Hoe Sofia Vergara reageerde op kritiek op haar accent

Inhoudsopgave:

Hoe Sofia Vergara reageerde op kritiek op haar accent
Hoe Sofia Vergara reageerde op kritiek op haar accent
Anonim

Sofia Vergara is een zeer bekende actrice in Hollywood. Ze speelde het personage Gloria Delgado Pritchett voor de hitserie Modern Family. Een ding dat de actrice definieert, is haar Latijnse accent, dat haar grappige karakter benadrukt.

Omdat ze acteert, wordt er natuurlijk iets extra's toegevoegd aan hoe Sofia's natuurlijke accent normaal zou klinken. Toch lijkt Sofia's handelsmerkaccent voor veel fans een punt van controverse te zijn.

Gedurende haar jaren bij Modern Family en de acteerindustrie heeft ze in het openbaar opmerkingen gemaakt over de manier waarop ze praat. Jaren later maakte ze van haar onzekerheden een carrière van honderd miljoen dollar.

Sofia besloot haar accent in Hollywood te houden

"Heb je ooit geprobeerd je accent te veranderen?" vroeg een fan haar tijdens een meet and greet. Acteurs kunnen van accent wisselen als de rollen dat vereisen.

In het geval van Sofia, hoewel ze haar accent probeerde te verminderen door duizenden dollars te betalen voor spraaklessen, kon ze er gewoon niet vanaf komen. Uiteindelijk besloot ze het gewoon te omarmen.

Zodra Modern Family in 2009 op de schermen verscheen, werd er door kijkers veel gespeculeerd dat de jury van America's Got Talent haar dikke Latina-accent overdreef, waardoor Latina-stereotypen in stand werden gehouden.

De waarheid is dat ze haar accent niet overdrijft of faket, het is de manier waarop ze spreekt. In een interview zei Sofia: “Wat is er mis met een stereotype zijn? Acht jaar geleden had niemand zo'n accent op tv, 'ter verdediging van haar personage Gloria in Modern Family.

Ze heeft echter toegegeven haar accent te hebben overdreven, maar slechts een beetje, afhankelijk van of het personage van de show het nodig heeft om een 'echte interpretatie' te geven.

Ellen DeGeneres wordt beschuldigd van het bespotten van Sofia's accent

De relatie van de actrice met de komiek gaat ver terug. Sofia is meerdere keren op Ellen verschenen en in al haar optredens heeft Ellen de actrice voor de gek gehouden. Maar de Colombiaanse actrice leek het nooit persoonlijk op te vatten en speelde in plaats daarvan mee.

“Je zit al tien jaar in deze show en je accent is slechter geworden. Hoe is dat mogelijk? vroeg DeGeneres aan Vergara tijdens een van haar optredens.

Hoewel de actrice een goede relatie heeft met Ellen en niet veel om haar opmerkingen leek te geven, leken fans van de actrice het niet zo goed op te nemen en gingen ze tegen de gastheer in omdat ze haar accent bespotten.

Het is niet de eerste keer dat de presentator wordt beschuldigd van het bespotten van het accent van de artiest. Te midden van de controverse over hoe haar werkplek een giftige omgeving had en voormalige en huidige werknemers teleurgesteld waren over de werkomstandigheden, ging in augustus 2020 een compilatie van Ellen's clips die de spot dreven met Sofia viraal op Twitter.

Hoewel fans dachten dat ze konden zien dat de actrice zich ongemakkelijk en beledigd voelde door haar opmerkingen, ontkende ze alle veronderstellingen en verdedigde ze haar oude vriend. Sofia bevestigde dat de twee een zeer goede relatie hebben en dat het alleen maar geklets was tussen de twee komieken.

Geen last van de reacties

Als de best betaalde actrice op de Amerikaanse televisie van 2013 tot 2020, zou de actrice zich druk moeten maken om de meningen en beschuldigingen van anderen? De succesvolle actrice heeft laten zien dat het haar niets kan schelen dat er grappen over haar accent worden gemaakt.

"Vergara, die een komische actrice is, lijkt de grappen zelf niet al te serieus te nemen en lijkt ze op een bepaalde manier te hebben kunnen omarmen", aldus Chrissy Bobic van Romper Entertainment. Maar ook al kijkt Sofia op een komische manier naar deze grappen, de actrice heeft al een tijdje te maken met deze opmerkingen.

Na het voorlezen van een gemene opmerking tijdens de Jimmy Kimmel's Live-show, waar Twitter-gebruiker @mamaowl_kirby zei: "Sofia Vergara klinkt alsof ze een [gecensureerde] mond in haar mond heeft… ik haat het om haar te horen praten". De actrice aarzelde niet om op de meest komische manier te reageren op haar opmerking: "Wat is er mis met een [gecensureerd] in mijn mond?".

De actrice liet zich niet meeslepen door de slechte opmerkingen en bleef acteren in geweldige films en series, presenteerde shows en bouwde haar eigen bedrijf op, waarin ze allemaal zeer succesvol waren dankzij haar extraverte karakter.

Haar 'dikke' accent heeft niet alleen haar salaris met een half miljoen dollar per aflevering bij Modern Family verhoogd, maar ook een nettowaarde van $ 180 miljoen, de actrice geniet zeker van haar succes.

Aanbevolen: