The Walking Dead'-ster Norman Reedus zegt dat de Daryl-spin-off 'volledig anders' zal zijn

The Walking Dead'-ster Norman Reedus zegt dat de Daryl-spin-off 'volledig anders' zal zijn
The Walking Dead'-ster Norman Reedus zegt dat de Daryl-spin-off 'volledig anders' zal zijn
Anonim

Afgelopen vrijdag verscheen The Walking Dead-ster Norman Reedus op Jimmy Kimmel Live en onthulde dat de Daryl/Carol-spin-off een "ander" soort show zal zijn.

Reedus is vooral bekend door het spelen van Daryl Dixon in de populaire AMC-serie. Gebaseerd op de stripreeks geschreven door Robert Kirkman, volgt de show een groep overlevenden die op zoek zijn naar een toevluchtsoord in de zombie-apocalyps. De doorlopende serie heeft momenteel 10 seizoenen.

Reedus gaf potentiële kijkers een waarschuwing om geen nieuwe versie van The Walking Dead te verwachten. "Het is een ander soort show," zei hij. "Het wordt helemaal anders."

GERELATEERD: Hoe dichtbij zijn 'The Walking Dead'-sterren Norman Reedus en Andrew Lincoln?

Hij ging niet in detail over hoe de show eruit zal zien. Hij vertelde Kimmel echter voor de grap dat de show een sitcom zou kunnen zijn. "Het zou grappig zijn, denk ik [als het een sitcom was], om deze twee personages aan de wereld te laten uitleggen wie ze zijn… Dat zou grappig kunnen zijn," zei hij.

Eerder deze maand kondigde AMC aan dat The Walking Dead-serie zal eindigen met seizoen 11, maar het zou doorgaan met een spin-off die de personages volgt die worden gespeeld door Reedus en Melissa McBride. Toen het nieuws werd aangekondigd, deelden ze allebei hun opwinding over de spin-off.

GERELATEERD: Norman Reedus van The Walking Dead verenigt zich met demonstranten in de straten van Los Angeles

Reedus zei in een verklaring dat hij de relatie tussen Daryl en Carol altijd heeft gekoesterd. "Ik hou van de manier waarop deze personages op zoveel niveaus met elkaar omgaan en met elkaar omgaan en ik kan niet wachten om te zien waar hun rit vanaf hier naartoe gaat", zei hij.

"Ik ben dankbaar voor de liefde en steun van AMC en weet dat er zoveel meer verhaal te vertellen is en zoveel meer om de beste fans ter wereld te brengen. Daryl's relatie met Carol is altijd mijn favoriete relatie in de show geweest - sorry Rick, " lachte hij.

GERELATEERD: Verrassende feiten over het privéleven van Norman Reedus

McBride voegde toe: Natuurlijk heb ik er altijd van genoten om gedurende deze vele seizoenen zo nauw met Norman samen te werken. Door Carol te spelen, en als kijker van de show, ben ik ook al lang geïntrigeerd door 'Daryl en Carol, ' en door wat zo vroeg tussen hen, zelfs toen, op de een of andere manier gebonden voelde.'

"Hun gedeelde geschiedenis is lang, en ieders eigen persoonlijke strijd om te overleven, zelfs langer - het meer voor de hand liggende aspect van wat hen dichtbij en loyaal heeft gehouden, " vervolgde ze.

De seizoensfinale van The Walking Dead gaat op 4 oktober in première op AMC. Als je voor de finale wilt bijpraten, kun je de show nu bekijken op NU TV.

De releasedatum voor de spin-off is niet bekend gemaakt.

Aanbevolen: