Hook': zo ziet Rufio er nu uit

Inhoudsopgave:

Hook': zo ziet Rufio er nu uit
Hook': zo ziet Rufio er nu uit
Anonim

De jaren 90 was een decennium met een aantal hitfilms, en deze films hebben sindsdien de tand des tijds kunnen doorstaan. Hook, in het bijzonder, is een film die veel liefde van fans heeft behouden, en zelfs nu houdt het nog steeds goed stand. De Spielberg-film had misschien grote sterren, maar de kinderen sprongen er echt uit. In de film speelde Dante Basco Rufio, die sindsdien een iconisch personage is geworden.

Basco heeft een ongelooflijk onderschatte carrière gehad, dus laten we eens kijken hoe hij er nu uitziet en wat hij van plan is.

Dante Basco speelde als Rufio in 'Hook'

In 1991 werkten Steven Spielberg en Robin Williams samen om de wereld Hook te brengen, een moderne en andere kijk op het geliefde personage Peter Pan. Hoewel Pan van Williams de ster van de film was, hebben veel van de secundaire personages een grote stempel gedrukt op het publiek bij de release van de film. Misschien heeft geen enkele jonge ster in de film een indruk achtergelaten zoals Dante Basco, die Rufio in de film speelde.

Voordat hij in de film verscheen, had Basco wat acteerervaring op zak, waaronder optredens in The Wonder Years. Hook bleek een enorme doorbraak te zijn voor de jonge acteur, en in een flits raakten miljoenen fans over de hele wereld hem bekend dankzij zijn uitstekende en gedenkwaardige uitvoering in de film. Interessant genoeg hoefde Basco niet formeel auditie te doen voor de rol.

Volgens de acteur: Ik herinner me dat ik op een dag op de set op een van de tonnen bij het piratenschip in de film zat, en ik vroeg Steven: 'Hé man, je hebt nooit auditie voor me gedaan, hoe heb ik uiteindelijk ga je me casten?'’”

Aan de kassa zou Hook $ 300 miljoen binnenhalen, waardoor het een financieel succes zou worden.

Hoewel het bij de release niet de beste recensies kreeg, blijft Hook het nu al drie decennia volhouden, en het onderhoudt een hondsdolle aanhang die bijna elke regel in de film kan citeren. Sinds de release van de film heeft Basco een aantal projecten gedaan, vooral in de wereld van stemacteren.

Hij sprak prins Zuko uit in 'The Last Airbender'

In de filmwereld heeft Dante Basco het behoorlijk druk gehad sinds hij uitbrak in Hook. De acteur leende zijn stem aan films als A Goofy Movie, JLA Adventures: Trapped in Time en Monster Hunters: Legends of the Guild. Hij verscheen ook in films als Extreme Days, Biker Boyz en Blood and Bone. Op televisie heeft Basco ongelooflijk werk verricht. Zijn tijd als prins Zuko in Avatar: The Last Airbender is misschien wel het beste werk uit zijn carrière, en mensen waren oprecht dol op zijn bijdrage aan het personage.

Zijn stemacteurswerk omvat projecten als The Proud Family, Kim Possible, The Boondocks, The Legend of Korra en Ultimate Spider-Man. Hij kan het praktisch allemaal achter de microfoon en zijn stemacteren is uitstekend geweest.

Naast zijn stemacteursrollen op televisie, blijft Basco ook acteren voor de camera. Hij was te zien in shows als Hawaii Five-0, Entourage, CSI: Miami en Prime Suspect. Dit omvat niet eens zijn werk in de jaren 90, met shows als Nash Bridges, Touched by an Angel en Moesha. Het is ongelooflijk om te zien dat de man nu al 3 decennia consequent werkt. Basco heeft een ongelooflijke carrière achter de rug in Hollywood en na al die jaren vragen veel fans zich af hoe hij eruitziet en wat hij van plan is.

Hoe hij er nu uitziet

De 45-jarige Basco is behoorlijk actief op sociale media en fans kunnen hem daar inhalen om te zien wat hij in zijn dagelijks leven doet. Het lijkt buitengewoon goed te gaan met de acteur, en het is geweldig om te zien dat een artiest die als kind een ster werd, een carrière in entertainment heeft gemaakt en is blijven floreren.

Gezien zijn lange oeuvre, zou het geen verrassing moeten zijn dat Dante Basco een aantal projecten op stapel heeft staan, volgens IMDb. Basco is momenteel verbonden aan projecten als Chocolate, Underdogs Rising, Pasty Lee & The Keepers of the 5 Kingdoms en Asian Persuasion. Met al deze projecten aan dek, zal Basco de komende jaren blijven bloeien in Hollywood.

Hopelijk krijgen fans de kans om hem in de toekomst te horen in andere prominente stemacteurs.

Aanbevolen: