor de producenten van de show. Stevenson was tenslotte een gedenkwaardig onderdeel van shows als The Hardy Boys en Falcon Crest voordat Baywatch begon. Hoewel Stevenson Baywatch verliet na het eerste seizoen van de show, zou hij in een lange lijst met shows en films verschijnen. Bovendien trouwde Stevenson met de beroemde chef-kok Lisa Schoen, die ook zijn fortuin heeft vergroot. Om al deze redenen heeft Stevenson volgens celebritynetworth.com een fortuin van 10 miljoen dollar vergaard.

1 David Hasselhoff's netto waarde is $10 miljoen

Na de hoofdrol in Knight Rider van 1982 tot 1986, ging David Hasselhoff de eerste tien seizoenen van Baywatch headlinen. Behalve dat hij al die jaren een grote tv-ster was, had Hasselhoff ook internationaal een zeer succesvolle muziekcarrière. Meer recentelijk was Hasselhoff jurylid voor wedstrijdshows zoals America's Got Talent en Britain's Got Talent. Een van die zeldzame acteurs die bewezen heeft een overlevende te zijn in Hollywood, Hasselhoff is volgens celebritynetworth $ 10 miljoen waard. Hoewel dat voor de meeste mensen een duizelingwekkende hoeveelheid geld is, is het waarschijnlijk verrassend dat Hasselhoff niet meer waard is op basis van al het succes dat hij tijdens zijn carrière genoot.

Aanbevolen: