Simu Liu onthult zijn favoriete Spider-Man en hij is het zelf?

Inhoudsopgave:

Simu Liu onthult zijn favoriete Spider-Man en hij is het zelf?
Simu Liu onthult zijn favoriete Spider-Man en hij is het zelf?
Anonim

MCU's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-ster Simu Liu woonde de première bij van Spider-Man: No Way Home, de meest verwachte film van het jaar. Op de rode loper werd Liu gevraagd wie de favoriet van Spider-Man was, van de drie acteurs die het personage in de afgelopen twee decennia hebben geportretteerd.

Tobey Maguire speelde de held in Sam Raimi's filmtrilogie, Andrew Garfield speelde de held in The Amazing Spider-Man-films, terwijl Tom Holland de mantel overnam in de Marvel Cinematic Universe-filmreeks. Simu Liu's antwoord onthulde zijn favoriete Spider-Man van allemaal - maar dat is niet wat je denkt.

Simu Liu op zijn favoriete Spider-Man

Toen Brandon Davis van Comicbook.com Liu vroeg wie zijn favoriete Spider-Man was, zei de acteur: "Ik. Ik was Spider-Man voor kinderverjaardagsfeestjes, heel erg bedankt."

Voordat de acteur een grote MCU-ster werd, had hij meerdere banen. Hij was accountant, werkte als stuntman en werkte ook als stockfotomodel, maar een van zijn banen had een connectie met de superheld met zwemvliezen. Simu Liu was een verkleedde Spider-Man op verjaardagsfeestjes voor kinderen, waar hij een kostuum van Walmart droeg en urenlang door hen werd "fysiek aangevallen".

De acteur maakte verder grapjes over het feit dat hij niet gewaardeerd werd vanwege zijn connectie met de superheld en zei dat hij het deed om een glimlach op de gezichten van kinderen te toveren, in plaats van premières en roem op de rode loper.

"En ik heb het gevoel dat ik een ondergewaardeerde Spider-Man ben. Weet je, ik heb het hier niet voor gedaan. Ik deed het voor de glimlach op de gezichten van de kinderen," vervolgde Liu.

De acteur beschreef de ervaring als 'vreselijk' en vertelde dat hij het een hele zomer moest doen.

Door verschillende klussen en uiteindelijk zijn veelgeprezen rol in de Canadese sitcom-serie Kim's Convenience, klom Simu Liu door de gelederen en deed hij auditie voor Shang-Chi, waarmee hij zijn grote MCU-debuut maakte als de allereerste Aziatische superheld van de franchise.

Shang-Chi en de legende van de tien ringen was een kritisch en commercieel succes, goed voor meer dan $ 400 miljoen. Een vervolg op de film met Simu Liu als het titulaire personage is groen verlicht door Marvel Studios. Destin Daniel Cretton keert terug om het vervolg te regisseren.

Aanbevolen: