Snoop Dogg onthult zijn favoriete show 'P-Valley' en het is zo ordinair als het wordt

Inhoudsopgave:

Snoop Dogg onthult zijn favoriete show 'P-Valley' en het is zo ordinair als het wordt
Snoop Dogg onthult zijn favoriete show 'P-Valley' en het is zo ordinair als het wordt
Anonim

Snoop Dogg heeft zijn ware imago op grote schaal bekend gemaakt en is te allen tijde onbeschaamd trouw aan zichzelf. Hij doet geen enkele poging om de buitenschoolse activiteiten waaraan hij zich overgeeft te verbergen, ondanks het feit dat hij weet dat ze misschien niet goed worden ontvangen door zijn critici. Snoop is een lange tijd voorstander van marihuana, is eerder berecht voor moord en deelt nu zijn favoriete televisieprogramma dat zijn eigen controverse met zich meebrengt, P-Valley. Dit is een behoorlijk ranzige show die een aantal zeer gevoelige onderwerpen belicht, en als je het niet leuk vindt, nou, het maakt niet uit … Snoop Dogg wel.

Deze Amerikaanse dramaserie volgt de levens van vrouwen die in een stripclub in Mississippi, Delta werken, en de 'P' staat voor precies wat je denkt dat het doet.

Onderschreven door Snoop Dogg

De show volgt het ranzige, expliciete leven van deze groep strippers en laat weinig aan de verbeelding over. De show werd net een maand geleden uitgebracht op het Starz-netwerk en binnen twee weken kende het zo'n enorm succes dat het onmiddellijk werd verlengd voor een tweede seizoen.

De show heeft duidelijk geen verdere promotie nodig, maar Snoop Dogg lijkt er zo door gebiologeerd dat hij zijn nieuwe televisieverslaving gewoon moest delen met zijn 49,9 miljoen fans.

Alles wat Snoop Dogg aanraakt, lijkt in goud te veranderen, en als hij iets leuk vindt, gaan zijn fans er ook naar toe. Deze show heeft zeker zijn aandacht en zal de beoordelingen zeker nog hoger zien stijgen dan ze al zijn na zijn goedkeuring. Zijn bericht op sociale media was op zijn zachtst gezegd interessant. Hij koos ervoor om de introductie van de show en de eerste clips ervan op te nemen en voegde zijn commentaar toe ter ondersteuning van de inhoud.

Raunchy en X-rated

Snoop Dogg heeft geen erg gezond imago, dus fans weten ongeveer wat ze kunnen verwachten als ze afstemmen op een show die hij aanbeveelt. P-Valley is echt een adrenalinestoot vanaf het moment dat je je afstemt op de openingscredits. Fans meenemen op een opwindende rit van begin tot eind, het is beschreven als zijnde; "een karaktergedreven drama dat zich verschuilt onder het spektakel van stripteases en trapbeats."

Rauw en echt

De show is voornamelijk opgenomen in een stripclub en de inhoud is zeker niet bedoeld voor een conservatief publiek. Ondanks de duidelijk grove inhoud, genereert deze show de onderliggende impuls van dramatische aantrekkingskracht bij hun publiek door problemen uit het echte leven aan te pakken, zoals colorisme en gendergerelateerd geweld.

P-Valley zag meteen enorm succes en een toegewijde schare fans. Hoewel het misschien niet voor iedereen geschikt is, is Snoop Dogg duidelijk een fan.

Aanbevolen: