Hoe dichtbij zijn 'The Walking Dead'-sterren Norman Reedus en Andrew Lincoln?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'The Walking Dead'-sterren Norman Reedus en Andrew Lincoln?
Hoe dichtbij zijn 'The Walking Dead'-sterren Norman Reedus en Andrew Lincoln?
Anonim

Hoewel het grote publiek weet dat acteurs zich voordoen als verschillende mensen, kan het veel te gemakkelijk zijn om verstrikt te raken in de personages die ze spelen. Wie van ons heeft bijvoorbeeld niet de wens gehad dat de acteurs die hun favoriete koppels op het scherm tot leven brachten, in het echte leven liefde in elkaars armen zouden vinden?

Helaas zijn er eindeloze voorbeelden van acteurs wiens personages veel om elkaar geven, ook al zijn ze achter de schermen vijanden. Positief is dat sommige co-sterren een intense band hebben ontwikkeld tijdens hun samenwerking en dat ze in het echte leven vrienden voor het leven zijn geworden.

Op het moment van schrijven heeft The Walking Dead tien seizoenen uitgezonden en hebben fans vijf seizoenen van Fear the Walking Dead kunnen bekijken. Hoewel de twee shows zoveel uren televisie hebben uitgezonden en zoveel personages bevatten, lijdt het weinig twijfel dat Rick Grimes en Daryl Dixon de beste vrienden van de franchise waren. Als de twee acteurs die deze personages tot leven hebben gebracht, is het logisch dat fans willen weten of Andrew Lincoln en Norman Reedus vrienden zijn weg van de camera's.

Samen megasterren worden

Jaren voordat Norman Reedus begon te spelen in The Walking Dead, werd hij voor het eerst bekend toen hij speelde in een van de grootste cultfilms aller tijden, The Boondock Saints. Na dat eerste succes verscheen Reedus in een hele reeks tv-shows en films zoals Blade II, Deuces, Wild en American Gangster. Naast de mensen die van Norman Reedus houden vanwege zijn acteerrollen, zijn er ook legioenen die dol op hem zijn, omdat hij in het echte leven zo'n geweldige kerel lijkt.

Van zijn kant was Andrew Lincoln's grootste claim op pre-The Walking Dead-faam zijn hoofdrol in de film Love Actually. Een film die later werd gezien als een kerstklassieker, helaas voor Lincoln, geloven de meeste mensen dat de verhaallijn van zijn personage vandaag de dag om een goede reden behoorlijk griezelig is.

Hoewel het onmiskenbaar is dat Andrew Lincoln en Norman Reedus allebei al succesvol waren voordat ze in The Walking Dead schitterden, bracht de show hun carrière naar een ander niveau. Er kan tenslotte gemakkelijk worden beweerd dat The Walking Dead op het hoogtepunt van zijn populariteit een van de meest gepassioneerde fans op televisie had.

Real-Life-relatie

Gezien het feit dat het gemiddelde publiek niet te zien krijgt wat er achter de schermen van hun favoriete tv-programma's gebeurt, vragen ze zich vaak af of co-sterren met elkaar overweg kunnen. In het geval van Norman Reedus en Andrew Lincoln maakten de twee acteurs echter duidelijk dat ze de beste vrienden waren tijdens hun tijd in The Walking Dead.

Als je op zoek bent naar bewijs op grondniveau van hoe dichtbij Norman Reedus en Andrew Lincoln zijn, kun je kijken naar de vele voorbeelden van de twee mannen die elkaar omhelzen. Natuurlijk hebben beide mannen veel mensen om wie ze geven, zoals de vriendschap van Norman Reedus met Lady Gaga, dus misschien wil je meer bewijs zien dat de jongens al jaren vrienden zijn.

Het blijkt dat een van de beste indicatoren van hun vriendschap het feit is dat Andrew Lincoln en Norman Reedus elkaar graag in de maling nemen. Er was bijvoorbeeld de tijd dat Reedus probeerde een stel geiten in de trailer van Lincoln te dwingen. Sterker nog, Lincoln vroeg Reedus ooit om hem te leren bedanken dat je me in je land in het Japans hebt. In plaats daarvan misleidde Reedus Lincoln door te vragen 'Waar is het toilet?' op live tv. Andrew Lincoln, zelf een geweldige grappenmaker, heeft meerdere keren glitter op Reedus gegoten en hij heeft ooit de auto van zijn vriend op het toilet gezet.

Lincoln's exit laat een enorm gat achter

Hoewel Norman Reedus een grote ster is, is hij een mens net als de rest van ons, dus het is logisch dat hij verdrietig was toen zijn goede vriend Andrew Lincoln The Walking Dead verliet. Reedus is een buitengewoon open persoon en heeft gesproken over hoe hij worstelde om met de verandering om te gaan en iets dat hij in de buurt hield om zichzelf een beetje beter te laten voelen.

Over weer aan het werk gaan in de wetenschap dat Lincoln weg was, vertelde Norman Reedus aan de ABC News-show Popcorn; "Ik herinner me de dag dat hij vertrok - ik kreeg mijn lunch, ik ging terug in mijn trailer en het was gewoon zo deprimerend". Het blijkt dat Lincoln iets heeft achtergelaten. “De stoel waar hij altijd op zat, hij had er een soort afdruk van zijn lichaam in (nep)bloed op achtergelaten; de lijkwade van Rick Grimes.” "Ze kwamen binnen om het op te ruimen en ik heb zoiets van, 'Laat het daar!'"

Breed te zeggen dat hij "het niet eens was" met het besluit van Andrew Lincoln om The Walking Dead te verlaten tijdens datzelfde interview, Norman Reedus verdedigde nog steeds de keuze van zijn vriend. “Ik begreep waarom hij wegging. Hij woont in Engeland. Hij heeft twee kleine kinderen. Hij zag zijn kinderen niet zo vaak als hij zou willen. Voor hem denk ik dat zijn vrouw zei: 'Het is tijd. Je bent er al een lange tijd'.”

Aanbevolen: