Fans raken in paniek als Britney Spears grappen maakt over het uitbrengen van een album met Sam Asghari

Inhoudsopgave:

Fans raken in paniek als Britney Spears grappen maakt over het uitbrengen van een album met Sam Asghari
Fans raken in paniek als Britney Spears grappen maakt over het uitbrengen van een album met Sam Asghari
Anonim

Oeps, ze deed het weer!

Britney Spears, of wie het ook is die haar sociale media-accounts beheert, heeft zojuist een afbeelding en bijschrift geplaatst die de aandacht van miljoenen fans hebben getrokken. Voor een vluchtig moment leek dit alsof het een gemiddelde, rustige post zou kunnen zijn, maar de woorden die werden geschreven veranderden dat allemaal vrij snel.

The Weird Album Tease

De foto is van Sam Asghari en Britney Spears die naast elkaar staan, gekleed in casual kleding. Ze poseren zelfverzekerd, eigenwijs voor de camera's en op het eerste gezicht leek alles in orde.

Net toen fans begonnen te vieren dat ze een full body shot van Britney zagen die geen kwaad of vals spel suggereerde, werden ze eraan herinnerd dat het nog steeds Britney's Instagram-account is waar ze naar keken, en natuurlijk is niets normaal. Haar bijschrift plaagde de release van een album dat niet bestaat, en vanaf dat moment werd het erger.

Het bijschrift gelezen; "@samasghari en ik brengen een album uit en dit wordt de ? cover …. geproduceerd door @drdre … joking ??? !!!!"

Natuurlijk is Sam Asghari het verst verwijderd van zangeres, en Britney Spears kan onmogelijk verder verwijderd zijn van het uitbrengen van een album. Haar conservatorium is zo'n ingewikkelde puinhoop dat het jaren lijkt te duren voordat nieuwe muziek van Spears zelfs maar overwogen kan worden. Als je denkt dat dit een vreemde, overdreven sarcastische plagerij was, dan heb je gelijk… en het wordt nog erger.

Laat Dr. Dre hierbuiten

Er is een tijd en een plaats voor elke grap, en het gooien van Dr. Dre's naam is op dit moment erg ontijdig. De muziekmagnaat is net uit het ziekenhuis ontslagen na een gruwelijke schrik en heeft momenteel te maken met de nawerkingen van een hersenaneurysma. Dit is waarschijnlijk niet de beste tijd voor Spears om grappen te maken over de samenwerking met hem.

Fans weten niet goed wat ze moeten denken van deze zeer willekeurige naamval, behalve dat ze het afschrijven als een andere vreemde en bizarre zet van Britney Spears die de wereld nooit zal begrijpen.

Fans freak out

Op het moment dat de post omhoog ging, reageerde Sam Asghari op het bijschrift door te zeggen; "Alleen ik zal er niet in zijn?," onmiddellijk verwijderen van zichzelf uit het gesprek. Fans wogen mee om te zeggen; "Britney, zo kun je niet spelen ??," en "Ik lach niet."

Als dit bericht als grap bedoeld was, heeft het zeker de plank misgeslagen. Een scherpogige, sceptische fan ging zelfs zo ver om op te merken; "De foto is tegelijkertijd geüpload naar Sam's en Brit's IG. Zeg maar."

Aanbevolen: