Hoe kreeg Norman Reedus zijn rol in The Walking Dead?

Inhoudsopgave:

Hoe kreeg Norman Reedus zijn rol in The Walking Dead?
Hoe kreeg Norman Reedus zijn rol in The Walking Dead?
Anonim

Sinds hij in 2010 op onze schermen verscheen, is The Walking Dead misschien wel een van de meest succesvolle zombieseries aller tijden geworden. Over de hele wereld stemmen miljoenen fans op elk seizoen af, wachtend op spanning om het met zombies gevulde drama te zien ontrafelen.

De show was zelfs zo succesvol dat tijdens het vijfde seizoen van de show het gemiddelde aantal kijkers gemiddeld 14,4 miljoen views per aflevering bedroeg, een verbluffend aantal in vergelijking met de meeste shows. Meer dan de helft van deze kijkers waren volwassenen tussen de achttien en negenenveertig, Vanwege de massale aantrekkingskracht van The Walking Dead is het alleen begrijpelijk dat fans een band hebben ontwikkeld met hun favoriete personages, en samen hebben ze de ultieme Walking Dead Fandom gecreëerd. Er is echter één personage dat een favoriet bij de fans is geworden onder de vrouwelijke demografie - Norman Reedus. Dus, hoe kreeg hij zijn rol in The Walking Dead?

In welke andere serie speelde Norman Reedus?

Naast de hoofdrol als Daryl in The Walking Dead, is Norman in de loop van zijn carrière ook gecast voor vele andere rollen. Hij speelde in zijn eigen AMC-show 'Ride With Norman Reedus' en speelde hij in Marvel's Blade II (2002), Deuces Wild (2002), Sky (2015), Triple 9 (2016), naast vele andere rollen. Hij deed ook voice-over voor de videogame Death Stranding, waarin hij het personage Sam speelde.

Niet alle films waarin Norman speelde, kregen echter veel lof. De film Deuces Wild waarin Norman schitterde als Marco kreeg een aantal zeer weinig indrukwekkende beoordelingen, met een publieksscore van 51% op Rotten Tomatoes. Veel fans zouden deze ramp van een film beschouwen als een van de slechtste films waarin de Hollywood-acteur ooit heeft gespeeld. Ondanks de kritiek zette Norman nog steeds een ongelooflijke prestatie neer.

Meer recentelijk is de opwinding onder fans toegenomen voor een nieuwe Walking Dead-spin-off, die zal worden uitgebracht wanneer seizoen 11 van The Walking Dead eindigt. De spin-off was oorspronkelijk bedoeld om Carol en Daryl te spelen, maar helaas brak het nieuws dat Carol niet langer de opwindende nieuwe miniserie zal filmen. Het gerucht gaat dat dit te wijten kan zijn aan de filmlocatie en dat Melissa - die Carol speelt - vindt dat het logistiek niet mogelijk is om de overstap naar Europa te maken. Er is echter nog steeds hoop dat we haar in de toekomst weer kunnen zien.

Hoe kreeg Norman Reedus zijn rol in 'The Walking Dead'?

Na twaalf jaar te hebben gezien dat Daryl Dixon zombies op hun schermen versloeg, zijn sommige fans nieuwsgierig geworden naar hoe de ster de rol daadwerkelijk heeft gekregen, vooral omdat Daryl niet echt de hoofdrol speelt in The Walking Dead-strips.

Het blijkt dat Norman Reedus oorspronkelijk auditie deed voor de rol van Merle Dixon, maar de producers vonden hem zo leuk dat ze een speciale rol speciaal voor hem creëerden, een nieuw fictief personage genaamd Daryl. Het is veilig om te zeggen dat ze serieus onder de indruk moeten zijn geweest van zijn acteerwerk. De rest was geschiedenis. Sindsdien speelde hij in alle elf seizoenen van The Walking Dead, tot grote vreugde van de fans.

Na zo'n levensveranderende rol te hebben gespeeld, is het niet verwonderlijk dat Norman beste maatjes is geworden met een aantal andere castleden. Wat is er tenslotte niet om van te houden?

Tijdens zijn tijd in de show hebben fans gemerkt dat Andrew Lincoln (die Rick Grimes speelt) en Norman bijzonder close zijn geworden, vaak samen foto's op Instagram plaatsend zodat fans in zwijm kunnen vallen. Het paar is ook vaak achter de schermen met elkaar in de maling genomen.

Norman probeerde bijvoorbeeld een keer een stel geiten in de caravan van Andrew te dwingen, en een andere keer slaagde hij erin hem met glitterbombardementen te bombarderen. Vanwege hun hechte vriendschap is het begrijpelijk dat Norman in de put zat toen een van zijn beste vrienden de show verliet. Als dat geen echt teken van vriendschap is, wat dan wel?

Hoeveel kreeg Norman Reedus betaald voor 'The Walking Dead'?

Afgaande op Normans nettowaarde van $ 25 miljoen dollar, lijdt het geen twijfel dat hij waarschijnlijk een klein fortuin krijgt betaald voor zijn rol in The Walking Dead. Maar hoeveel krijgt de ster betaald om in de show te zijn?

Gedurende de levensduur van de show is het bedrag dat Norman voor elk seizoen heeft verdiend omhooggeschoten. Voor het eerste seizoen verdiende de acteur naar verluidt $ 8.500 per aflevering, en naarmate de show in populariteit groeide, werd dit verhoogd tot $ 350.000 per aflevering. Dit is nogal een sprong. Naar verluidt verdient hij nu echter tot $ 1 miljoen dollar per aflevering, een overweldigend bedrag gezien het bescheiden begin van de show. Dit is vergelijkbaar met andere hoofdrolspelers.

Andere castleden zoals Andrew Lincoln, die de rol van Rick Grimes speelt, krijgen naar verluidt $ 650.000 per aflevering betaald. Aangezien er gemiddeld gemiddeld zestien afleveringen per seizoen zijn, komt dit erop neer dat sommige hoofdrolspelers miljoenen dollars per seizoen verdienen - niet te armoedig!

Aanbevolen: