Brooklyn Nine-Nine': hoe zijn Hitchcock en Scully in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Brooklyn Nine-Nine': hoe zijn Hitchcock en Scully in het echte leven?
Brooklyn Nine-Nine': hoe zijn Hitchcock en Scully in het echte leven?
Anonim

Voor veel fans van de populaire NBC-politieshow Brooklyn Nine-Nine behoren detectives van middelbare leeftijd Michael Hitchcock en Norman 'Norm' Scully hoog tot hun favoriete personages. Hun schijnbare incompetentie en ambitie om zo min mogelijk werk in de buurt te doen, hebben hen legendarisch gemaakt. Het hilarisch luie duo heeft zelfs hun eigen aflevering, met de creatieve titel 'Hitchcock and Scully', in het zesde seizoen van de show.

Het paar, dat al 30 jaar partners is bij de NYPD en vaak wordt aangezien voor een stel, staat bekend om hun hilarische capriolen. Vaak brengen Hitchcock en Scully hun werkuren door met het bedenken van kleine plannen, zoals het stelen van snacks van de andere rechercheurs, het misleiden van collega's om hun oplichting te volgen, het snacken van hun favoriete eten (buffelvleugels), en het over het algemeen overtreffen van elkaar door details van gênante details te onthullen. aandoeningen. In het weekend kijken deze twee naar de wedstrijd thuis of op de hondenrenbaan. Ze zijn adorabel onafscheidelijk. Maar hoe zijn de acteurs die respectievelijk Hitchcock en Scully, Dirk Blocker en Joel McKinnon Miller spelen in het echte leven? Hebben ze overeenkomsten met hun personages op het scherm? En zijn ze als een oud getrouwd stel, of is het meer een relatie van het type meester-huisdier? Laten we meer te weten komen.

6 Joel McKinnon Miller is een getalenteerde zanger

Millers talenten zijn niet beperkt tot zijn komische acteerwerk. Net als zijn personage Norm op het scherm, is hij ook een getalenteerde zanger! De acteur volgde als kind operazanglessen en studeerde ook theater en opera aan de University of Minnesota Duluth. Miller zet zijn talenten in en heeft voor een groot publiek gezongen! In 2018 zong hij het volkslied in het U. S. Bank Stadium in Minneapolis. Hij is een zelfverklaarde levenslange fan van Minnesota Vikings, dus hij vond het een enorme eer om daar voor de menigte te zingen.

5 Beiden zijn toegewijde familiemannen

Zowel Blocker als Miller voldoen aan de zoetheid van hun personages op het scherm. Beiden zijn toegewijde echtgenoten en vaders en brengen veel tijd door met familie buiten hun drukke werkschema om. Miller, wiens Twitter-bio 'Dad Husband Actor' leest, trouwde in 1984 met zijn vrouw Tammy en ze wonen sinds 1991 gelukkig in Los Angeles. Het paar deelt twee kinderen, Owen en Caitlyn, van wie de laatste een milieuplanner is en trouwde in oktober 2019.

Blocker lijkt erg op elkaar! Hij is al meer dan dertig jaar getrouwd met zijn vrouw Danielle Aubuchon en ze hebben samen twee kinderen. In een brief aan zijn vrouw op Instagram beschreef de acteur zijn vrouw als 'de mooiste, beste levenspartner die je ooit zou kunnen hopen' en zei ook: 'Je bent mijn alles, Danielle. Bedankt dat je mijn leven zo veel beter hebt gemaakt.' Aw!

4 Dirk Blocker ging terug naar school en wil lesgeven

Zijn bio op NBC.com zegt dat Blocker naar verluidt 'terug naar school ging om zijn bachelor of arts-graad te behalen, zodat hij K-12 kon onderwijzen.' Dirk Blocker is ook een gepubliceerde auteur! In 2017 bracht hij zijn eerste kinderboek uit, getiteld Master and the Little Monk, dat gaat over 'een eenzame jonge jongen die bevriend is met een unieke bondgenoot en mentor'. Tijdens de lockdown werkten hij en zijn vrouw Danielle op afstand samen met illustrator Cintia Segovia om het verhaal om te zetten in een korte video, die beschikbaar is op Vimeo.

3 Joel's grootste hobby is puzzels maken

In het echte leven lost hij misschien geen misdaden op, maar Joel houdt wel van het oplossen van legpuzzels. Hij is blijkbaar een beetje geobsedeerd door hen en heeft 55 foto's van de voltooide puzzels op zijn Instagram-pagina geplaatst. Het is een interessante hobby die de dode tijd op de set echt moet vullen!

2 Ze zijn goede vrienden van de set

Het lijkt erop dat Hitchcock en Scully meer zijn dan alleen de beste maatjes van de show! Acteurs Joel en Dirk hebben ook buiten het werk een hechte vriendschap ontwikkeld. De show loopt al zoveel seizoenen en hun personages zijn zo vaak samen in scènes, het leek natuurlijk dat het paar vrienden zou worden. Het duo maakt vaak grappige selfies samen in kostuum achter de schermen op Brooklyn Nine-Nine en deelt ook lieve berichten. Voor Dirks recente verjaardag schreef Joel bijvoorbeeld 'Happiest of birthdays to my pal', waarop Dirk snel antwoordde 'Love you pal!!!' Ja, ze zijn in orde.

1 Beide zijn trotse 'hondenvaders'

Blocker en Miller delen ook een liefde voor honden! Beiden zijn trotse 'hondenvaders' en plaatsen regelmatig schattige pup-dates op hun Instagram-pagina's van hun geliefde huisdieren. De twee honden van Blocker, Maude en Phyllis, worden vaak prachtig naast elkaar slapend afgebeeld met schattige bijschriften als 'Slapende schoonheden' en 'Als ze hun koppen bij elkaar steken, vormen ze een heel team.'

Millers huisdier Elliot, die een reddingshond is, verschijnt ook regelmatig op de sociale media van zijn vader, en hij reist vaak met de acteur tussen huis en de filmlocaties voor Brooklyn Nine-Nine.

Aanbevolen: