The Walking Dead'-ster Norman Reedus praat over zijn Daryl-spinoff

Inhoudsopgave:

The Walking Dead'-ster Norman Reedus praat over zijn Daryl-spinoff
The Walking Dead'-ster Norman Reedus praat over zijn Daryl-spinoff
Anonim

De acteur heeft wilde gissingen over de spin-off van Daryl Dixon.

De populaire AMC-zombieserie, die voor het eerst werd uitgezonden in 2010, loopt ten einde. Het elfde seizoen gaat later dit jaar in première en zal het einde betekenen van de avonturen van de bende. Maar dit nieuwe seizoen betekent niet het einde voor alle personages, aangezien Reedus en Melissa McBride terugkeren voor een spin-off.

Norman Reedus zegt dat de TWD-spin-off 'een andere smaak' wordt

Dit gloednieuwe hoofdstuk, dat in 2023 debuteert, zal zich richten op kruisboogheld Daryl Dixon en Carol van McBride, wiens evolutie een van de meest interessante verhaallijnen in de hele serie was.

Wat kunnen fans verwachten van deze nog titelloze spin-off? Het lijkt veilig om aan te nemen dat, gezien hun terugkeer naar het scherm, Daryl en Carol het einde van The Walking Dead zullen halen.

“Melissa en ik doen iets samen”, bevestigde Reedus op The Tonight Show.

“Het gaat er anders uitzien. Het wordt een totaal andere smaak,”voegde hij eraan toe.

Hij gaf toe dat hij niet wist waar deze nieuwe aflevering zijn personage zal brengen. De acteur wist ook niet of de nieuwe serie een prequel of een vervolg op The Walking Dead zal zijn.

"Ik bedoel, wie weet?" vertelde hij gastheer Jimmy Fallon.

"Het zou Weekend bij Bernie's kunnen zijn, [Carol] zou mijn zombielichaam door het hele land kunnen slepen, " vervolgde hij.

De acteur verwees naar de zwarte cultkomedie die in 1989 werd uitgebracht en waarin twee jonge werknemers van verzekeringsmaatschappijen de plotselinge dood van hun baas, Bernie, moeten verbergen.

Norman Reedus voelt zich emotioneel nu TWD op het punt staat voorgoed in te pakken

Reedus is momenteel in Georgië en filmt het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.

Nadat de productie in maart 2020 was stopgezet vanwege de Covid-19-pandemie, gingen cast en crew afgelopen oktober terug naar de set om zes 'intieme' mini-afleveringen te filmen. Deze afleveringen gingen in première nadat de officiële seizoensfinale afgelopen oktober werd uitgezonden om een uitgebreide versie van seizoen tien te creëren.

Terwijl de show voorgoed dichterbij komt, heeft Reedus gezegd dat hij zich emotioneel voelt.

“Ik begin er een beetje wazig over te denken”, zei de acteur.

Hij deelde ook een herinnering van de set met zijn voormalige co-sterren Steven Yeun en Andrew Lincoln.

"Ik herinner me een tijd waarin Steven en Andy gedwongen werden om keer op keer door deze gevangenis te rennen in de hitte van Georgia," zei Reedus.

“En we komen op een plek en we gaan zitten en ze zeggen: 'Kom op, laten we het nog een keer doen' en we beginnen onze schoenen uit te doen en we zijn allebei een beetje zoals het geven van de vinger, we zijn als 'We staan niet op, geef ons tien minuten' , vervolgde hij.

"We dachten dat we dood zouden neervallen", zei hij.

The Walking Dead wordt op zondag uitgezonden op AMC

Aanbevolen: